Creare Site Prezentare si Creare Site Profesional

Oferim servicii complete de creare site web, creare site prezentare, creare site profesional, realizare site la comanda, site la cheie, site custom, si web development

ContactPortofoliu

Servicii complete de creare site web de prezentare

realizare site responsive

Servicii Creare Site Prezentare

Mensis Agency va garanteaza crearea site-ului potrivit afacerii pe care o detineti. Realizam website-uri facute sa atraga clienti si profituri. Printre avantajele de care veti beneficia se numara:

 • Securizare website
 • Optimizare SEO on-page
 • Compatibil GDPR
 • Usor de administrat
 • Suport tehnic
 • Web design modern

Firma creare site de prezentare

Testarea continutului

Noi ne asiguram ca site-ul tau functioneaza si se incarca rapid pe toate dispozitivele de la smartphone, tableta si laptop.

Web design

Un design unic al site-ului este o parte importanta a procesului de brandig si marketing al afacerii dumneavoastra.

Optimizare seo

Oferim solutii avansate de promovare pentru a creste vizibilitatea in mediul online a afacerii dumnevoastra.

Servicii Copywriting

Te putem ajuta cu descrierea afacerii tale. Textele online sunt prezente oricand si oriunde, lucrand pentru dvs. 24/7.

Realizare site web cu INCARCARE RAPIDA

Viteza cu care un site web se incarca face parte de mult timp din algoritmul de clasare Google Page Rank. Cu alte cuvinte, aceasta este prima impresie pe care utilizatorul si-o face despre calitatea serviciior pe care le oferiti. Vedeti mai jos mai multe avantaje:

 • Creste rata de conversie
 • Creste pozitionarea in cautarile Google
 • Creste increderea clientilor
 • Google iubeste paginile rapide
creare site incarcare rapidaa

realizare site web de prezentare & web design

De ce un site web ?

Crearea unui site web este primul pas , esential, catre promovarea afacerii in mediul online.

Daca va doriti sa atrageti cat mai multi clienti, si sa vindeti cat mai mult, un website va poate aduce succesul. Acesta este insa garanata daca utilizati la maxim toate beneficiile internetului, uneltele si  software-urile de ultima generatie. Noi va construim website-ul pe o platforma usor administrabila, astfel incat site-ul de prezentare sa poata fi intretinut si actualizat cu usurinta.

Este adevat ca puteti folosi unelte gratuite pentru crearea unui site. Printre acestea se numara Google website builder,Blogger, Wix, Wordrpress.org si multe altele. Dezavantajul acestora este ca vor fi create pe un subdomeniu, precum mybussiness.wordpress.com, unde va avea vizibilitate redusa. Promovarea acestuia va fi de asemenea ingreunata, intrucat Google „vede” ca acesta nu este unul profesional, si nu ii va acorda prea mare importanta. A nu se confunda insa platforma de blogging wordpress.org cu serviciile de creare site wordpress. Crearea unui site profesional se realizeaza folosind platforma originala distribuita pe wordpress.com.

Increderea utilizatorilor se castiga in timp, prin oferirea de servicii de calitate. Atunci cand realizam un site web incercam sa il facem cat mai atragator pentru clienti. Elementele de design, marketing si SEO sunt atent imbinate pentru a va aduce cele mai bune rezultate.

Mensis Agency intelege inainte de toate nevoile clientului, iar apoi incepem procesul de realizare site web. Fiecare website este unic in felul lui, ceea ce garanteaza o vizibilitate mai mare a brand-ului afacerii. Suntem atenti la toate elementele grafice si la ultimele reguli de buna practica in crearea unui site.

Un site care atrage constant clienti, va trebui constant mentinut si actualizat cu ultimele tehnologii. Noi va putem ajuta cu: creare logo, formular de contact personalizat, Google my bussiness, newsletter, copywriting, promovare, campanii ppc si SEO. Oferim servicii complete de realizare site web.

