Consultanta SEO: de ce sa alegi sa colaborezi cu un consultant SEO

Un specialist in consultanta SEO va sti sa analizeze aprofundat datele disponibile, pentru a ajuta afacerea ta ajunga in primele cautari.

Daca citesti acest articol, inseamnca ca iti doresti sa apelezi la serviciile unui specialist SEO care sa te ajutea sa-ti pozitionezi afacerea in primele cautari pe Google.

O agentie SEO cu experienta precum Mensis iti poate oferi sfaturile utile pentru a intelege mai bine in ce directie ar trebui sa te orientezi. Optimizarea SEO necesita foarte multe cunostinte si experienta in domeniu. Nu ti-ai dori sa apelezi la serviciile oricarei persoane care pretinde acest lucru.

Un consultatant SEO va avea instrumentele si cunostintele necesare pentru a analiza profilul afacerii tale, al competitorilor si al pietei pentru a descoperi noi oportunitati.

Desigur ca pot exista si costuri initiale pentru serviciile de consultanta SEO, care insa se pot amortiza in timp daca alegi sa aduci rezultate pe termen lung afacerii tale.

De multe ori, administratorii de firme nu inteleg ca pot castiga x10 ori mai multi bani investind in optimizarea SEO a afacerii, decat sa investeasca in reclamele platitle pe Facebook ori Google.

 

Cand ai nevoie de consultanta SEO pentru afacerea ta?

Iti doresti sa atragi mai mult trafic organic din cautarile Google pe site-ul tau ? Implicit, iti doresti mai multi clienti si mai multe vanzari ?

Nu dispui de timpul si resursele necesare sa te ocupi singur, sa inveti cu ce se ocupa optimizarea SEO ? Atunci probabil ar trebui sa incepi colaborarea cu un consutant SEO, sau o agentie care ofera astfel de servicii specializate.

Agentia noastra se va ocupa de toate aspectele optimizarii afacerii tale in mediul online. Uneori asta poate insemna sa refacem un website de la 0, daca acesta a fost facut initial de un amator.

Apeland la noi vei beneficia de o analiza atenta a cuvintelor cheie, si optimizarea continutului de pe website.

Impreuna cu un consutant SEO vei stabili care cuvinte SEO merita optimizate, care trebuie prioritizate si care nu merita investitia si efortul. Nu toate cuvintele cheie sunt usor de optimiza. Unele pot cere atat de mult efort pe termen lung, incat nu le putem dovedi rentabilitatea. De exemplu, daca doriti sa faceti optimizare SEO pentru vazarea de telefoane mobile ori tablete, comptetia principala va fi reprezentata de magazine mari cu vechime. Sa incercam sa batem aceste firme care au investit masiv in promovarea online si SEO ar putea fi in zadar.

Vom fi atenti cum este indexat si vazut site-ul tau pe Google, daca exista erori de indexare si cum le putem remedia.

Consultanta SEO te poate ajuta relativ usor sa ajungi in primele pozitii pentru a putea vinde cat mai mult. Vei ajunge mai usor la clientii care cauta produsele si serviciile de calitate pe care le oferi.

Beneficiile colaborarii cu un consultant SEO

Un consultant SEO stie ce trebuie imbunatatit la site-ul afacerii tale doar din cateva priviri. Un ochi experimentat intelege rapid ce anume il face pe Google „strambe din nas”. Poate fi viteza de incarcare a site-ului, ori modul in care este realizat copywriting-ul, ori poate nu esti deloc prezent in alte medii online, Google tine cont de prezenta ta online, este un indicator de

Beneficiul principal este reprezentat de faptul ca site-ul tau va ajunge in partea de sus a primelor rezultate Google. Preferabil primele 3 pozitii, intrucat acestea vor genera cel mai mult trafic pentru afacerea ta. Incercam tot timpul sa alegem doar acele cuvinte cheie pentru care suntem increzatori ca le putem aduce printre aceste 3 pozitii.

