Agentie Marketing

Agentia de marketing online Mensis va ofera servicii de publicitate online, optimizare SEO, campanii PPC si webdesign

Contact

Avantaje agentie de marketing online

Agentie SEO & Publicitate Online

O agentie de marketing este un aliat de temut in fata concurentei si un prieten de nadejde pentru afacerea dumneavoastra. Aceast tip de intreprindere reprezinta o echipa de oameni bine instruiti din domeniul marketingului, comunicarii si economiei care sunt pregatiti sa va promoveze afacerea, sa va atraga clienti si sa va ofere solutii.

agentie marketing online
servicii web design constanta

Experienta in Marketing Online

Cu o experienta acumulata in ani de munca si de studiu, agentia Mensis de marketing a intampinat multe situatii ale multor firme mici, mijlocii si mari din toate domeniile peste care a trecut cu brio, firma  noastra de marketing  face tot posibilul sa se specializeze constant pentru a va oferi cele mai bune servicii.  Echipa noastra este la curent cu noile tactici de marketing, noile canale de comunicare si trendurile care isi pun amprenta pe consumator.

Promovare online

Campanii de promovare online

Realizarea campaniilor de promovare este unul din principalele motive pentru care firmele colaboreaza cu o agentie de marketing, firmele aleg sa colaboreze cu noi, deoarece isi doresc sa lucreze cu profesionisti, oameni cu exprienta si echipe care au intampinat tot felul de situatii. Firma noastra de marketing va poate oferi un pachet complet de servicii de promovare la un pret corect si avantajos. In functie de domeniul in care activati, vom alege metoda de promovare cea mai eficienta.

web design constanta

De ce sa apelezi la o agentie de marketing

Solutii oferite de o agentie de marketing

Agentia de Marketing Mensis va poate oferi servicii de marketing, precum:

 • Proiectarea si analizarea avatarului de client
 • Alegerea si analizarea nisei de piata
 • Tehnici de fidelizare ale clientilor
 • Alegerea tipului de marketing potrivit afacerii pe care o detineti
 • E-mail marketing
 • Realizare campanii de promovare
 • Audit SEO
 • Optimizare SEO
 • Copywriting
 • Solutii e-commerce
 • Optimizarea marketplace-ului
 • Gestionare si creare de continut pentru Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Linkedln, Pinterest, Twitter)
 • Implementare Whatsapp Business (oferirea de mesaje automate persoanelor care iau legatura cu numarul de telefon respectiv)
 • Implementare si gestionare Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Google Ads, Google My Business, Google AdWords, Google Shopping
 • Analiza competitorilor
 • Realizare site web / magazin online
 • Mentenanta si administare site web
 • Branding si logo
 • etc

Realizarea unui site web sau magazin online reprezinta etapele primordiale in era digitala, unde competitia e mare si dura. Agentia noastra de marketing a realizat zeci se site-uri web si magazine online, experienta pe care o avem ne asigura ca putem sa va cream un site web sau un magazin online profesional cu un web design sugestiv afacerii pe care o detineti. 

Dupa crearea unui site, multe firme cred ca au terminat si ca numai au nimic de facut, dar mentenanta si administarea unui site web sunt cele fac diferenta, aceste doua procese sunt de prim ordin in drumul de a detine un site eficient atat pentru dumneavoastra, cat si pentru clienti. Aceste servicii mentin site-ul in conditii optime pentru a genera un flux constat de utilizatori care raman cu o experinta placuta si de povestit prietenilor. Site-urile web nu dau randament fara o ingrijire constanta. Specialistii in it si marketing sustin ca pentru a obtine rezultate bune, trebuie sa incarcati in mod constant continut nou, fie ca este vorba de text, imagini sau videoclipuri. Daca doriti sa va administrati site-ul corespunzator trebuie sa implementati limbajul HTML si princiile SEO care se schimba de la o saptamna la alta.

Agentia de marketing pe care o detinem va poate administra toate sistemele de gestionare a continutului, inclusiv cele mai complexe. 

Branding-ul si logo-ul reprezinta doua elemente care lucrand impreuna aduc perspectia dorita de dumneavoastra in fata clientilor.

