Creare Site Hotel, Vila sau Pensiune

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii creare site hotel

Site de prezentare hotel

Un site de prezentare te va reperezenta pe internet 24/7. Va face parte din identitatea virtuala a afacerii tale. Fara aceasta, risti sa pierzi o multime de clienti.

Promovare Online

Nu este suficient sa ai un site web pentru a te face cunoscut pe internet. Promovarea online ( Facebook, campanii platite, optimizare seo ) te ajuta sa-ti cresti vizibilitatea. Noi iti oferim servicii de creare site hotel, si servicii profesionale de promovare online.

Identitate vizuala

Un web design modern face parte din identitatea afacerii tale. Site-urile web mult prea complexe, devin dificil de navigat, si de aceea sunt abandonate de catre multi clieti. Nu doresti sa-ti respingi clientii pentru ca nu ai stiut ce inseamna sa folosesti un web design simplu, si eficient.

Servicii Copywriting

Google cauta mai intai continut de relevanta in site-uri, iar apoi decide daca merita sa le aduca in primele cautari. Daca un site este gol, fara text ori poze, Google nu “vede” de ce sa-ti aduca site-ul in cautari.

Agentia Mensis se va ocupa de redactarea continutului pentru site-ul tau, astfel incat sa fie placut atat de robotii Google ( folosind cuvinte cheie ), cat si de clienti.

Capmanii PPC

Prin campaniile platite PPC poti ajunge rapid in primele cautari. In functie de competita existenta, google stabileste un pret pentru a cumpara pozitiile pentru anumite cuvinte cheie. Vei castiga astfel trafic si clienti rapid, pe care il poti deconta pe firma.

Panou de administrare

Cu un magazin online poti vinde mai mult si mari rapid ca oricand. Toate procesele de facturare, verificare inventar, integrare AWB si multe altele, sunt digitalizate. Clientii tai pot cumara rapid si oricand din produsele si serviciile oferite. Acestul lucru va fi insa posibil daca alegi sa te si promvezi in mediul online, cu cu o agentie specializata, precum Mensis.

Mentenanta & administrare

O data creat site-ul web, acesta trebuie intretinut. Multi clienti au impresia ca acesta “doar va exista de la sine” pe internet, fara alte interventii. Site-ul are nevoie de actualizari vitale de sitem si de securitate. Fara acestea este doar o chestiune de timp pana cand un hacker iti va distruge toata munca.

Incarcare rapida

Treptat, cel mai mare motor de cautare, Google, vrea sa elimine site-urile lente din cautarile sale. Un site rapid va fi vizibil favorizat, castigand si mai multi clienti.

Realizare site profesional pt hotel ori pensiune

Website design

Servicii Creare Site Pensiune / Hotel

In procesul de realizare site web, experienta utilizatorului este un proces important. Noi realizam site-uri care se inarca rapid, sunt moderne si usor de accesat. Poti apela la serviciile noastre de web design cu incredere !

web design iasi
firma servicii web design iasi

Website Development

Solutii ecommerce

Firma de web design, cu sediul in Constanta, va ofera solutii complete pentru crearea magazinului online dorit. Noi ne vom ocupa de implementarea platilor online, programe de facturare, management stoc, integrare AWB si altele.

Realizare site Pensiune

Creare Website

Agentia Mensis te va ajuta sa-ti creezi site-ul web dorit. Avem o multime de clienti multumiti de servciile ofertie de firma nostra de web design.

Daca afacerea ta nu exista in mediul online, ori te alaturi prea tarziu acestui trend, va deveni mult mai greu sa recuperezi clentii pierduti.

Mensis Agency ofera servicii complete si diverse de web design: domeniu.ro si gazduire, design unic, atragator si administrabil de client, optimizare SEO on-page si off page, design responsive, numar nelimitat de pagini si continut, Google My Business, Google search console, optimizare continut, pagina facebook business,  creare magaizn online si multe altele.

Clientii tai trebuie sa navige cu usurinta pe site, UX ( User experience ) si UI ( user interface ) fiind doua aspecte estentiale in web design.

Atunci cand viitorii tai clienti vor ajunge pe site-ul creat, vor intelege ca au nevoie de produsele si serviciile tale !

 

Comercializarea afacerii dvs. folosind instrumente digitale (sau online) a devenit importanta, deoarece oamenii isi folosesc din ce in ce mai mult telefoanele mobile sau tabletele pentru a rasfoi produse si servicii pe internet.

Puteti comercializa si dezvolta afacerea online prin: site web, marketing prin e-mail, social media, optimizarea motoarelor de cautare (SEO), marketingul motoarelor de cautare (SEM).

Marketing-ul online are rolul de a gasi clienti potentiali si de a ajuta afacerea dumeavoastra sa se dezvolte in era digitala.

Optimizare seo

Agentia de web design Mensis va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii pentru crearea de site-uri si magazine online. Asiguram si optimizarea SEO pentru site-uri din judetul si nu numai.