Costurile optimizarii SEO variaza in functie de cuvintele cheie alese, numarul acestora, dificultate, competitie. Iti recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist daca compania ta are bugetul disponibil si isi doreste rezultate de lunga durata.

Ce servicii iti sunt oferite in consultanta SEO?

Un consultant SEO este dispus sa raspunda la intrebarile si nelamuririle pe care le are clientul in legatura cu optimizarea SEO. Serviciile principale oferite in pachetul de consultanta SEO, enumeram:

 • Audit SEO
 • Analiza cuvinte cheie si optimizare On-Page
 • Strategie Marketing prin Continut
 • Strategie Link Building

In urma unei discutii preliminare cu specialistul SEO putem stabili exact care sunt nevoile afacerii tale. Poate ai apelat deja in trecut la servicii SEO, dar nu ai fost multumit de rezultate. Ori ai facut SEO asa cum ai crezut, dar nu ai ajung la asteptarile tale. Noi putem analiza toate aceste aspecte.

Consultatul SEO va sti sa interpreteze indicatorii website-ului cu ajutorul unor unelete externe, si la nevoie cu ajutorul unor unelte interne precum Google Analytics.

Vom acorda o atentie deosebita optimizarii interne a website-ului in mod initial, si mai apoi optimizari externe a acestuia. Optimizarea externa include crearea de advertoriale platite pe diferite site-uri de stiri ori de profil, pentru a pasa autoritate catre site-ul tau. O mare majoritatea bugetului va fi alocat in aceasta directie.

Cum te putem ajuta?

In cadrul Agentiei Mensis, servicile de optimizare SEO sunt la mare cautare printre clientii nostri. Avand experienta si rezultate in domeniu inca din 2018, clientii tind sa ne acorde o incredere sporita.

Oferim servicii de consultanta SEO care sunt adaptate afacerior mici si mari Intelegem ca nu toate afacerile sunt construite la fel, si fiecare are nevoie, asteptari si prioritati diferite. In calitate de consultant SEO al afacerii tale, iti oferim cele mai bune practici, sfaturi si strategii de optimizare SEO On-Page & SEO Off-Page.

Ce implica seviciile de consultanta SEO?

 1. Consultant SEO dedicat
 2. Elaborare plan pentru realizare site nou sau redesign site vechi
 3. Evaluarea strategiei / activitatii curente si rezultatele obtinute in SEO
 4. Realizarea unei strategii SEO si recomandari pentru promovarea site-ului in rezultatele organice din Google
 5. Oferirea unui punct de vedere alternativ sau realizarea unei evaluari independente a situatiei site-ului in Google
 6. Audit SEO si analiza cuvinte cheie
 7. Sfaturi SEO On-Page sau SEO Off-Page

Trebuie sa fii pregatit sa intelegi si sa implementezi sfaturile pe care ti le ofera consultantul SEO. Echipa tehnica care administreaza site-ul tau trebuie sa aiba cunostintele necesare pentru a implementa anumite functii pe care noi le vom sugera site-ului tau. Putem de asemena sa ne ocupam in mod direct de administrarea SEO a site-ului tau.

Te-ai hotarat sa apelezi la servicii de consultanta SEO pentru afacerea ta? Nu ezita sa ne contactezi, iar noi vom fi mai mult decat bucurosi sa ne folosim cunostintele, pentru a ajuta si alte afaceri sa devina profitabile.

Intrebari si raspunsuri despre consultanta SEO

Ce este un consultant SEO?

Un specialist in consultanta SEO iti va oferi sfaturile necesare pentru ca afacerea ta sa ajunga in primele cautari Google.

Care sunt beneficiile pe care le aduce un consultat SEO ?

Nu va mai trebui sa pierzi timpul si banii testand ce functioneaza si ce nu. O agentie SEO cu experinta va avea deja toate aceste informatii si te poate ajuta mult mai rapid sa obtii rezultatele dorite.

Ce servicii sunt oferite in consultanta SEO ?

 • Audit SEO
 • Analiza cuvinte cheie si optimizare On-Page
 • Strategie Marketing prin Continut
 • Strategie Link Building