Realizare Site WordPress

Oferim servicii profesionale creare site wordpress, intretinere site wordpress, si optimizare SEO

ContactPortofoliu

servicii Creare Site WordPress

WordPress Website design

Solutii Creare Site WordPress

WordPress este cea mai populara alegere in constuirea de site-uri web. Aceasta platforma este folosita in mai mult de un sfert din toate site-urile construite in intreaga lume, iar procentul continua sa creasca rapid. Acest lucru se intampla deoarece WordPress ofera foarte multa flexibilitate si avantaje.

servicii creare site wordpress

Creare Site de prezentare WordPress

realizare site wordpress

WordPress Website Development

Solutii WordPress – Ecommerce

Solutiile noastre de creare site WordPress ne permit sa relizam un site prezentare care se incarca rapid. Posibilitatie insa nu se limiteaza doar aici, cu ajutorul unor module precum Woocomerce putem realiza si magazine online de toate dimensinile. Se poate integra plata online, urmarie AWB, alterte prin email si SMS la diferite comenzi, urmarilea traficului generat, si multe altele.

Avantaje Realizare site WordPress

Creare site worpdress cu incarcare rapida

Google favorizeaza site-urile care se incarca rapid. Orice site care ia mai mult de cateva secunde sa fie afisat, va fi mai greu de adus in primele cautari in motoarele de cautare. Atunci cand se realizaza un site in WordPress, urmarim atent ca acesta sa nu fie incarat cu plugin-uri intutile. De asemenea, serverul pe care este gazduit este necesar sa fie performant, si cu ultimele actualizari de software.

Intalnim multe firme mici care aplezeaza la serviciile noastre de optimizare site, deoarece au apelat la antreprenori cu putina experienta in creare site wordpress. Acesti freelanceri va vor instala o tema piratata, si nu vor sti sa faca prea multe modificari pe site. Se va ajunge asfel, de cele mai multe ori sa apelati si la servicii de devirusare site.

Optimizarea vitezei este un proces complex, si include analiza liniilor de cod, eliminarea erorilor, optimizarea pozelor si multe altele. Agentia de web design Constanta, Mensis, are experienta in serviciile de realizare site wordpress. Va garantam o viteza de incarcare rapida, si prin urmare pozitii mai bune in motoarele de cautare.

Realizare site worpdress optimizat seo on-page

Seriviciile de Optimizare SEO presupun efortul de a aduce un site web in concordanta cu standardele impuse de motoarele de cautare. Orice site care ignora sfaturile Google, ori incearca sa abuzeze de algoritmii acestuia va fi penalizat. Atunci cand apelati la servicii de creare site wordpress, aveti avantajul de a utiliza o platforma ce este prietenoasa SEO.

Exista multe platforme pentru crearea de site-uri web, insa putine sunt cele va ofera avantajul de a-ti optimiza site-ul on-page cu usurinta. Platforma WordPress dispune de o multime de plugin-uri care te vor ajuta sa aduci afacerea in primele rezultate, precum RankMath ori Yoast SEO. Aceste module iti vor oferi indicii si sfaturi practice despre cum sa-ti ‘propulsezi’ site-ul. Pentru mai multe detalii despre cum va puteti optimiza site-ul, puteti citi articolul nostru despre optimizare site WordPress.

Daca alegi sa lucrzi cu noi, expertii in creare site WordPress din Agentia Mensis se vor ocupa de optimizarea seo on-page a site-ului, cat si de optimizare SEO off-page. Acestea sunt 2 servicii diferite, intrucat pentru ca un site sa fie cunoscut, trebuie sa primeasca anumite ‘calificative’. Aceste calificative se traduc prin prezenta pe care o are pe retelele de socializare, si pe site-urile de profil, sau din domeniu.

Apeleaza la seriviile noastre de creare site WordPress, daca iti doresti sa ajungi mai usor in primele rezultate pe motoarele de cautare !

SEO si promovare online

SEO reprezinta un element cheie in promovarea online. Este foarte important sa va aflati printre primele pozitii ale motorului de cautare, deoarece oamenii au incredere in primele rezultate ale cautarii si nu le trebuie mai mult de trei pagini de rezultat pentru a gasi produsul sau serviciul de care au nevoie. SEO este o strategie de promovare online excelenta care poate aduce clienti de inalta calitate in afacerea dumeavoastra.

SEO va recompensa o afacere pentru toate eforturile sale intr-un ritm mai mare, comparativ cu unele dintre formele traditionale de reclame offline.

Motivul cheie pentru care sa folositi SEO in strategia dumeavoastra de pomovare online este ca SEO este o strategie de marketing de intrare care va permite sa va comercializati afacerea catre persoanele care cauta produsele sau serviciile pe care trebuie sa le oferiti.