Retelele de socializare sunt un mediu propice in care puteti atrage clientii. Dar acestia se vor uita de cele mai multe ori la povestea pe care o spune site-ul web despre afacerea dumneavoastra. Acesta trebuie atent structurat de la limbajul de programare, textul de prezentare, poze, si impact. Noi urmarim ca site-ul creat sa atraga cat mai multi clienti, si sa realizati cat mai mult profit.

Creare site web de prezentare

Agentia de web design Constanta, Mensis, va ofera servicii profesionale in procesul de creare site web, promovare si marketing online. Echipa noastra este specializata in crearea de site-uri web optimizate, care sa apar in topul caturarilor Google si care vand cat mai mult. Noi venim cu solutii de securitate avansate si performanta maxima.

Solutiile noastre de web design si realizare site web se bazeaza pe o analiza atenta a obiectivelor, nevoilor si o promovare eficienta. Inainte de a programa un website, avem in vedere evolutia acestuia pe viitor, pregatindu-l pentru urmatoarele update-uri, pentru momentul cand afacerea dumnevoastra va creste. In procesul nostru de realizare site web ne bazam pe stabilitate si performanta, astfel incat site-ul sa fie la curent cu ultimele tehnologii si actualizari. Va putem oferii servicii de creare site WordPress, intrucat aceasta este cea mai folosita platoforma pentru crearea de site-uri web. Aceasta platforma este folosita pe aproximativ 25% din toate site-urile live prezente pe glob.

Multe alte firme de web design pretind crearea de site-uri web la preturi mai mici si indoielnice calitativ, ori care va ascund anumite costuri si tarife.  De cele mai multe multe ori acele firme, dupa ce si-au terminat proiectul, nu va mai raspund la telefon, pentru ca nu pot garanta stabilitatea in timp a website-ului. In acest fel, alta firma va trebui sa preia procesul dificil de mentenanta a unui website prost construit, ori de cele mai multe ori sa reconstruiasca site-ul conform standardelor de calitate si durabilitate. Firma de webdesign Mensis, va ofera mentenanta si administrarea site-ului, deoarece clientii fericiti aduc la randul lor mai multi clienti fericiti.

Avem un portofoliu web design care este marturia clientilor multumiti. Va puteti alatura oricand serviciilor noastre de web design, pentru ca afacerea sa prospere in mediul online. Serviciul de consultanta web este un proces gratuit, iar noi va oferim sfaturi si informatii utile pentru a va face brandul cat mai cunoscut posibil.

Clientul are un rol esential in procesul de relizare site web, deoarece el dispune de informatiile referitoare la afacere si planurile de viitor. Noi va putem ajuta sa maximizati reusita proiectiilor de viitor prin campanii seo si campanii PPC.

O analiza SWOT a afacerii ne va ajuta sa identificam punctele slabe, cele forte, si ce anume trebuie imbunatatit. Trebuie sa stim ce anume va diferentiaza de concurenta, caci acesta este atuul cel  mai important. Segmentul de piata in care activati trebuie sa fie unul cat mai specific, altfel riscati sa vanati prea multe idealuri, fara a atinge prea multi clienti in final. Planurile de crestere ne vor ajuta sa intelegem scalabilitatea afacerii, proces ce ne va ajuta sa alegem platforma web cea mai performanta. Punctele slabe trebuie identificate, pentru ca in procesul de optimizare seo, cand realizam promovarea pe internet sa apara cat mai multe rezultate pozitive despre afacerea pe care o detineti. Site-ul web va fi o extensie a imaginii dumnevoastra si a afacerii in mediul online, de aceea noi ne dorim sa realizam site web performant si calitativ.

Procesul de web design implica: programare web ( limbaje precum: HTML, CSS, XML, PHP, SQL, Java si multe altele ), optimizare seo, promovare si marketing online. Firma noastra de web design se va ocupa de aceste aspecte, pentru ca stim ce inseamna sa fii printre cei mai buni. Alte firme de web design pretind servicii partiale, care va pun in dificultatea promovarii afacerii, punandu-va astfel la indoiala si credibilitatea afacerii pe care o detineti.

