Ce este Alexa Traffic Rank?

 

Alexa Rank este un serviciu de rating pentru evaluarea site – uri web , care este bazat pe frecvența de vizite și numărul de puncte de vedere . Statisticile sunt obținute de la utilizatorii care au instalat Bara de instrumente Alexa în browserul lor . Actuală Evaluarea unui anumit web resursă este determinată de raportul de participare a acest site către alții . Mai mic indicatorul – mai mare popularitate a site – ului.

 

Cum se Alexa Rank funcționează ?

 

Pentru Alexa Rank, continuă a datelor de colectare se realizează în, care contribuie la sistematică actualizarea de informații și mișcarea de site – uri în clasament . Pentru ușurință obține informații cu privire la site – uri , vă puteți descărca o specială bară de instrumente .

Toate informațiile sunt compilate pe baza de astfel de date:

  • trafic din căutare ;
  • numărul de vizite la cele de resurse pagini ;
  • timpul petrecut ;
  • numărul total de pagini vizualizate ;
  • rata de respingere .

Caracteristicile instrumentului de verificare Alexa Rank :

 

Acum te va complet intelege de ce nu ai nevoie de Alexa Rank Checker . În primul rând , acesta este un mare instrument care furnizează vă cu datele pe care se pot utiliza pentru concurenții de analiză . Acesta este ușor de a afla în ce cantitate de utilizatori vizitați site – ul lunar absolut gratuit . Un clic și vă va avea toate mare nevoie informațiile despre dvs. site – ul. Dar ce este mai mult?

  • Analiza site – ului dvs. web . Acesta este nimic mai important pentru site – ul proprietarul decât a ști cât de mult utilizatorii vizita lor site – ul de zi cu zi . Nu să piardă popularitatea , vă puteți monitoriza Alexa web clasament al dvs. site – uri web ” progres .
  • Concurenții de analiză . Aceasta este o mare șansă de a compara dvs. site – ul și dvs. competitori Alexa rang . Aveți pot clasifica site – urile de „Global“, „Țară,“ și „ Categoria “ parametri .
  • Analiza traficului . Veti va afla în ușor din ceea ce țările dvs. site – ul devine cel mai mare procent de utilizatori . De asemenea , acesta este un plus oportunitate de a verifica dvs. concurenților și recunosc noi de trafic surse pentru dvs. site – ului.

Sursa: sitechecker.pro