Agentie SEO

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

Agentie servicii seo

Optimizare SEO

Prin optimizarea SEO, sunt folosite diferite tehnici de marketing care imbunatatesc vizibilitatea unui site web in motoarele de cautare, in general pentru Google. Daca va doriti un site web care sa va aduca vizite si vanzari, promovarea SEO este solutia.

Promovare Online

Promovarea online este procesul de utilizare a diferitelor platforme de internet pentru a va promova marca. Acest proces esential daca doriti sa obtineti expunerea marcii la un cost rezonabil.

Mensis este o agentie SEO  care a realizat o multime de proiecte de promovare online.

Identitate vizuala

Branding-ul este o suma de carcateristici pe care o vad clientii la compania/produsul/serviciul dumeavoastra.

Una dintre cele mai bune definitii ale unei marci este din cartea lui Marty Neumeier, The Brand Gap: „Un brand este sentimentul intestinal al unei persoane despre un produs, serviciu sau organizatie.” Simplu, nu? Si cu atat mai mult decat sigla pe cartea de vizita.

Ne place sa vorbim despre un brand ca „suma totala” a tuturor experientelor, impresiilor si cunostintelor pe care o persoana le are despre produsul, serviciul sau organizatia dvs. Este vorba despre beneficiile emotionale si functionale percepute (reactia intestinala) fata de beneficiile sau atributele reale ale produsului sau serviciului dvs.

Daca sunteti in afaceri si aveti clienti, aveti deja o marca de soi, chiar daca nu sunteti foarte clar despre ce inseamna si chiar daca nu lucrati pentru a-l defini si configura in ochii clientilor dvs. . Un brand este baza pozitiei dvs. pe piata si a avantajului dvs. competitiv.

Un logo (cunoscut si sub denumirea de marca, marca de marca, marca comerciala, semn de cuvant, logotip, simbol sau pictograma de marca) este o marca grafica si / sau tipografica care identifica organizatia dvs. Este un singur element, desi un element foarte important, al identitatii de marca a organizatiei dumeavoastra si ajuta la recunoastere, diferentiere si reamintire. Logo-urile sunt o modalitate tangibila de a exprima o parte din esenta si caracteristicile marcii dvs., dar nu exista nicio modalitate prin care un logo poate reprezenta sau ilustra tot ceea ce priveste marca dvs.

In schimb, un logo serveste ca o scurtatura vizuala sau semnatura organizatiei. Puteti gandi logo-ul drept „caseta de marca” in care oamenii pot stoca mental toate acele informatii perceptive (atat pozitive, cat si negative) pentru rechemare ulterioara. Este un mijloc de a filtra si de a organiza amintiri, mesaje si puncte de date in timp, astfel incat, in cele din urma, un logo grafic destul de simplu si abstract sa poata intruchipa o intreaga poveste sau o istorie.

Un logo bun este un atu important al marcii si o modalitate de a va ajuta sa va diferentiati de concurenta dvs. si de a comunica esenta marcii dvs. catre piata.

Suntem o agentie SEO care poate realiza servicii complete de branding & logo la un pret avantajos.

Servicii Copywriting

Copywriting -ul este abilitatea (precum si domeniul de activitate) de a redactare a continutului pentru motoarele de cautare, a promotiilor de vanzare si a altor materiale de marketing pentru produse, servicii, campanii de strangere de fonduri si multe altele. Ideea este de a convinge eobotii Google sau oamenii sa ia masuri, fie ca este vorba de cumpararea a ceva, de introducerea unei adrese de e-mail, de a dona bani sau de a face clic pe un buton.

Cand vine vorba de marketing si publicitate pentru afacerea dumeavoastra, implementarea unui serviciu de copywriting poate reprezenta una din abilitatile care va duc in fata concurentei.

Un text scris de un copywriter profesionist lucreaza pentru compania dumeavoastra 24/7.

Copywriter-ul nostru profesionist va poate crea continut profesional care sa favorizeze site-ul pe care il detineti in motoarele de cautare Google. Agentia SEO pe care o gestionam este pregatita sa va realizeze continut demn de primele rezultate al cautarii Google.