Procesul de creare site poate dura intre 3 si 30 de zile, in functie de complexitate si nivelul de promovare pe care doriti sa-l detineti. Atunci cand realizam un site web, sunt multe operatii si actiuni pe care utilizatorul final nu le percepe. Noi lucram la fiecare detaliu, pentru ca site-ul de prezentare creat sa ruleze in parametrii cei mai optimi. Echipa noastra este dedicata fiecarui proiect in parte, pentru ca site-ul final sa vanda cat mai mult.

Ce va contine site-ul

Apeland la servicii de creare site profesinal, va garantam urmatoarele:

 • Design modern, personalizat si flexibil
 • Creare si configurare baza de date MySQL
 • Numar nelimitat de pagini si imagini
 • Tehnologii avansate: HTML, CSS, Jquery, JavaScript, PHP
 • Sincronizare cu retelele de socializare ( Facebook, Twitter etc )
 • Indexare in motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo, Yandex, Baidu)
 • Optimizare SEO de baza pentru paginile principale.
 • Design responsive si modern (compatibil cu orice dispozitiv sau rezolutie)
 • Panou administrare (CMS) usor de folosit
 • Integrare Google Analytics pentru statistici
 • Gazduire SSD
 • Instruire pentru folosirea panoului de administrare CMS
 • Integrare Google Search Console
 • Suport tehnic asigurat (email/telefonic)
 • Optimizarea vitezei de incarcare
 • Optimizare pozelor
 • Sectiune de Blog / Noutati
 • Module: abonare newsletter, multilingvistic, live chat
 • Formular contact/comanda
 • Integrare Google Maps / Google My Business
 • Includere galerie foto / video
 • Securitate sporita a site-ului
 • Firewall server
 • Certificat SSL / HTTPS
 • Email personalizat
 • Compatibil GDPR – securitatea si protectia datelor
 • Mentenanta si consultanta promovare

realizarea site-ului

Toate marile companii sunt deja prezente in mediul online, pentru ca stiu ce inseamna sa ai la dispozite miliarde de potentiali clienti contectati la Internet. Majoritatea tranzactiilor din ziua de astazi au loc in mediul online. Cu cat amanati promovarea in mediul online va deveni mai dificil sa recuperati. Doar prin simplul proces de creare site de prezentare, va cresteti sansele de a vinde mai mult. Concurenta aflata in plina expansiune, si care foloseste uneltele de vazari online va fi mereu cu cativa pasi inaintea celor care nu au descoperit avanatajele tehnologiei. Puteti apela la servicii de creare site WordPress, intrucat aceasta este cea mai populara si flexibila platforma pentru crearea de site-uri web.

Procesul de realizare site web este un „must to” in ziua de astazi. Pana si un site de prezentare sumar, dar cu un web design atragator aduce numerosi clienti. Firma de web design Mensis Agency va optimiza site-ul, pentru ca acesta sa corespunda standardelor in crestere. Pentru a aparea in primele listari, motorul de cautare Google are anumite „reguli” nescrise dupa care se ghideaza. Site-ul de prezentare creat trebuie sa se incarce rapid, sa fie integrat cu retelele de socializare, sa aiba un web design responsive, sa fie optimizat SEO, si sa fie structurat cat mai eficient astfel incat sa poata fi „citit” usor de catre google bot.

Echipa noastra se ocupa de si de actualizarea unui site web deja creat. De cele mai multe ori, agentiile mici de web design, lasa treaba neterminata, si va iau banii pe moment, fara a se asigura de pretabilitatea viitoare a afacerii. In procesul de creare site web noi ne asiguram ca website-urile create vor fi securizate, optimizate si actulizate.