Firma de marketing Mensis, va poate crea identiatea care reflecta valorile afacerii pe care o detineti.

analiza profilului clientului

Proiectarea si analizarea avatarului de client reprezinta cheia dezvoltarii afacerii. Cand un business stie cui se adreseaza, poate personaliza oferte si mai ales stie unde sa se prezinte. Agentia noastra de marketing proiecteaza profilul clientului ideal il stabilim la nivel de produs si/sau serviciu, acesta ne ajuta sa incadram clientul in anumite tipologii. Firma de marketing Mensis va analiza in mare prima data caracteristicile unui client ideal, specialistii nostri ii vor analiza pe cei care cumpara frecvent și genereaza venituri semnificative în afacerea dumneavoastra, ii va avea in vedere pe cei ce apreciaza produsele si serviciile pe care le furnizati si nu negociaza pretul de cumparare, consumatorii care recomanda magazinul prietenilor si multe alte detalii pe care doar un specialist in marketing le poate stapani. Vor urma apoi primele detalii despre clientul ideal, daca este persoana fizica sau juridica, locatia, varsta, nivelul de venit etc.

O agentie de marketing care se respecta nu pleaca la drum fara a nu analiza profilul clientul ideal.

 

Alegerea si analizarea nisei de piata nu ne scupune doar unde concurati, ci si cum faceti acesta actiune. Nisa reprezinta un segment de potentiali clienti care impart o anumita necesitate. Agentia de marketing Mensis poate merge pe o anumita nisa pentru a va putea diferentia mai usor de alte afaceri, putem vedea sau va putem ajuta sa proiectati produsul pe care putini dintre comptetitori, ori poate niciunul, nu-l ofera. Deoarece suntem o firmade marketing profesionala, folosim procese operationale practitate de un numar restrans dintre comptetitori.

Tehnicile de fidelizare ale clientilor sunt cele care aduc cel mai usor si cel mai mult venituri. Agentia de marketing Mensis poate analiza interactiunile clientilor cu afacerea dumneavoastra si apoi sa ia decizia inceperii unei campanii de fidelizare.

Alegerea tipului de marketing potrivit afacerii pe care o detineti este esential. In functie de domeniul in care aplicati, afacerea dumnevoastra se poate potrivi marketing-ului motoarelor de cautare, afilierea de marketing, marketing-ul continutului, marketing-ul contextual, marketing Inbound, marketing prin e-mail, marketing interactiv, social media marketing, marketingul cu raspuns direct, marketing promotional etc.

Cum puteti colabora cu Agentia de Marketing Mensis?

               Ne puteti contacta telefonic, prin email sau va puteti lasa datele de contact pe site-ul nostru si va vom contacta noi.

Avand ca scop dezvoltarea afacerii dumeavoastra, realizam urmatoarele etape:

 1. Stabilim viitoarea conceptie pentru brand sau o imbunatatim pe cea actuala – ne dorim sa va realizam o identitate sugestiva, atragatoare, care sa exprime valorile firmei dumeavoastra si cu care sa va puteti detasa de concurenta.
 2. Va garantam notorietate in mediul online si offline – in functie de afacerea pe care o detineti, avem grija sa aplicam strategia cea mai buna pentru dumneavoastra.
 3. Formam legatura cu potentialii clienti – ne luam toate masurile necesare ca publicul tinta sa afle si sa fie la curent cu ofertele companiei pe care o getionati. Privind promovarea online, va putem asigura ca viziatorii site-ului primesc reclame de la acesta pentru a ii influenta in decizia de comparare, in mediul online va putem genera vizite pe site prin tehnici platite sau in mod organic.
 4. Generam vanzari – in mediul online folosim copywriting-ul, deoarece acesta lucreaza pentru dumneavoastra 24/7, iar in mediul offline analizam si apoi luam cele mai optime decizii.
 5. Dezvoltam intregul proces – din moment ce am ales strategia cea mai potrivita pentru afacerea dumnevoastra, fructificam toate procesele si pornim campania de promovare.
Email marketing & optimizare seo

E-mail marketing-ul este o forma de marketing direct care nu va disparea vreodata, reprezentad un canal accesibil de promovare si foarte eficient. Acesta va permite sa interactionati cu clientii existenti, cu cei interesati de produsele dumnevoastra si sa personalizati fiecare intercatiune, personalizarea interactiunii fiind o tehnica de fidelizare a consumatorilor. Potrivit Direct Marketing Association: ROI-ul (return on investment) unei campanii de email marketing poate ajunge pana la  3800%; 72% dintre persoane ar prefera sa primeasca mesaje promotionale via email decat via social media; 38% dintre cei intervievati sustin ca motivul principal care ii determina sa se aboneze la un newsletter consta in oferirea unui bonus/voucher etc. Agentia de marketing Mensis a gasit o cercetare de piata in care specialistii relateaza performanta campaniilor de email este mai buna decat aceea a campaniilor platite in social media, mai exact de 40 de ori mai mare, potrivit unui studiu realizat de McKinsey & Company.