Marketing Online

Marketingul online reprezinta utilizarea unui set divers si in continua evolutie de tehnici digitale bazate pe Internet pentru a ajunge la un public tintit. Aceste tehnici includ (dar nu sunt limitate la) marketing de continut, social media, site-uri web, optimizarea motoarelor de cautare, video online, marketing prin e-mail, cautare platita si multe altele. Multe dintre aceste instrumente functioneaza cel mai bine impreuna, de exemplu, publicarea de continut educational pe blogul firmei dvs. si apoi partajarea acestuia pentru a incepe o conversatie pe social media. Poate ca postarea dvs. de blog foloseste un videoclip YouTube pentru a ilustra un punct cheie. Daca are succes, aceasta piesa ar putea ajuta la crearea clasamentului site-ului dvs. web pentru cautarile Google pe aceasta tema. Suntem o agentie SEO care respecta regulile si sfaturile Google pentru promovarea online in mod natural.

Promovare Magazin Online

Nu trebuie sa conduceti intreaga afacere pe internet pentru a beneficia de oportunitati de afaceri online. Intreprinderile mici pot avea nevoie doar de o adresa de e-mail pentru a comunica cu clientii, clientii si furnizorii lor in format electronic. Alte companii pot utiliza site-ul lor web pentru a-si conduce intreaga afacere online.

Numeroasele avantaje ale afacerii online includ:

 • acces global, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana
 • imbunatatirea serviciului pentru clienti printr-o mai mare flexibilitate
 • economii
 • livrare mai rapida a produselor
 • profesionalism crescut
 • mai putine deseuri de hartie
 • oportunitati de a va gestiona afacerea din orice parte a lumii.

Clientii pot prefera sa viziteze site-ul companiei dumeavoastra pentru a afla despre produsele si serviciile dvs., in loc sa va viziteze personal. De asemenea, ei se vor astepta sa vada adresa site-ului si e-mailul dvs. pe carti de vizita si alte materiale promotionale.

Noi suntem o agentie SEO care pe langa realizarea unui magazin online profesional optimizat on page, va putem prezenta si solutii de e-commerce orientat spre perfomanta si vanzare.

Mentenanta & administrare

Google implementeaza periodic reguli noi pentru motorul sau de cautare. Daca va doriti sa aveti un site eficient din toate punctele de vedera trebuie sa il intretineti constant. Un site web bine intretinut genereaza in cotinuarea vizite si vanzare, este bine pozitionat in top-ul cautarilor Google si isi mentine sistemul de securitate.

Agentia SEO Mensis va poate oferi servicii complete de mentenata & administare site web la un pret avantajos.

Audit SEO

In urma auditului seo analizam detaliat majoritatatea factorilor din din back-end (gazduire, indexare, backlink-uri) cat si din front-end (continut, cuvinte cheie, meta-descrieri etc) pentru a genera rezultate cat mai satisfacatoare.

Agentie SEO pentru E-commerce

Website design

Managementul reputatiei

Daca nu sunteti prezent pe Internet, adica daca nu aveti nu site, practic nu existati in era digitala. Un site web reprezinta o necesitate pentru orice afacere. Marketing-ul online se bazeaza pe existenta unui site web, iar un site cu un web design atragator poate atrage noi clienti si poate genera un scor bun in fata robotilor Google.

Doar o agentie SEO si de webdesign va poate realiza un web site cu un aspect profesional, care sa va aduca vizitatori si in final sa genereze vanzari.

web design constanta
servicii web design constanta

  Website Development

Servicii promovare seo complete

Echipa noastra va poate pune la dispozitie servicii complete de web design, optimizare SEO si marketing online la preturi avantajoase. Specialistii nostri sunt pregatiti sa lucreze la notorietatea firmei dumeavoastra pe Internet si sa va aduca vanzari.

Mensis este o agentie SEO care colaboreaza cu intreprinderi din toate domeniile.