O firma de web design si optimizare site full-service: ne ocupam de web design, astfel in cat site-ul sa fie optimizat on page. Inca de la creare site-ului avem in vedere optimizarea si functionarea rapida a acetuia. Astfel dumneavoastra nu veti avea nevoie sa aplelati la o multime de alte agentii pentru diferite servicii.

De ce ai dori sa ajungi in topul motoareleor de cautare? Iata cateva argumente pe scurt:

  • motoarele de cautare sunt modul prin care majoritatea oamenilor cauta un furnizor de servicii si produse ( nu vor cauta pe facebook produse ori servicii, insa aceasta platforma iti poate creste vizibilitatea )
  • mai mult de 80% dintre cautatori de date nu trec niciodata de sfarsitul paginii a treia din rezultatele motoarelor de cautare
  • numarul website-urilor creste zi de zi, deci sansele ca sa ramai in topul motoarelor de cautare fara optimizare scade constant
  • firmele care au pus accent pe optimizarea seo  si pe promovare online a website-urilor nu numai ca au devenit mai cunsocuti dar si cifra de afaceri a crescut semnificativ in urma clientilor pe care i-au castigat de pe internet

Firma noastra de realizare website Mensis se poate ocupa si de optimizarea site-ului dumeavoastra pentru motoarele de cautare si de marketing-ul online. Optimizarea site-ului dumeavoastra este foarte importanta, deoarece un site care se afla printre primele rezultate ale cautarii Google aduce trafic pe site, clienti potentiali si vanzari. Oamenii cauta pe Google folosind de la doua pana la patru cuvinte cheie, site-urile optimizate SEO sunt cele care apar in primele pagini de cautare . Agentia de realizare website Mensis se ocupa de optimizarea on-page si de cea off-page pentru rezultate superioare.

Administrare website

Administrarea site-ului, întreținerea și mentenanța web au ca scop verificarea, modificare si actualizarea informațiilor dispnibile pe website. Se verifica de asemenea buna functionare, si modul in care acesta se prezinta din perpectiva unui client, daca este operabil. Se va verifica platforma CMS, care va fi atualizata si securizata. Se vor realizata update-urile la ultimele versiuni PHP, ale plugin-urilor si alte componente esentiale. O parte din actiuni, pot fi realizate și de către specialistii IT din interiorul companiei dumneavoastra.

Activitățile de administrare și întreținere sunt foarte importante și influențează rezultatele de trafic (vizite, angajament vizitatori, profit). Daca site-ul web este al unei afaceri, atunci buna lui functionare poate fi strans corelata cu profiturile pe care le relizezi. Un website cu conținut nou adăugat permanent va genera interes din partea vizitatorilor. Acei noi vizitatori generai, se pot converti in clienti, care va vor spori vanzarile. Noi va putem ajuta cu serviciul de adminstrare site hotel, pentru a fi in siguranta prezent pe internet.

Comercializarea pe internet a ajutat milioane de firme sa se dezvolte, solutiile de e-commerce variaza de la un domeniu de activitate la altul, indenfiticand publicul tinta al afacerii dumeavoastra puteti genera vizite ale magazinului online si vanzari. Pentru a incepe sa vindeti online, va trebui sa creati un site web sau comert electronic pentru afacerea dvs., sa listati produsele, sa configurati platile si sa configurati operatiunile de afaceri online (cum ar fi indeplinirea comenzii, transportul, taxa de vanzare si multe altele).

Agentia noastra de realizare website a creat zeci de magazine online de-a lungul timpului si le-a optimizat pentru motoarele de cautare.

De ce sa apelati la servicii de creare site hotel ?

Exista o varietate de motive pentru care s-ar putea sa doriti sa creati un site web. Multi oameni doresc sa ofere o resursa informationala care spera ca va ajuta oamenii care au interese similare cu ei insisi. Experienta si cunostintele lor ghideaza crearea de continut util. Alti oameni se bucura pur si simplu de scriere, iar unii folosesc blogurile ca o priza pentru expresia lor creativa.

Cu toate acestea, altii creeaza site-uri web pentru a castiga bani.

Unii oameni pornesc un site web dintr-un motiv, descopera ca exista un interes si o cerere pentru continutul pe care il publica si apoi descopera ca il pot monetiza.

A castiga bani cu site-ul dvs. web este un subiect interesant si ar trebui sa justifice o sectiune proprie.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa porniti un site web, nu trebuie sa va lasati lipsiti de informatii. Si intr-adevar, exista o multime de informatii disponibile pe internet care va vor ajuta cu probleme individuale pe care le-ati putea avea. Ceea ce sper sa creez cu aceasta serie de tutoriale este un ghid cuprinzator de la inceput pana la sfarsit, care va va invata fiecare pas in crearea si rularea propriului dvs. site web.

