Optimizare Site SEO

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare site si graphic design.

Cere oferta

Servicii optimizare Site si promovare SEO

Optimizare SEO

Cu cat site-ul ori magazinul online este mai bine optimizat, cu atat sunt mai mari sansele sa ajunga pe prima pagina Google, prin cautari organice. Noi va oferim campanii complete de promovare SEO. Clientii nostri sunt in primele cautari, site-ul afacerii tale unde se pozitioneaza ?

Audit SEO

Un audit SEO este necesar pentru a putea identifica aspectele SEO negative, care va penalizeaza site-ul asfel incat nu urca in cautarile Google.

Optimizare ON-PAGE

Optimizarea site-ului on-page presupune eficientizarea acestuia la nivel de continut, design, cod HTML comprimat, metadate, viteza de incarcare a site-ului si altele.

Optimizare Imagini & Continut

Imaginile cu dimensiuni mari, prea multe efecte speciale pe webiste, pot creste considerabil timpul de incarcare. Acest lucru se traduce printr-o rata de conversie scazuta.

Google Analytics

Google Analytics si Google WebMaster Tools va permit sa analizati in timp real traficul de pe website, cat si cine va sunt clientii si prin ce medii au aflat de dumneavoastra.

Optimizare OFF-PAGE

Campania de optimizare site off-page presupune crearea unui profil de backlink-uri calitative. Acestea sunt vazute de motoarele de cautare ca un vot pentru site-ul dumneavostra.

Google My Business

Google My Business va permite sa fiti mai usor gasiti de catre clienti, si sa primit review-uri. Afacerea dumneavoastra va fi la indemna oricui pe Google Maps.

Promovare SEO

Iti doresti ca site-ul tau sa apara in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing si altele) printre primele pozitii ? Atunci cu siguranta ai nevoie se serviciul de Promovare SEO, adecvat structurii site-ului cat si afacerii tale. Paginile, structura si continutul create de noi vor se vor indexa foarte bine in motoarele de cautare.

optimizare site seo

SEO Services

Promovare site SEO

Prin promovarea eficienta a site-ului poti castiga mai multi clinti, si implicit mai mult profit. Agentia SEO Mensis  va ajuta sa va promovati site-ul sau magazinul online prin Facebook Ads, Campanii PPC Google Adwords, Social Media, Advertoriale cat si pe partea de optimizare on-page (incracare rapida a site-ului si structura H-tags corespunzatoare).

optimizare seo

Marketing online si promovare

SEO Marketing

Prin tehnicile SEM (Search Engine Marketing) avansate va putem creste vizibilitatea rapid in mediul online. Acest tip de promovare este recomandat la inceput, pentru maximizarea profitului. Pe termen scurt campaniile platite va pot aduce rapid clienti dar pe termen lung, traficul organic SEO este cel mai sigur si recomandat.

campanie optimizare site

analiza site & audit seo

Pentru a intelege cum functioneaza procesul de optimizare site, vom face urmatoarea alegorie. Website-ul dumneavoastra este o autoritate. Cu cat aceasta autoritate primeste mai multe link-uri din partea altor autoritati, cu atat site-ul afacerii dumnevoastra capata mai multa autoritate si incredere. Motorul de cautare Google analizeaza continutul fiecarui website in parte, pagina cu pagina, pentru a-si face o imagine de anasamblu despre nisa pe care a-ti ales-o.

Audit-ul SEO realizat de echipa noastra nu se bazeaza doar pe programe automate, ci avem o lista de verificari on-page si off-page pentru fiecare site in parte. Fiecare strategie de promovare SEO pe care o percepem este individuala, pe baza analizelor efectuate. Pentru a sti de unde sa incepem, auditul este prima etapa in procesul de optimizare SEO, indentificand punctele slabe si punctele forte ale site-ului. Auditul seo efectual inaintea serviciului de optimizare site in concordanta cu ultimele cerintele SEO ar trebui sa fie o prioritate daca activezi in mediul online si iti doresti sa vinzi cat mai multe produse si servicii.

Ce include un Audit SEO?