Primul tip de optimizare de care au nevoie firmele in general este cel on-page (viteza de incarcare, strctura textului, continutul de calitate), iar urmatorul este cel off-page prin care site-ul dumeavoastra incepe sa fie promovat pe internet.

Agentia Mensis va va poate pune la dispozitie servicii profesionale de optimizare SEO WordPress si promovare online pentru a va plasa in primele rezultate ale motorului de cautare Google.

 

 

Experienta in promovare online

Agentia de marketing online insumeaza oameni cu abilitati avansate in domeniului promovarii online. Proiectele realizate de-a lungul timpului au avut rolul de a ne consolida abilitati noi pentru a va oferi servicii profesionale si cimplete de promovare online.

Echipa noastra poate avea grija de site-ul dumeavoastra, campaniile de promovare ale companiei si va poate ajuta sa va mutati din mediul offline in cel online. Agentia noastra va poate implementa strategii de promovare online de la A la Z.

Servicii administrare si intretinere site

Multa lume crede ca daca a realizat un site in WordPress, ori in orice alta platforma, acesta isi va purta singur de grija. Aceasta masinarie insa este construita cu ajutorul unor programe. Daca acestea nu sunt actualizate, hackerii vor profita imediat.

Un site virusat va respinge toti clientii pe care i-ai castigat cu greu. Printe scenariile posibile, enumeram: reclame abuzive, compromiterea datelor personale, redirectionarea catre site-uri de adulti, trimiterea de email-uri spam si altele.

Va doriti sa riscati numele brand-ului pentru un cost infim de administrare in comparatie cu profiturile pe care le veti castiga ?

Serviciile noastre de intretinere site wordpress va vor ajuta sa va mentienti site-ul actulizat, in raport cu utimele cerinte de securitate si stabilitate.

Mentenanta site-ului presupune actualizarea acestuia si monitorizarea erorilor. Administrarea unui site, pe de alta parte, include si mentenanta, dar si adaugarea de continut nou, produse noi ori alte cerinte mai complexe. De obicei aceste servicii se taxeaza pe ora, dar va putem face si abonamente lunare pentru administrarea website-ului.

Administrare website WordPress

Actualizarea si mentinerea regulata a site-ului dvs. este cruciala pentru a va asigura ca site-ul dumneavoastra functioneaza la capacitate maxima. La fel ca masinile, site-urile web necesita intretinere pentru a functiona corect. Mentinerea corecta a site-ului web ajuta la asigurarea securitatii site-ului, la cresterea numarului de vizitatori noi, la cresterea traficului de returnare si multe altele. Intr-o strategie de promovare online, site-ul pe care trebuie sa ajunga clientul potential este cartea de vizita a companiei respective.

Pentru a avea un site 100% eficient aveti nevoie de servicii de administrare si mentenanta pentru acesta.

Ce inseamna administrarea si mentenanta unui site?

Mentenanta web – reprezinta o suma de lucrari constante de intretinere, precum:

 • actualizari de securitate
 • actualizari de sistem
 • modificari de structura
 • modificari de design
 • imbunatatiri de continut
 • backup-uri
 • optimizare viteza de incarcare
 • management Google Local
 • management campanii Google

Administrarea site-ului – insumeaza diferite activitati periodice ce au rolul de a coordona continutul site-ului, precum:

 • management-ul moderatorilor de site
 • management-ul produselor/serviciilor
 • primirea si procesarea comezilor

Agentia de promovare online Mensis va poate la dispozitie pachete de administrare & mentenanta site web la un pret avantajos.

design responsive pe toate dispozitivele

Solutiile noastre de creare site WordPress va garanteaza ca site-ul se va incarca rapid pe toate tipurile de dispozitive, fara erori ori elemente vizuale prea mari ori prea mici.

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (in functie de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, mobil), astfel incat sa fie redat intr-un mod placut si rapid. Este responsive doar in momentul in care toate elementele se adapteaza cu usurinta la orice tip de ecran.

Prin realizarea unui site in Worpdress, veti avea un website care este apreciat atat de motoarele de cautare, cat si de clientii dumenavoastra. Google de asemenea penalizeaza site-urile care nu sunt afisate corespunzator pe dispozitivele mobile. Este impotriva standardelor motoarelor de cautare sa-si duca utilizatorii pe site-uri inaccesibile.

Design responsive la orice site WordPress realizat

Oamenii cauta diferite informatii pe Internet zilnic, indiferent de locul in care se afla sau de dispozitivul pe care il au la indemana. Este esential ca web site-ul dumeavoastra sa contina un design responsive, adica sa fie util indiferent daca este accesat de pe laptop, tableta sau smartphone. Imaginile trebuie optimizate pentru fiecare tip de dispozitiv.