Agentie SEO Romania

Creare Website

Daca afacerea dvs. a ajuns pana acum fara un site web, va puteti intreba: am nevoie de un site web pentru afacerea mea? Care este ideea daca afacerea mea are deja succes fara una?

 

Raspunsul scurt este ca nu a existat niciodata un moment mai bun sau mai important pentru a investi in crearea unui site web pentru afacerea dvs. Un site web ofera o mare varietate de beneficii pentru intreprinderile mici, iar majoritatea acestor avantaje cresc in mod exponential an de an, la fel ca internetul in sine.

 

Sunt diferite motive pentru care sa aveti nevoie de un site web pentru afacerea dumeavoastra, precum:

 1. Un site web va face sa pareti profesional

84% dintre consumatorii de astazi considera ca un site web face ca afacerea dvs. sa fie mai credibila decat companiile care au doar profiluri de social media. Site-ul dvs. este, de asemenea, locul perfect pentru a afisa orice certificari profesionale sau premii pe care afacerea dvs. le are.

 

Dincolo de asta, faptul ca aveti propriul site web va permite sa creati o adresa de e-mail de marca (de exemplu, popescu@siteweb.com) care adauga un nivel de profesionalism la toate corespondentele dvs., mai ales daca ati utilizat o adresa de e-mail personala pentru a desfasura afaceri pana acum. .

 

 1. Site-ul dvs. web poate atrage clienti noi prin intermediul Google

S-ar putea sa fiti multumit de dimensiunea actuala a afacerii dvs., dar fiecare companie experimenteaza cifra de afaceri a clientilor. Pentru a incuraja succesul continuu, trebuie sa atrageti clienti noi, iar unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este sa va faceti vizibili pe Google.

 

Un site web bine optimizat va poate ajuta afacerea sa se pozitioneze bine pentru o varietate de termeni de cautare si sa atraga un flux constant de noi clienti. Exista mai multe instrumente SEO gratuite, care faciliteaza optimizarea site-ului dvs. web fara o pregatire prealabila.

 

 1. Puteti prezenta in mod clar produsele si serviciile dvs.

Puteti arata clientilor potentiali ce vor obtine atunci cand lucreaza cu dvs. afisand fotografii de inalta calitate pe site-ul dvs. web.

 

 

 1. Puteti afisa cele mai bune recenzii si marturii pe site-ul dvs. web

Afisarea celor mai bune recenzii si / sau marturii pe site-ul dvs. web este o modalitate excelenta de a stabili dovada sociala.

 

 1. Un site web poate incuraja clientii sa va contacteze

Un site web este un loc minunat pentru ca informatiile de contact sa fie usor accesibile pentru potentialii clienti. Puteti chiar sa publicati informatiile de contact intr-un antet sau subsol, astfel incat acestea sa apara pe fiecare pagina.

 

 1. Puteti integra site-ul dvs. web cu Google Maps, astfel incat oamenii sa va poata gasi mai usor.

 Puteti include o harta Google Maps. O harta incorporata faciliteaza persoanelor care nu petrec mult timp in zona dvs. sa-si gaseasca afacerea. Acest lucru este deosebit de grozav daca gazduiesti evenimente, deoarece acestea ar putea atrage oameni care altfel nu ar petrece timp in cartierul in care se afla afacerea ta.

 

 1. Site-ul dvs. web va stabileste locul in industrie

Daca concurentii dvs. nu sunt inca online, probabil ca vor fi in curand. Stabiliti-va ca lider in domeniul dvs., construind mai intai un site web de inalta calitate.

 

Daca concurentii dvs. sunt online, aveti un alt tip de oportunitate: puteti construi un site web complet diferit de site-urile concurentilor dvs., aratand clientilor potentiali care la face compania ta sa se desparta.