Multe firme mici de web desing folosesc teme si plug-in-uri „nulled” ori piratate, obtinute in mod fraudulos. Acestea sunt „oferite gratuit” de catre hackeri pe site-uri de profil. De cele mai mai multe ori, aceste firme in incercarea de a taia din costuri apeleaza la aceste resurse, insa multe din aceste programe sunt programate sa ofere o portita de intrare catre site si server. Acest lucru va afecta autoritatea site-ului, intrucat poate afisa reclame in mod abuziv, obliga utlilizatorii sa descarce anumiti virusi, ori sa mineze monede digitale. De accea am creat serviciile de devirusare site si securizare site.

Daca va doriti sa va cresteti vizibilitatea in mediul online, sunteti la inceput de drum in si nu stiti cum sa atrageti mai multi clienti, noi va oferim consultanta gratuita.  Constructia unui site performant este unul dintre primii pasi, prin care invatati ce anume cere piata, iar dumneavostra nu mai trebuie decat sa o serviti. Cereti acum o oferta pentru „creare site web” acessand pagina de contact a site-ului.

de ce noi ?

Stim cat de importanta este crearea unei audiente careia sa ii vindeti produsele si serviciile. Oferirea de incredere si calitate in mediul online devine tot mai dificila, insa cu resursele si cunostintele dobandite de-a lungul timpului, am invatat sa aducem afacerile in topul cautarilor.

Procesul de creare site web va oferi informatii esentiale clientilor si potentialilor clienti despre afacerea pe care o detineti. Aceasta va fi o investitie de durata, care va va aduce castig pe termen lung, lucru recunoscut de majoritarea antreprenorilor. Indiferent de industria in care activati, oferind inoformatii esentiale vizitatorilor constant si in mod gratuit datorita unui site de prezentare, le castigati increderea.

Concurenta dumnevoastra foloseste deja un site de prezentare. Conectarea unui blog si promovarea pe retelele de socializare va atrage si mai multi clienti. Crearea unui design placut si atragator, va oferi o nota de seriozitate afacerii. Interesul nostru este ca site-ul creat sa atraga cat mai multi clienti, si sa vanda cat mai mult. In acest sens va punem la dispozitie servicii complete de web design, optimizare SEO si promovare in mediul online.

preturi creare site web

Inainte de a accesa o lista de preturi din care sa alegeti de obicei pretul cel mai mic este important sa stiti ca fiecare tip de afacere si/sau proiect este diferit. De aceea ar trebui sa primiti o oferta personalizata si adaptata nevoilor afacerii pe care o prestati.

Primul pas in crearea site-ului este serviciul de consultanta web pe care agentia Mensis Agency vi-l pune la dispozitie in mod gratuit. Veti beneficia de toata experienta noastra in materie de web design, web development, branding, strategie si marketing online, optimizare seo si administrarea reputatiei pe internet. Puteti apela la serviciul de consultanta fie prin email, fie prin apel telefonic, ori putem stabili o intalnire la sediul nostru din judetul Constanta.

Momentan agentia noastra poate realiza servicii de creare site-uri web sau magazine online folosind platforma WordPress + Woocommerce. Nu lucram cu teme clientilor deoarece acestea pot fi piratate ori neactualizate. Rezolvarea problemelor unor teme prost construite necesita foarte mult timp si pierdere de resurse. Am testat si platforme precum WIX, Weebly si Joomla, dar nu le recomandam deloc pentru devoltarea unor afaceri in madiul online intrucat nu prezinta stabilitate si siguranta.

Pretul si timpul de executie al unui site web personalizat se realizeaza in functie de:

