Gazduire Site (Hosting)

Servicii profesionale de hosting pentru site-uri si magazine online. Servere cu ultimele tehnologii, rapide si securizate.

Cere oferta

Servicii complete de gazduire website

creare site incarcare rapidaa

Viteza si Securitate garantata

Agentia noastra va ofera servcii web complete. De aceea pachetele de hosting vin in completarea nevoilor clientilor nostri. Specialistii nostri in hosting sunt pregatiti sa va ajute ori de cate ori va fi nevoie.

Oferim suport si interventie rapida pentru toti clientii nostri. Toate pachetele noastre beneficiaza de certificate SSL gratuite. Serverele noastre folosesc ultimele thenologii. Acest lucru va asigura viteza rapida de incarcare a site-ului afacerii tale.

~

Securitate

Securitatea datelor tale, cat si ale clientilor este esentiala pentru un business. Punem la dispozitia clientilor certificate SSL gratuite. Protectia firewall va ofera un plus de siguranta.

Back-up periodic

Se poate intampla sa stergi un fisier importatn din greseala, ori site-ul tau sau prezinte erori grave. De multe ori, cea mai rapida solutie este sa apelezi la o copie de rezerva.

U

Monitorizare

Ne asiguram ca site-ul tau functioneaza in parametri normali. Site-ul tau are nevoie de un anumit numar de resurse, pentru ca acesta sa ruleze fara probleme. Noi suntem atenti la nevoile tale.

Suport tehnic

Erori pot aparea oricand, din diverse motive. Interventia rapida este cruciala pentru afacerea si clientii tai. Oferim suport atat pe email cat si telefonic, pentru rezolvarea rapida a problemelor.

Doresti o gazduire sigura pentru afacera ta?

Servicii gazduire website
Contact