 

 1. Un site web nu mai este intimidant pentru a crea si gestiona

Constructorii de site-uri moderne, cum ar fi Squarespace si Wix, va faciliteaza sa construiti un site atractiv, mobil pentru mobil, fara sa aveti cunostinte de cod. Chiar si WordPress, cel mai popular mod de a face un site web, a trecut la un editor de blocuri:

 

Editorul din WordPress simplifica crearea unui site web pentru mica afacere

Cu alte cuvinte, nu a fost niciodata mai simplu sa cream un site web functional, placut din punct de vedere estetic.

 

 

 1. Un site web va asigura succesul pe termen lung

In 2020, aproape 4,54 miliarde de persoane (59% din populatia globala) folosesc internetul, iar din ce in ce mai multi oameni devin online.

 

Fara un site web, afacerea dvs. este invizibila pentru acesti oameni. Pe masura ce avansam mai departe in era digitala, afacerea dvs. va deveni invizibila pentru toata lumea decat daca veti investi intr-un site web.

 

Deci, pentru a ramane competitiv in aceasta lume din ce in ce mai digitala, afacerea dvs. trebuie sa ajunga online.

 

 1. Puteti obtine toate aceste beneficii fara a cheltui o avere

Construirea unui site web nu este doar mai usoara decat era inainte; este, de asemenea, mai accesibil.

 

Agentia SEO Mensis va poate realiza un site web profesional cu solutii de e-commerce care sa va aduca lead-uri si vanzari.

 

SEO & Promovare online

Ce este optimizarea SEO

Ce este SEO ?

SEO, pe scurt inseamna optimizarea unui site in diferite motoare de cautare. Aceasta include un set de reguli pentru optimizarea site-ului dvs. web, astfel incat sa poata obtine un nivel mai ridicat in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Este o modalitate excelenta de a creste calitatea unui site web, facandu-l usor de utilizat, mai rapid si mai usor de navigat.

SEO poate fi considerat un cadru complet, deoarece intregul proces are o serie de reguli (sau orientari), un numar de etape si un set de controale.

Promovare SEO

Ce este SEO?

SEO inseamna optimizarea motorului de cautare. Este un set de reguli pentru optimizarea site-ului dvs. web, astfel incat sa poata obtine un nivel mai ridicat in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

 

Este o modalitate excelenta de a creste calitatea unui site web, facandu-l usor de utilizat, mai rapid si mai usor de navigat.

 

SEO poate fi considerat un cadru complet, deoarece intregul proces are o serie de reguli (sau orientari), un numar de etape si un set de controale.

 

De ce este important SEO?

Pe piata competitiva de astazi, marketingul SEO este mai important ca niciodata.

 

Motoarele de cautare servesc milioane de utilizatori pe zi cautand raspunsuri la intrebarile lor sau pentru solutii la problemele lor.

 

Daca aveti un site web, blog sau magazin online, SEO va poate ajuta sa obtineti traficul directionat gratuit din motoarele de cautare.

 

Optimizarea motorului de cautare este importanta deoarece:

 

Majoritatea utilizatorilor motoarelor de cautare (mai mult de 65% – vezi graficul de mai jos) au mai multe sanse de a face clic pe una dintre primele 5 sugestii din paginile de rezultate ale motorului de cautare (SERPS). Pentru a profita de acest lucru si pentru a castiga vizitatori pe site-ul dvs. web sau clienti la magazinul dvs. online, site-ul dvs. trebuie sa apara intr-una dintre pozitiile de top.

SEO nu se refera doar la motoarele de cautare, dar bune practici SEO imbunatatesc experienta utilizatorului si utilizabilitatea unui site web.

Utilizatorii au incredere in motoarele de cautare si au o prezenta in pozitiile de top pentru cuvintele cheie pe care le cauta utilizatorul, creste increderea site-ului web.

SEO este bun pentru promovarea sociala a site-ului dvs. web. Oamenii care gasesc site-ul dvs. web cautand pe Google sau Yahoo au mai multe sanse sa-l promoveze pe Facebook, Twitter sau alte canale de socializare.

SEO este important pentru buna desfasurare a unui mare site web. Site-urile web cu mai multi autori pot beneficia de SEO in mod direct si indirect. Beneficiul lor direct este o crestere a traficului cu motoarele de cautare, iar beneficiul lor indirect are un cadru comun (liste de verificare) pe care sa le foloseasca inainte de publicarea continutului pe site.