 • tipul afacerii – se poate opta pentru site de prezentare, site tip Landing Page, catalog online, magazin virtual etc.
 • design creat de la 0 – putem seta un template pe care sa il adaptam imaginii afacerii tale. Te ajutam cu sa-ti creezi o imagine vizuala puternica, incepand de la crearea logo-ului.
 • Functionalitati – platforma web realizata poate avea sistem de plata online, sincronizare cu unul sau mai multi curieri, site multilingvistic ( multilanguage ), diferite valute de plate ( Euro, Usd, Ron ), sistem de facturare si gestiune plus sincronizare, sincronizarea cu un program CRM, ERP, sincronizarea cu case de marcat si sisteme de plata mobile, preluarea informatiilor de la furnizori (feed-uri, produse, stocuri, poze), conectarea cu platforme Marketplace, Afiliere, notificari automate prin SMS/e-mail, chatboti (programe de intampinare a clientilor), extensii de marketing (sincronizarea cu software-uri de marketing, module automate de SEO, lead magnet si newsletter ( colectatea email-urilor si mai apoi transmiterea de promoti ori mesaje informative), recuperarea cosului de cumparaturi, automatizare social media (afisarea postarilor din social media pe site-ul creat de noi) , scripturi de analiza pentru comportamentul vizitatorilor [Google Analitys, Adobe Analitycs, Facebook Pixel] scripturi de masurare si crestere a ratei de conversie), legal / GDPR si alte extensii si functionalitati in functie de proiect.
 • adaugarea si crearea de continut – continutul site-ului este format atat din poze cat si din text. Acesta defineste structura site-ului, oranizarea in pagina si design-ul final. Putem adauga si compune continut pentru pagini, produse, etc. Uneori este nevoie de crearea sau adaugarea unui continut de ordinul sutelor-miilor de pagini, produse si categorii iar aceste servicii trebuiesc estimate separat, pret si timp de executie intrucat vor fi implicate mult mai mutle resurse financiare si umane.

In concluzie, atunci cand va decideti sa apelati la servicii de creare site web sau realizare site de prezentare NU ar trebuie sa fie:

 • IEFTIN – ieftin va fi doar pe termen scurt, insa pe termen lung veti avea numai probleme de ordin tehnic si financiar pentru repararea gaurilor. Crearea site-ului trebuie facuta bine de la inceput, altfel riscati sa cautati sa il refaceti cu o companie serioasa dupa ceva timp. De multe ori refacerea se face de la 0. 
 • Scump – se mai intampla sa primesti un proiect la un pret supraestimat sau cu functionalitati de care nu ai nevoie initial. Noi va  recomandam sa alocati un buget considerabil pentru campaniile de optimizare seo off-page, indiferent cat de bine este realizat site-ul. Campaniile de promovare anunta Google ca site-ul merita mai multa incredere si astfel va atrage vizitatori si/sau posibili clienti . Printre campaniile online cu un raspuns rapid se numara Google Adwords, Facebook – Instagram Ads, e-mail marketing) iar pe atermen mediu si lung (SEO si crerea de continut unic si de calitate)

 

Realizare site web & Creare pagini web

Website Development & SEO

Doriti sa va promovati afacerea ? Noi va oferim solutii complete si servicii conexe precum: creare site de prezentare, realizare site web profesional, design responsive (continut vizibil pe telefon, tableta, laptop) optimizare SEO, logo personalizat, creare magazin online, integrarea cu retelele de socializare, galerie foto/video, inscrierea afacerii in Google Business si multe altele.

Consultanta promovare

Daca nu stiti de unde sa incepeti in crearea unui site de prezentare, noi va putem indruma spre solutiile cele mai productive. Experienta ne recomanda !

Gazduire domeniu web

Pentru ca site-ul de prezenare creat pentru  dumneavostra sa existe pe internet, acesta trebuie hostat (gazduit) pe servere performante. Astfel va putea fi vizibil din toate colturile lumii.

Blog cu articole

Pentru a va putea tine clientii la curent cu ultimele stiri, noutati ori oferte, crearea unui blog cu design modern reprezinta solutia.

Suport email/telefonic

Pentru a rezolva rapid orice problema, echipa noastra de tehnicieni va ofera suport atat prin email, cat si telefonic.

website securizat

Fiecare site pe care il realizam este sustinut de o infrastructura securizata.

Web Design & Identitate Vizuala

Un site web cu un design invechit va transmite clientilor senzatia ca nu va pasa de imaginea dumneavoastra. Mai mult, aceasta impresie se va extinde si asupra calitatii serviciilor pe care le oferiti. Realizarea unui site web modern va incanta vizitatorul si il va transforma in client. Ne ocupam de fiecare detaliu, si asiguram o viteza de incarcare rapida a site-ului.

logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Email personalizat

Pe baza domeniului companiei dumneavoastra, va putem configura email-uri de forma nume@firma.ro pentru o identitate viziuala cat mai profesionala.

