Optimizare SEO Constanta

Oferim servicii profesionale de optimizare SEO Constanta, pentru afacerile care vor sa ajunga in topul cautarior Google

ContactPortofoliu

Servicii optimizare seo Constanta

Optimizare SEO Constanta

Cu cat site-ul ori magazinul online este mai bine optimizat, cu atat sunt mai mari sansele sa ajunga pe prima pagina Google, prin cautari organice. Noi va oferim campanii complete de promovare SEO. Clientii nostri sunt in primele cautari, site-ul afacerii tale unde se pozitioneaza ?

Audit SEO Constanta

Un audit SEO este necesar pentru a putea identifica aspectele SEO negative, care va penalizeaza site-ul asfel incat nu urca in cautarile Google. Serviciile noastre de optimizare SEO Constanta se adreseaza oricui isi doreste sa isi imbunatateasca vizilibiteatea pe internet, dar si profiturile.

Optimizare SEO ON-PAGE

Optimizarea site-ului on-page presupune eficientizarea acestuia la nivel de continut, design, cod HTML comprimat, metadate, viteza de incarcare a site-ului si altele. Cu ajutorul optimizarea SEO in Constanta, veti avea mai multe sanse sa apareti in primele cautari.

Optimizare Imagini & Continut

Imaginile cu dimensiuni mari, prea multe efecte speciale pe webiste, pot creste considerabil timpul de incarcare. Acest lucru se traduce printr-o rata de conversie scazuta.

Google Analytics

Google Analytics si Google WebMaster Tools va permit sa analizati in timp real traficul de pe website, cat si cine va sunt clientii si prin ce medii au aflat de dumneavoastra.

Optimizare SEO OFF-PAGE

Campania de optimizare site off-page presupune crearea unui profil de backlink-uri calitative. Acestea sunt vazute de motoarele de cautare ca un vot pentru site-ul dumneavostra.

Google My Business

Google My Business va permite sa fiti mai usor gasiti de catre clienti, si sa primit review-uri. Afacerea dumneavoastra va fi la indemna oricui pe Google Maps.

Promovare SEO Constanta

Iti doresti ca site-ul tau sa apara in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing si altele) printre primele pozitii ? Atunci cu siguranta ai nevoie se serviciul de Promovare SEO, adecvat structurii site-ului cat si afacerii tale. Paginile, structura si continutul create de noi vor se vor indexa foarte bine in motoarele de cautare.

optimizare site seo Constanta

SEO Services

Promovare SEO Constanta

Prin promovarea eficienta a site-ului poti castiga mai multi clinti, si implicit mai mult profit. Agentia SEO din Constanta, Mensis va ajuta sa va promovati site-ul sau magazinul online prin Facebook Ads, Campanii PPC Google Adwords, Social Media, Advertoriale cat si pe partea de optimizare on-page (incarcare rapida a site-ului, eliminare erori, instalare certificat SSL, structura H-tags corespunzatoare, otimizare continut, si multe altele).

optimizare seo Constanta
agentie seo constanta

Marketing online si promovare

SEO Marketing Constanta

Prin tehnicile SEM (Search Engine Marketing) avansate va putem creste vizibilitatea rapid in mediul online. Acest tip de promovare este recomandat la inceput, pentru maximizarea profitului. Pe termen scurt campaniile platite va pot aduce rapid clienti dar pe termen lung, traficul organic SEO este cel mai sigur si recomandat.

campanie optimizare SEO Constanta

analiza site & audit seo

Website-ul dumneavoastra este o autoritate pe internet. Daca imaginea lui virtuala nu este intretinuta, site-ul devine lent si nu este la curent cu ultimele standarde de rulare pe internet, atunci usor dar sigur va disparea din motoarele de cautare.

Auditul SEO este realizat de catre o echipa cu experienta in optimizare SEO Constata. Pentru a ne putea apuca de promovrea in mediul online a afacerii, va trebui mai intai sa stim de unde sa incepem. Auditul SEO ne va ajuta sa identificam care sunt punctele slabe, cele puternice, si ce anume va trebui imbunatatit. Daca apelezi la serviciile noastre de creare website, iti putem garanta ca site-ul tau va fi optimizat op-page si rapid inca de la inceput.

Ce include un Audit SEO ?

Echipa noastra care se ocupa de optimizarea SEO in Constanta, va analiza ce anume impiedica site-ul de prezentare, ori magazinul online sa ajunga in primele cautari pe motoarele de cautare.