SEO te poate pune inaintea concurentei. Daca doua site-uri web vand acelasi lucru, site-ul optimizat pentru motorul de cautare are mai multe sanse sa aiba mai multi clienti si sa faca mai multe vanzari.

 

O introducere in SEO pentru incepatori

Pentru incepatori la SEO, definitia de mai sus poate parea complicata.

 

In termeni mai simpli, optimizarea motorului de cautare este o modalitate de a imbunatati site-ul dvs. web, astfel incat sa apara mai aproape de pozitiile de top in rezultatele cautarii Google, Yahoo, Bing sau alte motoare de cautare.

 

Cand efectuati o cautare pe Google, comanda prin care sunt afisate rezultatele returnarii, se bazeaza pe algoritmi complexi.

 

Acesti algoritmi (cunoscuti si sub denumirea de factori de clasare a motoarelor de cautare) iau in considerare o serie de factori inainte de a decide ce pagina web va fi afisata in primul rand, pe locul doi etc.

 

Optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de cautare va va oferi un avantaj fata de site-urile ne-optimizate si va veti mari sansele de a obtine un nivel mai mare.

 

Care sunt etapele principale ale procesului de optimizare a motorului de cautare?

 

Dupa cum am mentionat mai sus, SEO nu este un proces static, ci mai degraba un cadru cu reguli si procese. Principale etapele sunt urmatorele:

 

Tehnic SEO: cu SEO tehnic va puteti asigura ca motoarele de cautare pot sa ghemuiasca si sa indexeze site-ul dvs. fara probleme.

 

SEO on-page: reguli de aplicat pe site-ul si continutul dvs. pentru a-l face motorul de cautare prietenos.

 

SEO off-page: modalitati de promovare a site-ului sau blogului tau, astfel incat sa poata fi mai ridicat in rezultatele cautarii.

 

O agentie SEO profesionista, precum Mensis va poate optimiza site-ul si va poate pozitiona cat mai sus in rezultatele cautarii Google.

Alte servicii

Administrare website

Un site web dupa ce este lansat, necesita o intretinere constanta pentru a da randament si a face fata concurentei. Agentia SEO Mensis vs poate oferii servicii complete de administrare & mentenanta site la un pret avantajos in functie de complexitatea de care aveti nevoie.

Echipa noastra poate face efectuarea tuturor sarcinilor necesare pentru a mentine un site web actualizat si in bune conditii, functionand astfel incat sa functioneze si sa apara corect cu cele mai recente browsere web si dispozitive mobile.

Cateva dintre activitatile necesare fiind:

 • Modificarea continutului site-ului web (text, imagini, fisiere PDF, evenimente din calendar etc.)
 • Tweaking / optimizarea paginilor si design-ul site-ului dvs. web, astfel incat acestea sa fie mai mari cu motoarele de cautare
 • Redesignarea unui antet / banner-ului site-ului web
 • Teste pentru a vedea daca site-ul web functioneaza bine cu cele mai recente browsere web / dispozitive mobile
 • Modernizarea software-ului site-ului web
 • Verificarea jurnalelor de erori ale site-ului web
 • Raportarea clasificarilor si statisticilor site-ului web
 • Depanarea de ce paginile nu functioneaza sau de ce anumite lucruri nu se aliniaza
 • Formulare de testare
 • Curatarea fisierelor vechi etc.

 

Design responsive

Acest tip de design prezinta tehnica de a face un site sa fie accesibil de pe orice dispozitiv. Fie ca utilizati un smartphone, PC sau o tableta pentru a vizita un site, site-ul respectiv trebuie sa se adapteze.

Scopul proiectarii responsive este de a avea un singur site, dar cu elemente diferite care raspund diferit atunci cand sunt vizualizate pe dispozitive de dimensiuni diferite.