Pagini nelimitate

Aveti posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini relevante afacerii dumnevoastra, complet administrabile.

Mentenanta

Oferim servicii complete de creare site de prezentare. Site-ul companiei dumnevoastra va fi intotdeuna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor si clientilor informatiile dorite, deoarece noi vom avea grija sa fie mereu stabil.

Garantie

Aveti garantia ca pana la 1 an de zile pentru orice website de prezentare realizat de Agentia Mensis, se asigura update-uri si interventii rapide in functie de pachetul ales.

Creare site web de prezentare & realizare site profesional

optimizare seo on-page

Site-urile web care se incarca greu sunt in general abandonate de catre utilizatori. In procesul de creare website, noi suntem atenti ca viteza site-ului sa fie de doar cateva secunde. Optimizam tot continutul, de la poze la text pentru a atrage cat mai multi clienti.

~

Certificat ssl

Certificatul SSL are rolul de a securiza schimbul de informatii dintre server si client. Acesta garanteaza ca informatiile transmise catre un site nu vor fi furate ori modificate de catre hack-eri ori alte persoane. Google favorizeaza site-urile sigure si le penalizeaza in cautari pe cele indoielnice.

+

Site administrabil

Toate site-urile create de noi au incluse un panou de adminstrare pentru o organizare rapida si eficienta a continutului. Interfata CMS este intuitiva si prietenoasa cu persoanele care ingrijesc site-ul web. Aceasta va usureaza publicarea continutului, administrarea blogului si atribuiurea de roluri si responsabilitati user-ilor.

R

google analytics

Prin intermediul acestei unelte puteti monitoriza aproape intreaga activite pe de website. In general este folosit pentru a vedea traficul general pe o anumita pagina, timpul mediu petrecut de vizitatori in site, numarul de pagini vizitate, sursele de trafic (organic sau referinte), plus cuvintele cheie care au generat traficul organic.

Creare site web de prezentare – Intrebari si Raspunsuri (FAQ)

Cat costa sa va creati un site web ?

Orice implica munca de calitate, presupune anumite costuri. Pretul pentru realizarea unui site web poate porneste in general de la 500 euro si poate urca in functie de nevoile clientului / companiei. Noi va putem ajuta in alegerea unui pret corect, corespunzator afacerii pe care o prestati.

Ce functii avansate poate avea un site ?

Unele persoane isi doresc ca site-ul afacerii sa fie multilanguage (disponibil in mai multe limbi), altele doresc ca acesta sa fie optimizat seo ori sa vanda produse online. Agentia Mensis va incerca sa va ajute cat mai prompt, in crearea site-ului dorit.

Imi trebuie hosting pentru website ?

Serviciile de web hosting sunt esentiale pentru ca site-ul sa fie prezent in mediul online si accesibil clientilor. Site-ul va fi gazduit pe un server cu specificatii atent alese, pentru a oferi cele mai bune performante.

In cat timp este gata realizarea siteului ?

In functie de complexitate, de cerintele clientului si disponibilitatea continutului pentru redactarea site-ului, acesta poate fi gata intre 7 si 20 de zile.

Ce platforma de administrare folosim ?

Platforma CMS ( Content Management System ) cea mai populara si usor de gestionat este WordPress. Acesasta este in prezent utilizata de milioane de site-uri, la nivel global.

Cum aleg domeniul pentru afacerea mea ?

Domeniul este primul contact al clientului cu site-ul tau. Acesta reprezinta identitatea afacerii pe internet. Un nume de domeniu unic iese in evidenta si este usor retinut de catre viitorii clienti. Domeniile .ro sunt cele mai recomandate pentru piata din Romania.

Creaza acum un site de prezentare !

Creare site web profesional & Realizare site de prezentare
Contact