Un audit SEO implica realizarea unei analize compexe a site-ului ori magazinului online in care cautam eventualele probleme care va afecteaza pozitia in SERP (Search engine results page), adica de ce nu apareti in primele cautari Google. Mai jos sunt cateva din elementele care duc la optimizare mai buna SEO, iar noi le urmarim:

Audit on-page – Analizam viteza de incarcare a website-ului, sitemap.xml , robots.txt , erori de accesare (error 404) ori erori de redirectionare (error 301), strategie de internal linking, probleme de design ( anumite elemente nu se incarca pe platforma mobila, lucru pe care Google il penalizeaza exponential ), probleme de arhitectura si multe altele

Continut duplicat – Continut copiat din alte surse, continut care nu este indexat de catre motoarele de cautare si multe altele.

Tintirea  cuvintelor cheie – Site-ul dumenvoastra va aparea in primele cautari datorita unor cuvinte cheie, specifice nisei in care activati. Impreuna vom alege cele mai bune cuvinte cheie, pentru a creste numarul de vizitatori si implicit numarul de vanzari.

Audit offsite/offpage –  Aceasta include analiza backlink-urilor, sursa acestora ( daca vin de la site-uri care activeaza in acelasi domeniu, ori de la site-uri cu un brand puternic precum BBC, CNN) distributia backlink-urilor, distributia anchor text si a cuvintelor cheie targetate, compararea autoritatii site-urilor principalilor competitori si aflarea surselor de autoritate pe care acestia le folosesc.

Analiza Usability – SEO este despre a atrage persoane pe site-ul afacerii. Cu cat clientii raman mai mult pe site, cu atat inseamna ca Indicatorii de User Experience sunt ridicati, iar utilizatorilor le place ce gasesc pe website. Orice problema de Usability poate influenta pozitia in SERP.

Prin procesul de optimizare SEO modern intelegem optimizarea site-ului atat la nivel de design, o experienta placuta de navigare pe dispozitivele mobile cat si sursele de incredere care fac referinta la site-ul dumnevoastra. Mensis Studio va analiza toti factorii care influenteaza pozitia SERP in Google.

Auditul SEO il vom efectua impreuna, si vom efectua o analiza SWOT pentru fiecare element in parte. Companiile cu care am colaborat se afla deja in primele cautari, acesta si este interesul nostru.

Raport detaliat – Vei fi instiintat printr-un raport de toate imbunatitirile aduse. Veti invata astfel in ce consta o strategie de optimizare SEO moderna.

Ai un site care are o rata de profit scazuta ? Nu intelegi de ce clientii tai pleaca de pe site dupa cateva secunde ? A ai un bounce rate atat de mare si o rata de conversie atat de mica? In cautarile Google apari pe paginina 7 pe prinicipalele cuvinte ?

optimizare on-page

Pasi si actiuni concrete realizate de echipa noastra pentru optimizarea On-Page:

Optimizarea Meta-Title-urilor – Tagul “Title” este esential in cadrul optimizarii On Page. Este primul lucru la care se uita motoarele de cautare atunci cand indexeaza continutul unei pagini web. Un Title scurt, dar descriptiv pentru vizitatorii organici este ideal pentru cresterea traficului site-ului. Acesta ii va ajuta pe clienti sa gaseasca rapid afacerea dumnevoastra, ori elemente din nisa respectiva. Tagul Title este si primul titlu pe care un utiizator, si posibil client il vede pentru prima oara cand intra pe pagina produsului ori serviciului. Din zeci de mii de rezultate oferite de motorul de cautare Google, titlul site-ului si al paginii dumnevoastra trebuie sa reprezinte cat mai precis afacerea si nisa in care activati. Un titlu prea simplu, ori nerelevant va atrage cu sine penalizarea, si o campanie CTR va deveni la fel de ineficienta, pierzand primele locuri din topul Google. Incercam sa urmam sfaturile Google pentru optimizarea cat mai profesionala a site-urilor la care lucram. In cadrul acestui proces de optimizare, recomandam folosirea unor unelte precum: Screaming Frog, Ahrefs, Semrush ori Serpstat pentru o analiza detaliata si aprofundata.

Optimizarea Meta-DescrieriiMeta description trebuie sa includa o descirere clara si atragatoare despre pagina respectiva. Ar trebui sa se focuseze pe produsele ori serviciile importatante, incluzand si cateva cuvinte cheie. Este practic un rezumat al paginii, pe care daca utilizatorul il gaseste atractiv, atunci va intra pe site-ul afacerii tale. O campanie CTR depinde de asemena de acest factor, focusandu-se pe calitatea continutului si relevanta.