Sa luam exemplu un site web „fix” traditional, cand este vizualizat pe un computer desktop, de exemplu, site-ul web poate arata trei coloane. Dar cand vedeti acelasi aspect pe o tableta mai mica, s-ar putea sa va fortati sa derulati pe orizontala, ceea ce utilizatorii nu le place. Sau elementele pot fi ascunse din vedere sau aratau distorsionate. Impactul este complicat si de faptul ca multe tablete pot fi vizualizate fie orientate spre portret, fie orientate lateral pentru vizualizarea peisajului.

Pe un ecran mic de smartphone, site-urile web pot fi si mai dificile de vazut. Imaginile mari pot „rupe” aspectul. Site-urile pot fi incarcate lent pe smartphone-uri daca sunt grafice grele.

Cu toate acestea, daca un site foloseste un design receptiv, versiunea tabletei se poate ajusta automat pentru a afisa doar doua coloane. In acest fel, continutul este usor de citit si usor de navigat. Pe un smartphone, continutul poate aparea ca o singura coloana, probabil stivuit pe verticala. Sau, eventual, utilizatorul ar avea capacitatea de a trece peste pentru a vizualiza alte coloane. Imaginile vor fi redimensionate in loc sa denatureze aspectul sau sa fie taiate.

Ideea este  ca utilizand un design receptiv, site-ul web se adapteaza automat pe baza dispozitivului pe care il vede.

 

Cum functioneaza site-urile web responsive ? Ajuta acestea in cadrul promovarii SEO ?

Site-urile responsabile folosesc grile de fluide. Toate elementele paginii sunt dimensionate proportional, mai degraba decat pixeli. Deci, daca aveti trei coloane, nu ati spune exact cat de larg ar trebui sa fie fiecare, ci mai degraba cat de largi ar trebui sa fie in raport cu celelalte coloane. Coloana 1 ar trebui sa acopere jumatate din pagina, coloana 2 ar trebui sa ocupe 30%, iar coloana 3 ar trebui sa ocupe 20%, de exemplu.

Suporturi precum imaginile sunt redimensionate relativ. Astfel, o imagine poate ramane in interiorul coloanei sau elementului de design relativ.

Agentia SEO Mensis va poate adapta site-ul pentru orice tip de dispozitiv, astfel incat sa poata fi accesat oricand.

Google penalizeaza site-urile care nu se incarca greu pe dispozitivele mobile, ori care nu sunt afisate corespunzator. Acest lucru va poate afecta eforturile pe promovare in mediul online.

Website Development

Intr-adevar, tehnologii precum HTML, CSS, JavaScript, PHP ofera web-ului cunoasterea formei sale si definesc modul in care interactionam cu informatia. Dar ceea ce ramane in mod normal partea vitala a ciclului de viata al dezvoltarii site-urilor web este colectarea informatiilor, planificarea detaliata si intretinerea dupa lansare. Agentia SEO Mensis va ofera servicii complete si profesional de web development la preturi avantajoase.

Doar o fima SEO este in masura sa cunoasca si sa raspunda provocarilor ce vor aparea pe parcursul promovarii SEO. Pentru a asigura o rata de conversie cat mai buna, va fi necesar sa se aplice un cumul de strategii. Fiecare afacere este diferita, iar competitia din domeniul in care activati ne poate impinge la eforturi mai crescute.

Firma SEO & Marketing online

Promovare Social Media

Orice afacere prezenta in mediul online isi doreste sa obtina o pozitie cat mai favorabila in motoarele de cautare. Listarea site-ului pe prima pagina cu diferite cuvinte cheie poate fi realizata doar cu ajutorul unui agentii SEO profesioniste, cu experienta in furnizarea de servicii SEO de calitate.

O agentie SEO moderna va intelege rapid toate canalele de marketing si promovare. Facebook poate genera pentru afacerea ta o vizibilitate foarte mare, cat si un volum foarte mare de clienti. Noi intelegem si utilizam promovarea prin intermediul canalelor de social media.

web design constanta

Apeleaza acum la servicii SEO !

Servicii profesionale de marketing online
Contact