Creare site web

Servicii complete de web design si optimizare seo

Lucreaza cu noi

Realizare website de prezentare:

Doriti sa va promovati afacerea ? Noi va oferim solutii complete si servicii conexe precum: creare site de prezentare, creare site web profesional, design responsive (continut vizibil pe telefon, tableta, laptop) optimizare SEO, logo personalizat, integrarea cu retelele de socializare, galerie foto/video, inscrierea afacerii in Google Business si multe altele.

Web Design

Un design unic al site-ului este o parte importanta a procesului de brandig si marketing al afacerii dumneavoastra.

Testarea continutului

Noi ne asiguram ca site-ul tau functioneaza si se incarca rapid pe toate dispozitivele de la smartphone, tableta si laptop.

Site administrabil

Toate site-urile create de noi au incluse un panou de adminstrare pentru o organizare rapida si eficienta a continutului.

Optimizare SEO

Oferim solutii avansate de promovare pentru a creste vizibilitatea in mediul online a afacerii dumnevoastra.

i

Servicii Copywriting

Te putem ajuta cu descrierea afacerii tale. Textele online sunt prezente oricand si oriunde, lucrand pentru dvs. 24/7.

Incarcare rapida

Timpul de raspuns al unui site face diferenta intre un client multumit si unul frustrat. Cu noi, continutul website-ului va fi optimizat la maxim.

+ mai multe servicii profesionale:

Gazduire domeniu web

Pentru ca site-ul dumneavostra sa existe pe internet, acesta trebuie hostat (gazduit) pe servere performante pentru a putea fi vizibil din toate colturile lumii.

Blog cu articole

Pentru a va putea tine clientii la curent cu ultimele stiri, noutati ori oferte, crearea unui blog cu design modern reprezinta solutia.

Consultanta promovare

Daca nu stiti de unde sa incepeti, noi va putem indruma spre solutiile cele mai productive. Experienta ne recomanda !

t

Suport email/telefonic

Pentru a rezolva rapid orice problema, echipa noastra de tehnicieni va ofera suport atat prin email, cat si telefonic.

Email personalizat

Pe baza domeniului companiei dumneavoastra, va putem configura email-uri de forma [email protected] pentru o identitate viziuala cat mai profesionala.

Pagini nelimitate

Aveti posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini relevante afacerii dumnevoastra, complet administrabile.

Mentenanta

Site-ul companiei dumnevoastra va fi intotdeuna functional si pregatit pentru a le oferi vitizatorilor si clientilor informatiile dorite.

Garantie

Aveti garantia ca pana la 1 an de zile pentru orice website realizat de Mensis Studio se asigura update-uri si interventii rapide.

Preturi creare site web:

*Pachetele de mai jos au un caracter informativ. Fiecare site de prezentare este unic. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Realizare site web

Crearea unui site web este unul dintre pilonii promovarii in mediul online

Daca va doriti sa atrageti cat mai multi clienti, si sa vindeti cat mai mult, un website va poate aduce succesul. Acesta este insa garanata daca utilizati la maxim toate beneficiile internetului, uneltele si  software-urile de ultima generatie. Noi va construim website-ul pe o platforma usor administrabila, astfel incat site-ul de prezentare sa poata fi intretinut si actualizat cu usurinta.

Este adevat ca puteti folosi unelte gratuite pentru crearea unui site. Printre acestea se numara Google website builder, Wix, Wordrpress si multe altele. Dezavantajul acestora este ca vor fi create pe un subdomeniu, precum mybussiness.wordpress.com, unde va avea vizibilitate redusa. Promovarea acestuia va fi de asemenea ingreunata, intrucat Google „vede” ca acesta nu este unul profesional, si nu ii va acorda prea mare importanta.

Increderea utilizatorilor se castiga in timp, prin oferirea de servicii de calitate. Atunci cand realizam un site web incercam sa il facem cat mai atragator pentru clienti. Elementele de design, marketing si SEO sunt atent imbinate pentru a va aduce cele mai bune rezultate.

Mensis Studio intelege inainte de toate nevoile clientului, iar apoi incepem procesul de realizare site web. Fiecare website este unic in felul lui, ceea ce garanteaza o vizibilitate mai mare a brand-ului afacerii. Suntem atenti la toate elementele grafice si la ultimele reguli de buna practica in crearea unui site.