Taguri HTML – In procesul de creare site web, un pas important este structurarea site-ului astfel incat sa poata fi „citit” de catre Google Bot, care rasfoieste fiecare pagina a site-ului. Un web design atragator atat pentru utilizatori, cat si pentru robotii motoarelor de cautare. Limbajul HTML are anumite taguri, care vor fi utilizate in acest scop. De exemplu, heading-urile H1, H2, H3, Bold [strong], Italic [em] etc. H1 este textul cel mai important, deoarece reprezinta titul paginii web respective. Un plan de organize corect al tag-urilor HTML poate face diferenta intre un site care este gasit util de Google, si unul care nu stie sa „spuna” cat de util este

Optimizarea cuvintelor cheie – Motoarele de cautare cauta pe un site web continul de calitate. De aceea acesta trebuie optimizat sa fie placut atat utilizatorilor, cat si robotilor de indexare. De asemean, un site web cu prea multe cuvinte cheie, ori „supra optimizat” poate fi penalizat algoritmul Panda. Trebuie sa gasim un echilibru intre numarul de cuvinte cheie, lungimea continutului, limbajul folosit, calitate si relevanta, pentru a transforma cat mai multi vizitatori in clienti. Folosirea sinonimelor in procesul de gasirii de cuvinte cheie, poate aduce clienti care nu au o caute exacta a produsului ori serviciului oferit. O unealta gratuita, dar destul de puternica pentru analiza cuvintelor cheie este Google Trends. Puteti astfel intelege preferintele clientilor, in functie de termenii cautati pe motorul Google.

Optimizarea linkurilor – Link-urile interne, catre alte surese ale site-ului trimit utilizatorii catre celelalte servicii de calitate oferite. Atunci cand un client viziteaza site-ul, este esential sa ii facilitam navigarea in portofolul de produse si servicii. Link-urile externe catre site-uri din nisa in care activam, va ajuta Google sa identifice mai bine profilul afacerii in care activati.

Optimizarea imaginilor – Un site cu multe imagini este placut pentru vizitatori. Acestea insa trebuie optimizate pentru motoarele de cautare, pentru a fi indexate. Oamenii pot intelege usor ce este intr-o poza, dar procesul este diferit pentru un robot. De aceea trebuie sa „ii spunem” motorului de cautare e se afla in imaginea respectiva ori despre ce este vorba.

Viteza de incarcare – In proportie de peste 80% din traficul generat pe internet provine de pe dispozitivele mobile. De aceea este bine sa verificam viteza de incarcare a site-ului. Google penalizeaza serios site-urile web neoptimizate, si care se incarca greu pe platformele mobile.

Numai o agentie web design cu experienta va poate ajuta in maximizarea vanzarilor prin precesul de optimizare SEO. Oferim de asemenea si servicii avansate de optimizare site WordPress.

raport de activitate

Veti avea acces la rapoarte personalizate de performanta, cu toate rezultatele obtinute la nivel de vizibilitate si trafic si evolutia site-ului in cautarile Google. Veti primi de asemenea un raport lunar in ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor, orele de varf, paginile cele mai vizitate, detalii extrase cu ajutorul Google Analytics. Prin aceste rapoarte vom invata ce functioneaza in promovarea eficenta a afacerii, si ce anume trebuie imbunatatit.

Mensis Studio va veni cu solutii personalizate de promovare, in functie de nevoile fiecarei afeceri si website in parte. Procesul de optimizare este unul destul de complex si cu multe aspecte tehnice, iar noi ne dorim ca fiecare client sa inteleaga de ce am apelat la anumite solutii si cum le influenteaza imaginea business-ului.  Raportul primit la fiecare luna de campanie va dovedi eficienta proceslui de optimizare SEO.

optimizare off-page

Optimizarea off-page are loc dupa ce in prealabil a fost realizata optimizare on-page. Prin off-page intelegem crearea unui brand awarness, prin care ne promovam in exterioriul site-ului personal. Strategiile de optimizare off-page sunt complexe si dificile, datorita update-urilor frecvente pe care le primeste motorul de cautare Google, in incercarea de a afisa cautarile cele mai relevante.