Exista mii de motive pentru care designul receptiv ( sau responsive ) este crucial pentru succesul dumeavoastra in online, cateva fiind:

 • va ajuta sa cresteti traficul mobil
 • puteti oferi o experienta excelenta utilizatorului
 • paginile dvs. se adapteaza la orice dimensiune a ecranului
 • va costa mai putin (pe termen lung)
 • site-ul este mai eficient pentru SEO
 • veti obtine rezultate de analiza mai clare.

Agentia Mensis va ofera servicii de creare site WordPress cu un design responsive, placut utilizatorilor si potrivit site-ului dumeavoastra.

Creare continut pentru site-ul tau wordpress

Servicii copywritig

Copywriting-ul lucreaza 24/7 in strategia dumeavoastra de promovare online. Acesta reprezinta metoda de radactare care optimizeaza continutul pentru a genera vanzari, castigarea increderii clientilior si pentru a plasa site-ul intr-un loc bun in motoarele de cautare. Degeaba apelati la servicii de creare site WordPress, daca nu avem ce informatii sa adaugam pe website.

Copywriter-ul nostru are abilitatile necesare pentru a va oferi un pachet de servicii profesional, cateva dintre abilitatile sale principale fiind:

 • Cunostinte si calificari ridicate pentru crearea unui text de calitate
 • Cunoasterea intelegerii semantice si automate a textelor motoarelor de cautare
 • Experienta in crearea de texte pentru a atrage si pastra atentia clientilor pe paginile site-ului, nu doar motoarele de cautare.
 • Aptitudini pentru crearea unui text 100% unic
 • Aptitudini pentru detectarea si filtrarea surselor de informatii de calitate si fiabile in toate industriile de afaceri.

Copywriting-ul este de diferite tipuri, precum:

Copywriting SEO:  presupune scrierea pe internet in asa fel incat copia sa fie cea mai buna sansa de a fi bine clasata in rezultatele motoarelor de cautare. SEO inseamna optimizarea motorului de cautare. Copywriting-ul SEO este actul de a scrie o copie care este optimizata pentru motoarele de cautare. Aceasta este o abilitate speciala. Redactorii SEO trebuie sa-si scrie titlurile, subcapitolele, copierea corpului si legaturile folosind cuvintele cheie pe care consumatorii le introduc in motoarele de cautare, fara a utiliza insa tactici pe care motoarele de cautare le penalizeaza (umplerea cuvintelor cheie, de exemplu).

Copywriting cu raspuns direct: Un industrias a remarcat odata: „Jumatate din banii cheltuiti pentru publicitate sunt irositi. Problema este ca nu stiu jumatate. ” Marketingul cu raspuns direct isi propune sa rezolve aceasta provocare folosind doar acele tactici care pot fi testate si masurate. Redactarea cu raspuns direct este o scriere conceputa pentru a solicita o actiune imediata de la potentialul consumator, actiune care poate fi urmarita. Redactarea cu raspuns direct include postarea directa si televiziunea cu raspuns direct.

Folosind mecanisme de raspuns codat (cum ar fi cupoane de raspuns in pachete de posta directa si numere de telefon desemnate fara taxa in reclame de televiziune cu raspuns direct), agentii de publicitate cu raspuns direct urmaresc raspunsul pe care il primesc de la fiecare mesaj promotional din fiecare canal (tiparire, posta, e-mail, online, de exemplu). Redactorii cu raspuns direct trebuie sa inteleaga tipurile de apeluri si tipurile de oferte care se adreseaza publicului tinta. Ei trebuie sa inteleaga cum sa testeze mesaje, formate, oferte si asa mai departe. Si trebuie sa stie sa interpreteze rezultatele (ratele de raspuns, ratele deschise, costul de achizitie si asa mai departe).

Copywriting radio si televiziune: Vanzarea de produse si servicii prin reclame radio si televiziune necesita un set de abilitati unice acestor medii. Radio, de exemplu, se bazeaza in totalitate pe cuvantul vorbit, pe muzica si pe efectele sonore pentru a comunica cu cumparatorii potentiali. Radio este, de asemenea, un format care limiteaza mesajele promotionale la spoturi de 15 secunde si 30 de secunde. Scriitorii care sunt specializati in scrierea reclamelor radio trebuie sa dezvolte expertiza in scris pentru ureche si scriere la ceas.

Televiziunea are aceleasi constrangeri de timp ca si radioul (reclamele au de obicei 15 secunde si 30 de secunde), dar are o provocare suplimentara de miscare. Anunturile tiparite sunt stationare. Reclamele de televiziune se muta. Redactorii de televiziune scriu mesaje care sunt insotite de imagini in miscare. La fel ca radioul, reclamele de televiziune au un inceput, un mijloc si un sfarsit. A scrie reclame eficiente de televiziune (reclame care genereaza vanzari, adica) este o abilitate rara.