Un site care atrage constant clienti, va trebui constant mentinut si actualizat cu ultimele tehnologii. Noi va putem ajuta cu: creare logo, formular de contact personalizat, Google my bussiness, newsletter, copywriting, promovare, campanii ppc si SEO. Oferim servicii complete de realizare site web.

Retelele de socializare sunt un mediu propice in care puteti atrage clientii. Dar acestia se vor uita de cele mai multe ori la povestea pe care o spune site-ul web despre afacerea dumneavoastra. Acesta trebuie atent structurat de la limbajul de programare, textul de prezentare, poze, si impact. Noi urmarim ca site-ul creat sa atraga cat mai multi clienti, si sa realizati cat mai mult profit.

Mensis Studio va ofera servicii profesionale in procesul de creare site web, promovare si marketing online. Echipa noastra este specializata in crearea de site-uri web optimizate, care sa apar in topul caturarilor Google si care vand cat mai mult. Noi venim cu solutii de securitate avansate si performanta maxima.

Solutiile noastre de web design si realizare site web se bazeaza pe o analiza atenta a obiectivelor, nevoilor si o promovare eficienta. Inainte de a programa un website, avem in vedere evolutia acestuia pe viitor, pregatindu-l pentru urmatoarele update-uri, pentru momentul cand afacerea dumnevoastra va creste. In procesul nostru de realizare site web ne bazam pe stabilitate si performanta, astfel incat site-ul sa fie la curent cu ultimele tehnologii si actualizari.

Multe alte firme de web design pretind crearea de site-uri web la preturi mai mici si indoielnice calitativ, ori care va ascund anumite costuri si tarife.  De cele mai multe multe ori acele firme, dupa ce si-au terminat proiectul, nu va mai raspund la telefon, pentru ca nu pot garanta stabilitatea in timp a website-ului. In acest fel, alta firma va trebui sa preia procesul dificil de mentenanta a unui website prost construit, ori de cele mai multe ori sa reconstruiasca site-ul conform standardelor de calitate si durabilitate. Firma noastra va ofera mentenanta si administrarea site-ului, deoarece clientii fericiti aduc la randul lor mai multi clienti fericiti.

Avem un portofoliu web design care este marturia clientilor multumiti. Va puteti alatura oricand serviciilor noastre de web design, pentru ca afacerea sa prospere in mediul online. Serviciul de consultanta web este un proces gratuit, iar noi va oferim sfaturi si informatii utile pentru a va face brandul cat mai cunoscut posibil.

Clientul are un rol esential in procesul de relizare site web, deoarece el dispune de informatiile referitoare la afacere si planurile de viitor. Noi va putem ajuta sa maximizati reusita proiectiilor de viitor prin campanii seo si campanii PPC.

O analiza SWOT a afacerii ne va ajuta sa identificam punctele slabe, cele forte, si ce anume trebuie imbunatatit. Trebuie sa stim ce anume va diferentiaza de concurenta, caci acesta este atuul cel  mai important. Segmentul de piata in care activati trebuie sa fie unul cat mai specific, altfel riscati sa vanati prea multe idealuri, fara a atinge prea multi clienti in final. Planurile de crestere ne vor ajuta sa intelegem scalabilitatea afacerii, proces ce ne va ajuta sa alegem platforma web cea mai performanta. Punctele slabe trebuie identificate, pentru ca in procesul de optimizare seo, cand realizam promovarea pe internet sa apara cat mai multe rezultate pozitive despre afacerea pe care o detineti. Site-ul web va fi o extensie a imaginii dumnevoastra si a afacerii in mediul online, de aceea noi ne dorim sa realizam site web performant si calitativ.

Procesul de web design implica: programare web ( limbaje precum: HTML, CSS, XML, PHP, SQL, Java si multe altele ), optimizare seo, promovare si marketing online. Firma noastra de web design se va ocupa de aceste aspecte, pentru ca stim ce inseamna sa fii printre cei mai buni. Alte firme de web design pretind servicii partiale, care va pun in dificultatea promovarii afacerii, punandu-va astfel la indoiala si credibilitatea afacerii pe care o detineti.