Procesul off-page este unul de constant si de durata. Google cauta mereu surse de actualitate, iar in momentul in care site-ul nostru nu mai este citat in surse de incredere, ori nu mai are continut constant si de calitate, pot aparea mici penalizari. Abordarea generala pentru optimizarea off-site este reprezentata de:

Creare de linkuri– Algoritmii pe care Google se bazeaza atunci cand listeaza un site in top in defavoarea altuia sunt secreti. Exista totusi experimente facute pentru a identifica care procese de optimizare sunt vazute de motoarele de cautare pozitive. Expertii SEO sunt totusi in unanimitate de acord cu crearea de campanii de link-uri externe. Link-urile externe de pe site-uri cu autoritate ( cum ar fi IBM, Adobe, Google etc. ) paseaza autoritate si incredere afecerii dumnevoastra. Link-urile din surse suspecte pot atrage pe de alta parte suspiciuni si penalizari. Va oferim campanii de advertoriale, pentru a posta aritcole relevante in site-uri de profil, ori cu autoritate.

Creare de continut – Pentru a avea o campanie offsite de succes, trebuie mai intai sa promovam ceva concret. Este necesar un web deisgn si continut de calitate. Afacerea ta va fi promovata pe Internet, in mediul online. Nu poti avea o campanie de promovare de succes, daca practic nu ai ce premova .. Trebuie creat continut de calitate, care se fie relevant nisei in care activati. Acesta trebuie sa atraga cat mai multi potentiali clienti, sa ofere valoare comnunitatii ori industriei din care faceti parte. Atunci cand aveti continut de calitate, aceste poate fi distribuit pe retelele de socializare, unde isi va atinge publicul tinta.

Social media – Cu ajutorul platformelelor de socializare poti comunica mult mai usoar cu potentialii clienti. Acestea te vor ajuta sa sa atingi o audienta cat mai larga si mai diversa, ori una cat mai targetata. Comunicatele vor ajunge cat mai rapid la cititori, care pot folosi inofrmatiile furnizate ca surse de referinta online. In acest fel, site-ul tau poate castiga link-uri noi, obtinute in mod natural. Continutul de calitate, are un potential mai mare de a fi distribuit, reusind astfel sa va promovati brand-ul in mod constant. O alta strategie este aceea de a generea discutii, care sa implice cat mai mult publicul tinta, crescand vizibilitatea afacerii tale pe reteaua de socializare.

Optimizarea SEO si Marketingul Online se concentreaza pe construirea un brand awarness. Acestea sunt complementare, te ajuta sa ajungi in primele cautari, sa ai o piata de desfacere cat mai mare si .. sa vinzi cat mai mult.

Avantaje optimizare site

Optimizare site in Google

Printre avantajele optimizarii website-ului enumaram: cresterea traficului organic, Vizibilitate crescuta in motoarele de cautare, Credibilitate / Incredere, Branding, trafic de buna calitate.

Va oferim consultanta gratuita in alegerea serviciilor de promovare seo, adaptate afacerii pe care o detineti. Ne ocupam de la alegerea unui server dedicat si performant care sa asigure o viteza rapida de incarcare, optimizarea continutului si structurii site-ului pana la instiintarea motoarelor de cautare despre calitatea site-ului promovat de Mensis Studio.

web design constanta

Optimizare site SEO – Intrebari si Raspunsuri (FAQ)

Ce este optimizarea SEO ?

Optimizarea SEO ( Search Engine Optimization ) este cea mai importanta actiune pentru promovarea site-ului. Aceasta ne aduce in primele pe primele pozitii din motoarele de cautare. Traficul organic generat astfel, este de pana la 90% mai mare in comparatie cu campaniile platite PPC.

Cat costa o campanie de optimizare SEO ?

Nu exista nu un cost fix, ci un anumit volum necesar de munca pentru atingerea obiectivelor. Fiecare afacere este diferita. Competitia in general este cea care dicteaza eforturile si costurile totale. Cu cat domeniul in care activati are o concurenta mai educata in ceea ce priveste promovarea online, cu atat vor fi necesare mai multe tactici si resurse de marketing si promovare.

In cat timp se vad rezultatele optimizarii SEO ?

In anumite domenii, unde competitia este aproape inexistenta, rezultatele se pot vedea si din prima luna. In general insa, este nevoie de un efort mentinut constant. Cele mai multe rezultate se vad dupa 6 luni. Chiar si dupa atingerea primului loc in cautarile Google, nu trebuie sa credeti ca optimizarea se poate incheia, doarece concurenta este cu doar un pas in urma dumneavoastra.

Ce presupune serviciul de optimizare SEO ?