Optimizarea SEO reprezinta cea mai eficienta cale de promovare pe o perioada lunga de timp. SEO (Search Engine Optimization) inseamna optimizare pentru motoarele de cautare . Aceasta este o totalitate de proceduri prin care un site avanseaza in rezultatele motoarelor de cautare. Tehnicile SEO ajuta la cresterea traficului pe site si generarea de noi clienti. Agentia de marketing Mensis sustine ca optimizarea SEO vine cu 5 mari benficii: cresterea vizibilitatii brandului; un site optimizat poate ajunge usor in fata concurentei; deveniti un brand creditabil, deoarece oamenii au incredere in rezultatele Google si site-ul dumevoastra poate ajunge in primele rezultate ale cautarii cuvantului cheie. Specialistii nostri in SEO va pot aduce site-ul pe primele pozitii Google.

Copywriting-ul este o metoda de scris care optimizeaza continutul pentru a aduce trafic pe site-ul clientului. Firma noastra de marketing este la curent cu tehnologia digitala, inclusiv cu modificarile algoritmului Google, astfel incat sa aplice tehnicile SEO corect in copywriting, iar specialistii nostri sunt gata sa implemteze copywriting-ul in site-ul dumneavoastra.  

Solutiile e-commerce sunt o multitudine de servicii care ajuta o companie sa desfasoare activitati in mod electronic. Gama de solutii de e-commerce disponibila este vasta, inclusiv cele care ajuta maximizarea vanzarilor intr-un marketplace. Agentia de marketing Mensis va sta la dispozitie cu solutii optime afacerii pe care o detineti. Optimizarea SEO si campaniile PPC sunt doar printre cele mai populare solutii, dar nu sunt singurele.

Promovare Social Media

Gestionarea si crearea de continut pentru Social Media reprezinta doua actiuni esential in era digitala, unde consumatorii cauta informatii pe internet si vad cum se pot conecta cu brandul. Aceasta vine cu un pachet bogat de benficii de benficii, precum:

 • Cresterea gradului de constinetizare a marcii – Platformele de socializare sunt utilizate de aproape jumatate din populatia intregii planete, acestea reprezinta un loc organic pentru a ajunge la clientii potentiali. Utilizatorii de Internet nu se conecteaza pe social media doar cu marcile pe care le cunosc si le folosesc, un studiu recent arata cu 60% dintre persoanele care folosesc Instagram descopera zilnic produse noi pe platforma.
 • Umanizarea brandului – Un studiu din Marea Britanie relizat de Trintry Mirror Solutionsa descoperit ca marea majoritate a adultilor nu au incredere intr-un brand pana cand nu vad “dovada reala” ca acesta isi respecta promisiunile. Pentru a va conecta cu actualii si potentiali clienti trebuie sa prezentati partea umana a marcii dumneavoastra, cum va imbratisati valorile acesteia, cum analizati interesele cele mai bune ale clientilor si ale angajatilor, daca produsul sau serviciul dumevaostra functioaza cu adevarata si ce feedback ati primit de-a lungul timpului. Firmele apeleaza in general la o agentia de marketing Mensis pentru ca angajatii nostri cu capacitatea de a crea o conexiune umana reala prin intermediul retelelor de socializare, aceasta conexiune fiind unul dintre avantajele cheie pentru afaceri in social media.
 • Stabilirea afacerii printre liderii de gandire, indiferent de industria din care aceasta face parte. Speicalistii spun ca strategia de a arata utilizatorilor de Internet ca puteti fii un lider de gandire, dandu-le infomatii si prezentandu-le diferite beneficii reprezinta o modalitate excelenta de a va consolida increderea consumatorilor.
 • Postarile si anunturile pe social media sunt modalitati esentiale de conducere a cresterii traficului pe un website, impartasirea de continut pe canalele de socializare va poate obtine imediat vizitatori pe site. Agentia de marketing Mensis va recomanda ca atunci cand utilizatorii se muta din postari in chat este recomandat sa persoanlizati fiecare interactiune, aceasta actiune demonstrand ca le oferiti o atentie deosebita clientilor dumneavoastra.
 • Sporirea vanzarilor, indiferent de ceea ce vindeti. Conturile dumeavoastra de socializare reprezinta o parte critica a palniei de vanzare
 • Puteti efectua expertize si metode prin care sa va cresteti audienta.
 • Puteti deveni un brand viral pe masura de oamenii incep sa va placa, sa comenteze la postarile dumneavoastra si sa impartaseasca continutul pe care il oferiti cu prietenii.
 • Puteti crea concursuri cu costuri reduse.
 • Puteti implementa hashtag-uri pentru a crea o biblioteca de postari.
 • Va puteti ocupa de managementul reputatiei.
 • Social media va poate scapa din criza.
 • Aveti sansa de a interactiona direct cu clientii.
 • Puteti oferi asistena clientilor fara ca acestia sa se afle fizic la magazinul dumeavoastra. Agentia de marketing Mensis sustine ca oamenii sunt dispusi sa cheltuie mai mult cuun brand care le asigura informatiie necesare in timp util.
 • Puteti afla mai multe despre clienti in timp real.
 • Puteti evalua sentimenul din jurul marcii dumneavoastra.
 • Aveti ocazia de a urmarii concurentii si a analiza cand este momentul de impmentare pentru diferite promotii
 • Puteti deveni oricand o stire, deoarece lucurile in mediul online se misca foarte rapid.