Procesul de creare site poate dura intre 3 si 30 de zile, in functie de complexitate si nivelul de promovare pe care doriti sa-l detineti. Atunci cand realizam un site web, sunt multe operatii si actiuni pe care utilizatorul final nu le percepe. Noi lucram la fiecare detaliu, pentru ca site-ul de prezentare creat sa ruleze in parametrii cei mai optimi. Echipa noastra este dedicata fiecarui proiect in parte, pentru ca site-ul final sa vanda cat mai mult.

Toate marile companii sunt deja prezente in mediul online, pentru ca stiu ce inseamna sa ai la dispozite miliarde de potentiali clienti contectati la Internet. Majoritatea tranzactiilor din ziua de astazi au loc in mediul online. Cu cat amanati promovarea in mediul online va deveni mai dificil sa recuperati. Doar prin simplul proces de creare site de prezentare, va cresteti sansele de a vinde mai mult. Concurenta aflata in plina expansiune, si care foloseste uneltele de vazari online va fi mereu cu cativa pasi inaintea celor care nu au descoperit avanatajele tehnologiei.

Procesul de realizare site web este un „must to” in ziua de astazi. Pana si un site de prezentare sumar, dar cu un web design atragator aduce numerosi clienti. Firma de web design Mensis Studio va optimiza site-ul, pentru ca acesta sa corespunda standardelor in crestere. Pentru a aparea in primele listari, motorul de cautare Google are anumite „reguli” nescrise dupa care se ghideaza. Site-ul de prezentare creat trebuie sa se incarce rapid, sa fie integrat cu retelele de socializare, sa aiba un web design responsive, sa fie optimizat SEO, si sa fie structurat cat mai eficient astfel incat sa poata fi „citit” usor de catre google bot.

Echipa noastra se ocupa de si de actualizarea unui site web deja creat. De cele mai multe ori, agentiile mici de web design, lasa treaba neterminata, si va iau banii pe moment, fara a se asigura de pretabilitatea viitoare a afacerii. In procesul de creare site web noi ne asiguram ca website-urile create vor fi securizate, optimizate si actulizate.

Multe firme mici de web desing folosesc teme si plug-in-uri „nulled” ori piratate, obtinute in mod fraudulos. Acestea sunt „oferite gratuit” de catre hackeri pe site-uri de profil. De cele mai mai multe ori, aceste firme in incercarea de a taia din costuri apeleaza la aceste resurse, insa multe din aceste programe sunt programate sa ofere o portita de intrare catre site si server. Acest lucru va afecta autoritatea site-ului, intrucat poate afisa reclame in mod abuziv, obliga utlilizatorii sa descarce anumiti virusi, ori sa mineze monede digitale. De accea am creat serviciile de devirusare site si securizare site.

Daca va doriti sa va cresteti vizibilitatea in mediul online, sunteti la inceput de drum in si nu stiti cum sa atrageti mai multi clienti, noi va oferim consultanta gratuita.  Constructia unui site performant este unul dintre primii pasi, prin care invatati ce anume cere piata, iar dumneavostra nu mai trebuie decat sa o serviti. Cereti acum o oferta pentru „creare site web” acessand pagina de contact a site-ului.

Stim cat de importanta este crearea unei audiente careia sa ii vindeti produsele si serviciile. Oferirea de incredere si calitate in mediul online devine tot mai dificila, insa cu resursele si cunostintele dobandite de-a lungul timpului, am invatat sa aducem afacerile in topul cautarilor.

Procesul de creare site web va oferi informatii esentiale clientilor si potentialilor clienti despre afacerea pe care o detineti. Aceasta va fi o investitie de durata, care va va aduce castig pe termen lung, lucru recunoscut de majoritarea antreprenorilor. Indiferent de industria in care activati, oferind inoformatii esentiale vizitatorilor constant si in mod gratuit datorita unui site de prezentare, le castigati increderea.

Concurenta dumnevoastra foloseste deja un site de prezentare. Conectarea unui blog si promovarea pe retelele de socializare va atrage si mai multi clienti. Crearea unui design placut si atragator, va oferi o nota de seriozitate afacerii. Interesul nostru este ca site-ul creat sa atraga cat mai multi clienti, si sa vanda cat mai mult. In acest sens va punem la dispozitie servicii complete de web design, optimizare SEO si promovare in mediul online.