Optimizarea site-ului este un proces complex, care poate fi impartit in doua mari parti: SEO on-page si SEO off-page. Seo on-page se face in interiorul site-ului (viteza incarcare, design, cuvinte cheie etc.) si seo off-page se face la nivel exterior (link-uri de calitate, social media etc.).

De ce am nevoie de servicii SEO ?

Daca va doriti sa aveti cat mai multi clienti, mai mult trafic si mai multa vizibilitate in mediul online, atunci SEO este pentru dumneavoastra. In acest fel va puteti crestete vanzarile pe anumite cuvinte cheie, si implicit sa va mariti profitul.

Servicii de optimizare SEO ori campanii platite PPC ?

Campaniile platite va aduc clienti doar atata timp cat ii “mituiti” sa intre pe site-ul dumneavoastra. Cand taiati aceste fonduri, site-ul nu va mai avea nici un vizitator. Optimizarea SEO va aduce pana la 90% din trafic in mod organic si constant. Care canal credeti ca este mai eficient ?

Ce spun clientii nostri ?

Agentia de web optimizare SEO, Mensis Studio ne-a ajutat sa ajugem in primele cautari Google. Ne-au explicat exact care sunt pasii de urmat, si rezultatele au aparut in timp.

Cristi

Manager restaurant Constanta

Multumim pentru crearea site-ului web si serviciile de promovare SEO. Clientii nostri sunt mai informati si mai numerosi ca oricand. Serviciile de optimizare SEO ne-au adus pe prima pagina la cautarile pe judet. Recomandam !

Maria

Firma consultanta

Magazinul nostru online se bucura de o vizibilitate mai mare si de mai mult profit implicit.Serviciile de promovarea seo fac diferenta dintre pieredere si castig !

Andrei

Proprietar Magazin Online de Haine

Esti pregatit sa-ti optimizezi site-ul ?

optimizare site si promovare seo
Cere oferta
Agentie Servicii Web Design Constanta & Romania | Mensis

Servicii Web Design Romania

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.
Cere oferta

servicii web design & marketing online

Optimizare SEO

Firma noastra de servicii web design Constanta va ofera solutii avansate de promovare si marketing in mediul online. Optimizarea SEO este un proces important in crearea site-ului, daca va doriti ca acesta sa atraga clienti. Ne ocupam atat de optimizare on-page cat si de cea off-page pentru rezultate superioare.

Promovare Online
Agentia de web design Constanta Mensis va ofera solutii avansate de promovare. Pentru cresterea vizibilitatii in mediul online a afacerii pe care o detineti, folosim unelte specializate de analiza si raportare. Un website fara SEO nu are sanse in fata competitiei.
Branding & Logo
Identitatea vizuala in mediul online isi poate spune cuvantul. Daca clientul nu isi aminteste numele firmei, ori ce va diferentiaza de concurenta, insemana ca poate apela oricand la serviciile competitiei. Un logo profesioanal si un design atragator isi pun amprenta intr-un mod placut asupra clientului.
Servicii Copywriting

Textul in era digitala este agentul de vanzari cel mai bun. Textele online sunt prezente oricand si oriunde, lucrand pentru dumneavoastra 24/7. Google favorizeaza site-urile care au continut original si de calitate. Continutul de calitate scade considerabil “bounce rate” -ul site-ului. Apeland la servicii copywriting poti sa-ti intaresti prezenta pe internet.

Marketing Online
Scopul primar al unei campanii de marketing este acela de a creste vanzarile si de a va face cunoscut in mediul online. Agentia noastra de web design Constanta acorda o atentie deosebita fiecarui proiect de promovare in parte, pentru rezultate maxime.
Creare Magazin Online
Comertul electronic se afla in plin avant. In prezent lumea nu se mai deplaseaza asa mult la magazin pentru a cumpara produse. Este un confort de care puteti profita. Solutiile noastre e-commerce sunt orientate spre performanta si vanzare.
Mentenanta & administrare
Un site web trebuie constant actualizat si intretinut, altfel risca sa nu mai vanda si sa iasa din cautarile Google. Pe deasupra, un site care nu este actualizat si securizat poate oricand cadea prada hack-erilor. Noi ne ocupam de ingrijirea si buna functionare a site-ului.

Website Development

Unul dintre primii pasi in obtinerea unei identitati vizuale in mediul online este crearea unui site web. Agentia de web design si marketing Mensis, foloseste ultimele concepte si tehnologii pentru clientii sai, garantand asftel calitiatea seriviciilor. Acestea vor oferi site-ului pe care il detineti un aspect unic si impunator in fata concurentei.

