Mentenanta & Administrare Site

Prin serviciile noastre de administrare weebsite va asiguram actualizari, securitate, intretinere si optimizari pentru afacerea dumneavoastra

Cere oferta

Servicii Administrare site WordPress

Avem grija de afacerea ta

Avand o experienta vasta in realizarea de site-uri si web design, agentia noastra de marketing online vine in ajutorul tau. Asiguram interventii rapide si profesionale, pentru afaceri de succes !

Oferim servicii avansate de mentenanta si intretinere site WordPress. Astfel site-ul tau va fi in siguranta, si actualizat periodic. Te putem ajuta de asemenea sa administrezi site-ul adica sa adaugi pagini ori functii noi. Nu mai trebuie sa-ti pierzi timpul incercand sa rezolvi erori prin WordPress !

mentenanta site wordpress

Preturi Mentenanta & Administrare Site

Avantaje mentenanta wordpress

Interventie rapida

Cu totii stim cat de importanta este imginea afacerii tale in mediul online.

Daca site-ul tau nu este actualizat, devine lent si afiseaza erori clientilor, probabil ca este timpul sa il ‘duci la doctor’. In lumea reala verificarile periodice se pot face si la cateva luni ori ani.  Programele cu care insa site-ul tau a fost construit au nevoie de ingrijre si mentenanta si de cateva ori pe luna. Internetul este actualizat permanent pentru face fata noilor standarde de performanta si securitate.

Back-up periodic

Ai modificat ceva la site, iar acum iti doresti sa dai timpul inapoi ?

Cu ajutorul back-up-urilor, avem la indemana copii de rezerva pentru a da timpul inapoi.

Securizare site

Stiai ca zilnic hackerii preiau accesul la aproximativ 30.000 de site-uri ?

Securizarea unui site este un aspect foarte serios, daca nu iti doresti ca toata munca ta sa dispara din cauza acestor atacuri.

Administrare site

Administrarea este un serviciu diferit fata de mentenanta WordPress. Adminstrarea WordPress include actualizarea de continut, modificari pe site si adagarea de module si functionalitati noi site-ului tau.

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Mentenanta & Administrare site

De ce am nevoie de mentenanta pentru site ?

Daca va doriti ca site-ul afacerii dumenavoastra sa fie stabil, actualizat si fara erori. Un site neactualizat poate de asemenea fi atacat cu usurinta de hacker.

Ce includ serviciile de mentenanta wordpress ?

Iti actualizam plugin-urile, versiunea wordpress, temele licentiate, si monitorizam site-ul sa functioneze in parametri normali. De asemenea avem grija si de securitatea site-ului tau.

Asigurati interventii rapide ?

In functie de abonament unul dintre dezvoltatorii nostri se va ocupa de rezolvarea problemelor de pe site in cel mai scurt timp.

Asigurati si administrarea site-ului ?

Va asiguram si adimistrarea site-ului wordpress. Ne putem ocupa de adugarea de continut si de integrarea unor functii noi pe site-ul afacerii tale.

Apeleaza acum la sericii de administrare website!

Intretinere si administrare site web
Cere oferta