Audit on-page – Analizam viteza de incarcare a website-ului, sitemap.xml (harata site-ului) , robots.txt (ce anume au voie robotii de indexare sa ‘citeasca’ si ce nu) , erori de accesare (error 404) ori erori de redirectionare (error 301), strategia de link-uri internelinking, design prost structurat si altele

Continut duplicat – Continutul care nu este unic, atrage penalizarea motoarelor de cautare. Putem face referire la sursa de unde am copiat continutul, dar daca tot internetul ar face la fel, va fi doar spam

Tintirea  cuvintelor cheie – Anumite cuvinte cheie va definesc cel mai bine afacerea. Este inutil si nenatural sa incercati sa ajungeti in primele cautari pentru cuvinte cheie total irelevante

Audit offsite/offpage –  Vom analiza cat de popular este site-ul vazut din afara. Adica cate alte site-uri fac referinta la afacerea dumneavoastra, ce prezenta aveti pe retelele de socializare, review-urile pe Google My Business si altele

Analiza Usability – Site-ul trebuie sa fie usor accesibil atat de pe mobil, cat si de pe desktop. Daca acesta se inacarca greoi, nu este reponsive (adica spre exemplu pe mobil butoanele sunt prea mari, ori pozele nu se incadreaza pe ecran) , atunci avem probleme. Atat Google cat si clientii vor vedea acesti indici de proasta calitate. Site-ul va fi penalizat si ii va scade pozitia in cautari.

Companiile care au apelat la serviciile noastre de optimizare SEO Constanta, se afla deja in primele cautari. Tu, iti doresti sa fii in primele rezultate si sa vinzi mai mult ?

Raport detaliat – Te vom instiinta despre imbunatatirile efectuate, si vei inata astfel ce inseamna o optimizare SEO de succes.

optimizare seo on-page

Pasi si actiuni concrete realizate de echipa noastra pentru optimizarea SEO On-Page:

Optimizarea Meta-Title-urilor – Titlul unei pagini web este probabil cel mai imortant element din cadrul optimizarii on page. Daca titlul nu este descriptiv, atunci este posibil sa pierdeti clienti. Acesta este primul lucru pe care il citesc clientii si motoarele de cautare. Este important sa adaugam cel putin un cuvant cheie in titlu, penru a fi siguri ca pagina va ajunge mai usor in primele cautari.

Optimizarea Meta-Descrierii – Descrierea unui pagini, va ajuta motoarele de cautare sa inteleaga continutul. Aceasta trebuie sa fie scurta si consisa. Ca si in cazul titlului paginii, atunci cand vom apela la reclamele platite, este important sa avem o corelatie intre cuvintele cheie folosite. Nu putem spune ca titlul paginii face referire la masini, iar atunci cand incercam sa-l promovam facem referire la portofele, spre exemplu.

Taguri HTML – In procesul de creare site web, un pas important este structurarea site-ului astfel incat sa poata fi „citit” de catre Google Bot ori alte motoare de cautare. Pentru a le facilitata citirea, vom utiliza limbajul HTML folosit pentru redarea paginilor web. Este adevarat ca mai sunt si alte limbaje precum CSS sau Java pe care le integram in site, dar acestea sunt mai mult pentru stilizare. De multe ori aceste limbaje sunt ignorate de catre motoarele de cautare atunci cand “citesc” site-ul pentru indexarea in cautari.

Optimizarea cuvintelor cheie – Cuvintele cheie folosite trebuie sa corespunda cu domeniul afacerii in care activati. Sinonimele si alte referiri relevante va vor ajuta la o redactare mai completa. Este de evitat folosirea abuziva a cuvintelor cheie ( ori keyword stuffing ) intrucat poate duce la penalizarea site-ului. Echipa noastra de optimizre SEO Constanta va alege cu grija cuvintele cheie cele mai relevante. Daca este necesar va vom recomanda cuvinte cheie asemanatoare si oportunitati de care puteti profita. In toate domeniile de activitate exsita cuvinte cheie foarte populare, dar de asemenea este foarte greu sa rankam pentru ele. De aceea noi va recomandam sa folositi cuvinte mai putin populare, dar care va vor aduce un trafic organic sigur. Cu timpul, cu cat vezi deveni mai vizibil pe internet cu mai multe cuvinte cheie, veti depasi concurenta care foloseste doar cele mai popular cuvinte.

Optimizarea linkurilor – Link-urile sunt cele care paseaza autoritate interna ori externa. Link-urile de pe site-uri cu autoritate mare (precum BBC ori un ehivalent la noi in tara Adevarul ori stirileprotv) vor cantari mai mult decat cele primite de pe site-uri anonime. La fel, link-urile interne, din interiororul propriului site care fac referire la alte pagini tot din interiorul site-ului isi vor ridica autoritatea reciproc.