Agentie SEO & Web Development

Romania Website design

Web Design Profesional

Un website este deja o necesitate pentru orice afacere. Promovarea online, in social media sau cu ajutorul campaniilor Google AdWords se bazeaza toate pe existenta unui website si a unei interfete cat mai atragatoare. Designul este un proces esential in procesul de branding si marketing. Apeland la serviicile noastre de web design Constanta, vei avea un site modern si rapid.

web design constanta
servicii web design constanta

Website Development & Marketing

Servicii Webdesign Romania Complete

Firma noastra de marketing va ofera servicii webdesign complete: promovare online, optimizare SEO si branding la preturi anvantajoase. Colaboram cu afaceri si organizatii din toate domeniile. Agentia de web design Mensis, este pregatita sa va ofere servicii de webdesign in Constanta si Romania, pentru afaceri de succes !

Agentie Webdesign si promovare online

Experienta in Webdesign Constanta

Suntem o echipa experimentata cu abilitati avansate in domeniul Internetului. Experienta acumulata de-a lungul anilor in domeniul serviciilor de web design Romania, ne ajuta in procesul realizare site-uri, astfel incat sa vindeti mai mult.

Agentia noastra de web design Constanta va ajuta inca de la alegerea domeniului, cumpararea acestuia, gazduirea pe un server dedicat si construirea unui logo atractiv daca nu aveti unul deja. Noi vom avea grija de toate update-urile de securitate, de stabilitate si de mentenanta site-ului web. Suportul tehnic va rezolva eventualele problemele cat mai rapid posibil.

web design constanta

Servicii webdesing si marketing online

Creare Website

In ziua de astazi un website este indispensabil oricarei afaceri care se respecta. Prin intermediul website-ului de prezentare cu un design responsive, viitorii clienti ajung sa va cunoasca, le puteti prezenta catalogul de produse / servicii si va pot accesa portofoliul, inainte de a-i intalni. Firma noastra de va ofera servicii web design personalizate si servicii de promovare online pentru a va creste vanzarile in mediul online.

Mensis Studio Constanta ofera servicii complete de web design, ce includ toate functionalitatile si optimizarile necesare. Printre acestea putem enumera: domeniu.ro si gazduire, design unic, atragator si administrabil de client, optimizare SEO on-page, design responsive, numar nelimitat de pagini si continut, Google My Business, Google search console, optimizare continut, semnatura email si pagina facebook business. Realizarea unui site poate dura intre in 3-12 zile, agentia noastra oferind suport pe o perioada nelimitata. Oferim de asemenea si servicii de refacere site, pentru posesorii de site-uri cu design invechit si isi doresc sa atraga mai multi clienti.

Realizam web design intuitiv si acordam atentie proceselor de User Experience (UX) / User Interface (UI) pentru a crea site-uri de prezentare, magazine online sau landing page-uri care determina actiunea publicului tinta.

Oferim solutia completa si rapida pentru ca tu sa descoperi avantajele mediului online pentru afacerea ta. Agentia noastra de web design Constanta si web development va incearca sa faca totul posibil pentru promovarea afacerii dumneavoastra !

Practic, o mare parte din viitorii tai clientii vor sti ca au nevoie de serviciile dumneavoastra, vizitand site-ul de prezentare. Acolo vor lua decizia de a colabora, si cum sa fiti contactat. In concluzie prima impresie este facuta de site-ul tau. Un web design atragoator este placut atat viitorilor clienti, cat si robotilor Google care “citesc” si indexeaza continutul site-ului pentru a aparea in primele cautari.

seo & promovare online
Cum va gasesc clientii online?

Majoritatea utilizatorilor de internet folosesc Google si apoi Bing, Yahoo sau alte motoare de cautare. Majoritatea apeleaza la companiile care se gasesc pe prima pagina a motorului de cautare. In general site-urile de afacerilor care au apelat la Agentia de web design Mensis Studio Constanta pentru servicii de web design se pozitioneaza in primele cautari. Afacerea dumneavoastra unde se pozitioneaza ?