Business to business copywriting: vanzarea catre intreprinderi necesita un set de abilitati diferit de vanzarea catre consumatori. Pentru un singur lucru, aveti invariabil mai multe audiente. Firmele de software care vand software de design catre firmele Fortune 500, de exemplu, trebuie sa realizeze un caz de afaceri pentru produsul lor pe care il cumpara toti partile interesate. Proiectantii trebuie sa isi doreasca software-ul. Oamenii din IT trebuie sa poata instala si actualiza software-ul. Managementul trebuie sa calculeze randamentul investitiilor. Oamenii din finante trebuie sa aprobe achizitia. Fiecare dintre aceste audiente are o nevoie diferita fata de acelasi produs software, unul pe care il va aborda o copie B2B eficienta.

Ciclurile de vanzare pentru cumparaturile comerciale tind sa fie mai lungi decat ciclurile de vanzare pentru produsele de larg consum. Un consumator care cauta un laptop nou va face cercetari online, va compara functiile intre marci si modele, va compara preturile si va face apoi o achizitie. Timp total: o saptamana.

O afacere cu 10.000 de angajati imprastiati in America de Nord, pe de alta parte, nu va cumpara 10.000 de laptopuri noi intr-o saptamana. Acestia vor petrece timp cercetand producatorii, pregatind o cerere de propuneri, vor examina propunerile, vor interveni cu furnizorii selectati, vor negocia cu vanzatorul ales, vor gandi decizia lor si apoi vor plasa o comanda de cumparare. Timp total: luni (ani in cazul unor achizitii, cum ar fi contracte de constructii aeronave si municipale). Copywriter-ul care se specializeaza in redactarea business-ului, intelege aceste provocari si dezvolta abilitati care raspund nevoilor unice ale cumparatorilor de afaceri.

Agentia noastra de promovare online creeaza pentru dumeavoastra. Va putem oferi servicii profesionale de copywriting axate pe obiectivele dumeavoastra.

Experienta Creare site WordPress

Experienta in Creare Site WordPress

Serviciile noastre de realizare site WordPress se adreseaza afacerilor de toate dimensiunile. Sa vad cateva exemple de site-rui populare , construite in aceasta platforma: MTV News, Sweden’s Official Website, The Walt Disney Company, The New York Times Company, Mercedes-Benz si altele.

Site-ul relizat de agentia noastra de web design va fi optimizat on-page inca de la creare. Astfel, nu veti fi nevoiti sa alergati la alte agentii pentru a rezolva diverse erori, ca in cazul in care ati fi apelat la un freelancer.

web design constanta

Pret Creare site WordPress

pret creare site wordpress

WordPress Solutions

Cat costa realizarea unui site WordPress

Toate proiectele realizate de agentia de marketing Mensis, sunt diferite. De aceea, nu exista un pret fix, ci un anumit volum de munca necesar pentru atingerea obiectivelor. Preturile pentru crearea unui site Worpdress profesional incep in general de la 500 de euro. Va rugam sa ne cereti o oferta personalizata.

Firmele mici ori antreprenorii va pot realiza site-uri ieftine, care in schimb vor genera foarte multe costuri ascunse pentru reparatii si intretinere.

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Creare site WordPress

De ce sa creez un site in WordPress ?

Serviciile noastre de creare site WordPress vin ajutorul persoanelor care isi doresc o prezenta solida pe internet. WordPress este cea mai populara si sigura platforma pentru construirea unei prezente solide in mediul online.

Se va incarca rapid site-ul ?

Daca apelati la o agentie cu experienta in webdesign precum Mensis, veti avea un site care se incarca rapid, in doar cateva secunde. Multi freelanceri nu vor sti sa optimizeze viteza unui site in WordPress, ori o vor face superficial.

Se poate realiza un magazin online in WordPress ?

Cu ajutorul unor module precum Woocomerce putem realiza magazine online avansate si rapide.  Putem integra de asemenea urmatoare functii: plati online, urmarire AWB, alerte prin email ori SMS si multe altele.

Cat costa crearea unui site in WordPress ?

Pretul pentru crearea unui site in Worpdress poate varia in functie de complexitatea proiectului. Unii antreprenori va pot realiza un astfel de site si cu 100 de euro, iar dupa un an veti fi nevoiti sa-l refaceti datorita numarului foarte mare de erori. Un pret corect, pentru realizarea unui site profesional in WordPress incepe de la 500 de euro.

Doresti sa realizezi un site in WordPress ?

Servicii realizare si intretinere site WordPress
Cere oferta