Optimizarea imaginilor – Pesoanele pot intelege usor ceea ce se afla intr-o poza. Motoarele de cautare pot avea dificultati in interpretarea imaginilor. De aceea este bine sa oferim pozelor un titlu scurt si o descriere. Acest lucru va avantaja de asemena si persoanele care nu pot vedea, dar folosesc un “screen reader”, program ce le citeste continutul paginii web.

Viteza de incarcare – Traficul generat de pe dispozitivele mobile se afla in plin avant. Daca site-ul tau se incarca greu atunci poti fi sigur ca vei pierde clienti, si ca Google te va penaliza in cautari.

Numai o agentie web design cu experienta va poate ajuta in maximizarea vanzarilor prin precesul de optimizare SEO Constanta.

raport de activitate

Agentia de promovare si optimizare SEO Constanta va ofera rapoarte detaliate, pentru a analiza performanta obtinuta in urma marketing-ului online. Evolutia clientilor si a vanzarilor va cunoaste o curba ascendenta. Vom analiza care sunt paginile cele mai accesate, care mai trebuiesc imbunatatite, la ce ore ori zile din saptamana este cel mai accesat site-ul, toate cu ajutorul Google Analytics.

Agentia de Optimizare SEO Constanta, Mensis, vine cu solutii personalizate de promovare pentru fiecare afacere in parte. Fiecare afacere este diferita, de aceea vom apela doar la acele strategii care vor aduce cele mai multe rezultate. Serviciile noastre de optimizare site urmaresc doar cele mai bune rezultate.

Pentru magazinele online de obicei sunt necesare mai multe optimizari deoarace securitatea si performanta sunt mana in mana. Optimizarea unui magazin online implica optimizarea fiecarei pagini de produs in parte. Aici vorbim de titlul produsului, descrierea acestuia, si optimizarea imaginilor. Deorece magazinele online pot avea un trafic de clienti mair crescut decat un simplu site de prezentare, va trebui sa analizm cu atentie resursele de resursele alocate. Firma nostra de optimizare SEO Constanta stie de asemenea ce setari de server sunt mai optime pentru fiecare tip de website in parte.

optimizare seo off-page

Optimizarea SEO off-page are loc numai dupa ce ne-am ocupat de optimizarea interna a site-ului. Nu are nici un rost sa promovam un website lent, si cu multe erori. Vom reusi doar sa respingem clientii, si sa ne tina minta ca pe niste persoane neserioase.

Procesul de optimizare off-page este de durata. Google isi actualizaeaza constanta algoritmii, iar strategiile de promovare care functionau intrecut este posibil sa devina  invechite. Agentia Mensis de optimizare seo Constanta este la curent cu ultimele update-uri Google, si te ve tine mereu cu un pas in fata competitiei.

Creare de linkuri– Unul dintre factorii cei mai puternici de promovare il reprezinta backlink-urile. Acestea sunt link-uri din alte surse, catre site-ul afacerii tale. Link-urile din si catre site-uri din domeniul in care activezi, vor ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai bine profilul afacerii tale. Agentia de web design si SEO Mensis, se va ocupa de structura interna de link-uri, cat si de campaniile de advertoriale.

Creare de continut – Fara continut, site-ul tau va fi gol. Continutul este cel care imbraca un site. Noi va oferim servicii de copywriting pentru redactarea unui continut de calitate care sa atraga clientii. Acest continut va putea apoi fi distribuit pe alte retele de socializare, aducandu-va si mai multa vizibilitate online.

Social media marketing – Toate companiile mari au o prezenta puternica pe retelele de socializare. Acest lucru inseamna ca pot ajunge mai usor la clientii lor. Noi va ajutam sa administrati cu susses conturile de Facebook, Instagram ori Linkedin.

Serviciile de optimizare SEO Constanta se adreseaza oricarui tip de afacere, dar in special acelora care isi doresc sa isi creasca profiturile. Serviciile de optimizare SEO Constanta se fac in general pe minim 6 luni pentru rezultate satisfacatoare.

Servicii Optimizare SEO Constanta – Intrebari si Raspunsuri (FAQ)

Ce este optimizarea SEO Constanta ?

Optimizarea SEO este importanta pentru oricine isi doreste sa isi aduca site-ul in mod organic in primele cautari Google, in Constanta, ori la nivel national.

Cum are loc optimizarea SEO ?

Serviciile noastre de optimizare seo includ optimizarea interna a afacerii si a site-ului (viteza incarcare, cuvinte cheie, design, etc.) cat si optimizarea externa (social media, link-uri de calitate, etc.)

In cat timp se vad rezultatele optimizarii SEO ?

In functie de competite si de domeniul in care activati, rezultatele se pot vedea incepand cu primele 2-3 ale optimizarii SEO.

Apeleaza acum la servicii de optimizare SEO Constanta!

Promovare si Optimizare SEO Constanta
Contact