Daca site-ul de prezentare nu este in prima pagina de cautare folosind cuvintele cheie care descriu afacerea dumneavoastra, este posibil ca viitorii clienti sa nu va gaseasca deloc. Rata vanzarilor in mediul online este in directa legatura cu pozitia pe care o ocupati in cautarile Google. Prima listare primeste in medie 35% din vizitatori, iar a 2-a 15%. Noi va oferim solutii de optimizare site si promovare online pentru a fi in primele rezulate SERP. Prin campaniile AdWords va puteti creste vizibilitatea in mediul online rapid si eficient, atragand clientii pe care ii doriti.

Specialistii nostri in servicii web design si servicii SEO, vor analiza fiecare aspect legat de promovare, pentru a va creste “Google Rank” – ul in mod organic. Prin campaniile AdWords ne asiguram ca vom atrage cat mai multi clienti cu putinta. Serviciile noastre de optimizare site va vor garanta un succes de durata al afacerii. Oferim de asemenea si servicii de optimizare site WordPress, penru cei care folosesc cea mai populara platforma pentru construirea de site-uri web.

Initial trebuie realizata optimizarea on-page ( viteza de incarcare, structurare text pentru robotii de cautare, continut de calitate) si apoi se poate trece la optimizarea off-page, prin care site-ul este promovat pe Internet. Va ajutam astfel sa cresteti brand awarness-ul si sa aveti site-ul in primele cautari.

Site-urile care apar in prima pagina in cautarile Google beneficiaza de obicei de peste 93% din clientii online.

Agentia de web design Constanta, Mensis, va ofera servicii web design complete si profesionale de optimizare seo, pentru a ajunge in primele cautari Google.

Administrare website

Ai deja un site web sau planuiesti construirea unuia si nu stii cine ti-l va administra? Agentia noastra de web design din Constanta te poate scapa de bataia de cap. Noi va oferim astfel servicii web design complete pentru a intretinerea si promovarea site-ului si a afacerii.

Ce insemna administrarea si mentenanta unui site?

Mentenanta web – presupune o serie de lucrari periodice (update-uri de securite, update-uri de sistem, modificari de structura, modificari de design, imbunatatiri, backup-uri, etc) efectuate de Firma noastra de web design Constanta pentru a asigura buna functionare a site-ului. Este totusi esential ca aceste lucrari de intretinere sa nu se intinda pe o perioada prea mare de timp. Va putem asigura de asemenea si servicii de devirusare site rapide.

Practic serviciul de mentenanta va asigura ca site-ul dumnevoastra continua sa functioneze in parametri optimi.

Administrarea site-ului – pe langa intretinerea periodica de care beneficiati prin pachetul de servicii web design, administarea site-ului mai presupune efectuarea unor modificari periodice de continut, managementul userilor, al produselor, serviciilor, primirea si procesarea comenzilor, etc, astfel incat site-ul sa functioneze corect si sa fie la zi cu informatiile.

La fel ca si la mentenanta web, in functie de complexitatea si volumul lucrarilor vom stabili un pret al abonamentului lunar de administrare site. De obicei abonamentele de administrare site vin impreuna cu serviciile de mentenanta web.

design responsive

Atunci cand un potential client naviga de pe smartphone pe site-ul afacerii, care nu este optimizat pentru platforma mobila, se incarca greu, ori mai rau, nu incarca o buna parte din continut,acel site de prezentare devine practic inutilizabil.

Firma noastra de web design Constanta, Mensis, va asigura servicii web design de calitate.  Ne asiguram ca site-ul creat este responsive, pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime website-ul. De la unitatile tip desktop, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat perfect, conform ulimelor standarde de webdesign. Incercam de asemenea sa urmam sfaturile Google pentru un aspect cat elegant si stabil.

Practic se creeeza mai multe versiuni ale site-ului, pentru fiecare rezolutie a dispozitivului in parte ( PC, mobil, tableta ..), si sunt optimizate imaginile. Se va tine de asemenea cont de viteza de incarcare slaba la care sunt supuse unele dispozitive mobile.

Un design responsive va fi placut vizitatorului, ceea ce se traduce printr-o rata de conversie mai mare. Google analizeaza cat timp petrec utilizatorii pe site, iar astfel va invata ca website-ul tau este de calitate, aducandu-l in primele cautari. Daca rata de conversie este scazuta, iar utilizatorii pleaca de pe site-ul pe alt site al concurentei, Google va invata ca site-ul tau nu este de calitate si ca nu are de ce sa-l aduca in primele cautari. De aceea, fie ca vorbim de o platforma ecommerce, ori un website de prezentare, totul trebuie optimizat, incluzand codul HTML, interfata CMS, codul PHP, codul CSS si asa mai departe. Firma noastra va ofera servcii web design in Romania, pentru afaceri care se gandesc la viitor.