Site-ul dvs. web este un puternic instrument de marketing. Un site web bine intretinut va poate ajuta sa obtineti un avantaj competitiv in industria dvs. si sa va imbunatatiti imaginea de afaceri. Dezvoltarea site-ului dvs. web ofera multe avantaje, inclusiv va ajuta sa obtineti mai multe oportunitati si perspective, sa cresteti vanzarile, sa va imbunatatiti marca profesionala si sa va imbunatatiti serviciul pentru clienti.

 

Dar, in mod surprinzator, potrivit diverselor studii recente, doar aproximativ 35% – 40% din intreprinderile mici nu au site-uri web.

 

 

 

Administrare website

Managementul site-ului este un proces foarte important. Daca site-ul dvs. web este o masina, managementul site-ului este intretinerea masinii. La fel ca masina dvs., site-ul dvs. web se va descompune sau se va prabusi daca nu efectuati proceduri periodice de gestionare.

Acestea fiind spuse, managementul site-ului nu este intotdeauna usor. In functie de durata serviciului dvs. si de tipul afacerii, exista un potential proces care cuprinde un numar mare de pasi.

Administraea unui site web reprezinta gestionarea conturilor de utilizator, iar mententa este intreg procesul ce ajuta un site sa dea randamet, adica sa fie vazut bine de robotii Google si sa geneze vizite sau vanzari.

design responsive

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (in functie de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, mobil), astfel incat sa fie redat intr-un mod placut si rapid. Este responsive in momentul in care sunt evitate modulele care depasesc latimea ecranului ( de ex. poze mult prea mari, text care iese din ecran etc ) iar tabelele si alte elemente sunt redimensionate corespunzator.

Site-urile responsive sunt apreciate atat de motoarele de cautare ( Google ) cat si de clienti. Site-ul realizat poate fi definit ca fiind responsive in momentul in care designul paginilor se adapteaza in functie de rezoluita fiecarui ecran ( desktop, laptop, tableta, mobil ). Toate elementele ( module, poze, chenare, text, clipuri video ) isi adapteaza dimensiunile pentru a fi redate optim atat pe telefon, cat si pe laptop. Google va penaliza site-urile web care nu dispun de aceasta capacitate, intrucat ofera o experienta foarte proasta utilizatorilor.

Ce presupune crearea unui design responsive?

Gridurile fluide – Gridurile isi calculeaza in mod automat proportiile ( latime, adancime ) astfel incat sa fie redat optim pe orice rezolutie de ecran. Dimensiunile nu se mai masoara in unitati fixe ( pixeli ), ci in unitati relative ori procente.

Imaginile flexibile – Daca textul poate fi usor adaptat si mulat in functie de latimea ecranului, pentru poze procesul este mai complex. Pe vremuri se realizau si incarcau poze cu dimensiuni diferite, pentru a satisface nevoia afisarii unor dimensiuni corespunzatoare. In ziua de azi, pe platformele CMS moderne, ori pe site-urile realizate custom, acest proces este realizat automat.

Interogarile media (media queries) – Codul de stilizare CSS este in mare parte responsabil de adaptivitatea site-ului creat. Acest cod reda un web design placut in functie de fiecare dispozitiv.

Avantajele unui design responsive

  1. Accesibilitate – Nu mai trebuie create versiuni separate ale site-ului pentru mobil, tableta si alte dimensiuni. Se taie astfel mult din costuri si din durata de executie.
  2. Simple sharing – va exista un sigur url pentru tot site-ul. Inainte, exista aceaste variante alte site-urilor m.mybussiness.ro ( m- mobile )
  3. Experienta placuta de navigare – Sunt evitate multe bug-uri si erori neprevazute. De multe ori, la crearea mai multor versiuni ale site-ului, existau butoane care erau defapt mult prea mici, scroll-ul trebuia facut in lateral, ori pur si simplu acea versiune de site realizat, nu putea fi navigata deloc pe acel dispozitiv mobil.

Un site web au toate afacerile din ziua de azi, dar un site web cu un web design profesinal au putine companii. Un web design profesional face fata concurentei, castiga increderea vizitatorilor si converteste. Un site cu un web design atragator este perfect pentru o campanie de promovare sau. descrierile din social media. Cu ajutorul campaniilor Google AdWords, site-ul dumeavoastra nu poate avea doar un design atragator, poate genera vanzari.

Agentie Creare site hotel

Experienta in creare site hotel si optimizare SEO

Realizarea unui site web pentru hotelul tau ta ar trebui sa fie un proces rapid si eficient. Acest lucru poate fi insa diferit, in functie de firma de web design la care apelezi.

Noi iti oferim servicii complete de creare site hotel, la preturi competitve. Un site ieftin va trebui refacut dupa o perioada relativ scurta de timp. Site-ul creat de agentia Mensis se va incarca rapid, va folosi ultimele tehnologii, si va fi securizat impotriva atacurilor cibernetice. Afacerea ta va fi astfel permanent online, si in siguranta pe internet.

 

 

web design constanta

Apeleaza acum la servicii de creare site hotel!

Contact