Agentia de marketing Mensis va poate realiza si implementa un plan de marketing pentru continut. O expunere in social media este extrem de benefica, deoarece toate acele actiuni, precum like-urile, comentariile si distribuirile arata o conexiune existenta cu brandul pe care il detineti.

 

Whatsapp Business este un nou trend care le demonstreaza clientiilor dumneavoastra ca le oferiti interes indiferent de programul de lucru ar firmei pe care o detineti. Firma noastra de marketing va poate implementa cea mai bun strategie de Whatsapp Business si realiza textele pentru clientii doresc sa fie conectati cu un brand.

 

Implementarea si gestionarea campaniilor de promovare online Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Google Ads, Google My Business, Google AdWords, Google Shopping reprezinta modul prin care puteti ajunge la clientii potentiali indiferent de locul in care se afla acestia sau va aflati dumenavoastra. Acest pachet de tactici de marketing online reprezinta una din cele mai eficiente metode moderne de marketing in rapota cu costurile si mai ales cu rezultatul final.

 • Facebook Ads este forma de publicitate care functineaza extrem de bine de cand a aparut si pana in prezent. Aceasta va permite sa gestionati date si infomatii dupa avatarul de client pe care il aveti, va puteti adresa catre acesta dupa locatia din care se afla sau din care provine, varsta pe care o are etc.
 • Instagram Ads este dedicat in mare parte tinerilor, vine cu principala putere de stimula constientizarea marcii, iar in final va poate genera trafic si vanzari. Anunturile facute gresit pot provoca erori, risipirea resurselor si va pot indeparta marca de posibilii clienti. Este recomandata colaborarea cu o agentie de marketing pentru a genera rezultate.
 • YouTube Ads a demonstrat ca promovarea prin videoclipuri este cea mai eficienta, acesta va permite ca informati si sa incurajati consuatorii in legatura cu brandul dumneavoastra.
 • Google Ads reprezinta o forma de promoare online pusa la dispozitie de cel mai mare motor de cautare din lume, va permite sa creati anunturile online online pentru a ajunge la audiente interesate de peordusele si serviciile pe care le oferiti, aceasta tehnica de promovare vine cu un mare benficiu, ruleaza prin publicitate pay-per-click (PPC) , adica sunteti nevoit sa platiti doar atunci cand vizitatorul face click pe anunt, nu si atunci cand il vede.
 • Google My Business este o platforma care va ajuta sa creati si sa prezentati o lista de afaceri, aceasta se asigura ca furnizati informatiile necesare pentru care clientii trebuie sa va viziteze magazinul sau site-ul.
 • Google AdWords este sistemul de publicitate prin care puteti licita pe un anumit cuvand cheie, ajungand mai usor in topul cautarilor Google.
 • Google Shopping le permite celor interesati de produsele dumeavoastra sa gaseasca si sa cumpere mai usor ceea de ii intereseaza.

Agentia de marketing Mensis va poate implementa actiuni puternice de directionare a anunturilor pentru a va indeplinii obiectivele.

 

Analiza competitorilor reprezinta un proces cheie care se face inainte de inceperea unei strategii de marketing.

Firma noastra de marketing detine specalistii care va pot efectua studiile, analizele si lista de sugestii necesare afacerii dumeavoastra.

Apeleaza acum la servicii de marketing !

Servicii marketing online si publicitate
Contact