Ce spun clientii nostri ?

Agentia de web design si marketing, Mensis ne-a redat imaginea de care aveam nevoie pentru a patrunde in mediul online.  Serviciile profesionale de web design si marketing online ne-au crescut vizibilitatea in mediul online, si ne-au ajutat sa atragem mai multi clienti ca oricand. We Rock !

Cristi

Manager restaurant Constanta

Asociatia noastra a reusit sa stranga mai multi voluntari pentru proiectele sociale, umanitare si culturale datorita promovarii online. Am reusit astfel, cu un web design atragator, sa crestem experientele sociale, modalitatea de expresie si voia buna! Le multumim si recomandam cu caldura serviciile ofertie de aceasta agentite !
Maria

Coordonator ONG

Ne-am chinuit cateva luni bune sa gasim o agentie care sa ofere servicii web design complete pentru realizarea unui magazin online. La recomandarea unor parteneri de afaceri, am apelat la Agentia Mensis. Impreuna am creat un magazin online optimizat SEO, care ne aduce constatn un profit foarte bun. Recomandam !

Andrei

Proprietar Magazin Online de Haine

Firma webdesing & SEO Romania – FAQ​ – Intrebari si raspunsuri

De ce am nevoie de servicii web design ?
Firma noastra de web design Constanta vine cu solutii complete pentru afaceri care au nevoie de o imagine puternica in mediul online. Daca site-ul afacerii tale are un desing invechit, se incarca greu si nu este ingrijit, aceeasi imagine si-o fac si clientii despre afacerea ta.
Oferiti si optimizare SEO ?
Ne ocupam atat de optimizare on-site cat si cea off-site pentru cele mai bune rezultate. Traficul organic aduce cei mai multi clienti pe un site, in comparatie cu traficul platit. Pentru mai multe detalii vizitati pagina dedicata acestui serviciu.
Cat dureaza pana cand design-ul site-ului este finalizat ?
Daca continutul necesar realizarii site-ului ne este pus integral la indemana, site-ul poate fi creat si in cateva zile. Echipa noastra de web design se va mobiliza rapid pentru a finaliza cu succes site-ul.
Trebuie sa cumpar gazduirea ori domeniul web ?
Puteti lasa aceste aspecte pe seama noastra. Noi verificam disponibilitatea domeniului viitoarei afaceri de succes si ne putem ocupa de achizitia acestuia.
Conteaza viteza de incarcare a site-ului ?
Site-urile cu care sa incarca rapid sunt favorizate de Google in cautarile sale. Agentia noastra asigura la fiecare site web realizat o viteza rapida de incarcare.
Ce este un website cu design responsive ?
Statisticile spun ca peste 60% din clientii tai vor veni de pe dispozitivele mobile. Noi adaptam site-ul tau astfel incat sa se incarce optim pe orice tip de ecran.
Ce alte servicii mai ofera o agentie de web design ?
Agentia noastra de web design Constanta se ocupa de crearea, intretinerea si promovarea imaginii afacerii tale in mediul online. Printre altele, ne putem ocupa si de analiza competitiei, campanii sociale, campanii platite si multe altele. Scopul nostru final este ca tu sa vinzi cat mai mult.
Cat costa serviciile de web design la o agentie de top ?
Fiecare proiect este unic. Nu exista un cost fix, exista un volum necesar de munca pentru atingerea obiectivelor. In funtie de complexitatea site-ului vom calcula un buget optim pentru ca business-ul tau sa fie prezent in mediul online.

Esti pregatit sa apelezi la servicii de web design ?

Servicii web design, marketing online si SEO
Cere oferta
","subscription_failed":"Please, check the fields below to make sure you entered the correct information.","et_ab_log_nonce":"7f2d4b4762","fill_message":"Please, fill in the following fields:","contact_error_message":"Please, fix the following errors:","invalid":"Invalid email","captcha":"Captcha","prev":"Prev","previous":"Previous","next":"Next","wrong_captcha":"You entered the wrong number in captcha.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"1","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"4281","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"no","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""};var et_pb_box_shadow_elements=[];var et_pb_motion_elements={"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]};var et_pb_sticky_elements=[];