Promovare SEO

Servicii promovare SEO si optimizare site. Primele rezultate in Google se castiga doar prin promovarea SEO.

ContactPortofoliu

Servicii promovare seo

Promovare SEO

Promovarea SEO este cea care iti va aduce cele mai multe cautari pe Google si cele mai mari profituri. Firma Mensis de promovare SEO iti poate astfel creste profiturile.

Audit promovare SEO

Inaintea inceperii etapei de promovare seo a site-ului este esential sa intelegem aspectele care trebuiesc imbunatatite. Multe afaceri care apeleaza la aceste servicii o fac pentru ca nu mai au aproape deloc clienti. Un site cu un web design invechit, viteza de incarcare slaba si fara o prezenta in social media este condamnat sa nu faca profit. Noi ne vom ocupa de analiza detaliata a site-ului pentru optimizarea interna (on-page) si externa (off-page) a site-ului.

Promovare SEO ON-PAGE

Promovarea SEO on-page se va face la nivelul site-ului. Echipa noastra de SEO se va ocupa de urmatoarele aspecte si nu numai: scrierea cu atentie a titlurilor si descrierilor, optimizarea imaginilor, eliminarea erorilor de cod, aplicarea unei strategii de “internal link building” , eliminarea elementelor care ingreuneaza site-ul si altele.

Optimizare Continut

Contintul site-ului este cel vazut de catre clienti si de catre motoarele de cautare. Google va analiza site-ul afacerii tale din perspectiva clientului, si daca nu il gaseste relevant cu produsul ori serviciul pe care incerci sa-l promovezi, nu il va afisa in cautari.

Echipa noastra de promovare SEO va optimiza continutul atat pentru clienti, cat si pentru robotii de indexare Google. Vom respecta regulile si sfaturile Google pentru o promovare online corecta si eficienta.

Analiza concurentei

Concurenta va fi cea care va dicta eforul depus pentru optimizarea site-ului si promovarea acestuia in mediul online. In functie de nisa in care activati, rezultatatele se pot vedea dupa cateva zile, ori dupa cateva luni.

Afacerile locale vor fi mai usor de promovat seo, decat cele aflate la nivel national, datorita competiei mai numeroase si mai educate in privinta optimizarii SEO.

Promovare SEO off-page

Promovarea off-site se refera la indicatorii de calitate pe care afacerea ta ii primeste din mediul extern. Adica referintele primite pe social media, de alte site-uri populare din domeniu, ori de pe site-urile de stiri. Cu cat Google vede ca site-ul tau este apreciat de tot mai multa lume, cu atat va intelege cat de importanta este afacerea ta si de ce se merita sa o aduca in primele rezultate.

Analiza cuvinte cheie

Site-ul afacerii tale va fi promovat seo pentru anumite cuvinte cheie. Este important sa le alegem cu atentie, deoarece unele tinte pot fi mult prea greu de atins, ori nu au destule rezultate in cautari.

Agentia noastra de promovare online va alege cu grija cuvintele cheie care se potrivesc domeniului nisei in care activezi.

Optimizare Site SEO

Agentia noastra se poate ocupa de optimizarea vitezei de incarcare, a continutului si a imaginii afacerii tale in social media. Va oferim servcii complete de web design si optimizare SEO.

promovare seo site

website seo promotion

Promovare site SEO

Promovarea eficienta a site-ului va aduce mai multi clienti, si va genera mai mult profit pe termen lung. Agentia de promovare SEO Mensis, va ajuta sa va promovati site-ul sau magazinul online. Pentru rezultate rapide, oferim servici de promovare prin Facebook Ads, Google Adwords, Instagram Ads, Youtube Ads si altele.

promovare seo
servicii promovare seo

Marketing online si promovare

SEO Marketing

Prin tehnicile SEM (Search Engine Marketing) avansate va putem creste vizibilitatea rapid si sigur in mediul online. Campaniile platite sunt recomandate la inceputul unei promovari SEO de durata. Reclamele platite va vor creste astfel instant vizibilitatea.  Optimizarea SEO se va derula de obicei pe parcursul mai multor luni, insa cu rezultate de durata.

campanie promovare seo

audit promovare seo

Auditul SEO realizat de echipa Menis implica analiza detaliata a fiecarei pagini in parte. Avem o liste de verificari on-page si off-page pe care le parcurgem, pentru a afla ce anume trebuie scos, schimbat ori imbunatatit. Auditul SEO se va efectua in concordanta cu ultimele cerinte SEO dictate de marile motoarele de cautare. Daca doresti sfaturi pentru a-ti imbunatati personal site-ul, va invitam sa cititi cum sa optimizezi un site WordPress.

Google dispune de anumiti roboti de cautare care “citesc” miliarde pe pagini zilnic pentru a verifica continutul nou, ori ultimele modificari aduse. Paginile care sunt prea lente, au erori de incarcare ori afiseaza alt continut decat cel pe care il declara in titlu, vor fi grav penalizate. Continutul de calitate si backlink-urile primite din alte surse, sunt in general principalii factori de ranking.

 

Ce include Auditul pentru promovarea SEO ?

Auditul SEO implica realizarea unei analize complexe pentru a identifica pricipalii factori care va scot din cautari, ori care va pot aduce o pozitionare mai buna in SERP. Magazinele online care au foarte multe produse, dar nu reusesc sa se faca cunoscute cu nici unul dintre acestea, au o problema grava. Promovarea produselor se poate realiza pe foarte multe canale, iar noi va vom ajuta sa beneficiati din plin de aceste canale de promovare online.

Va vom prezenta mai jos cateva dintre aspectele pe care le urmarim in cadrul promovarii seo:

Audit on-page – Analizam viteza de incarcare a website-ului, sitemap.xml , robots.txt , erori de accesare (error 404) ori erori de redirectionare (error 301), strategie de internal linking, probleme de design ( anumite elemente este posibil sa nu se incarce corespunzator de dispozitivele mobile, lucru pe care Google il penalizeaza), probleme de arhitectura si multe altele

Continut duplicat – Continut copiat din alte surse, continut care nu este indexat de catre motoarele de cautare, continut care are drepturi de autor si altele.

Tintirea  cuvintelor cheie – Site-ul afacerii va aparea in primele cautari datorita anumitor cuvinte cheie tintite, specific domeniului si industriei in care activati. Impreuna vom alege cele mai potrivite cuvinte cheie, care va vor aduce cele mai multe rezultate (vizitatori si profit).

Audit offsite/offpage –  Aceasta include analiza backlink-urilor, sursa acestora (daca vin de la site-uri care activeaza in acelasi domeniu, ori de la site-uri cu un brand puternic precum BBC, CNN) distributia backlink-urilor (daca o anumita pagina primeste mai mii de link-uri iar pagina principala care este considerate cea mai importanta primeste doar cateva, aceasta distributie va fi vazuta foarta anormala, deoarece cel mai probabil acesta este cazul unor link-uri create de programe automate), distributia anchor text si a cuvintelor cheie targetate (vom cauta o pondere naturala a cuvintelor cheie, care sa satisfaca cititorii si motoarele de cautare), compararea autoritatii site-urilor principalilor competitori si aflarea surselor de autoritate pe care acestia le folosesc (putem recupera astfel rapid, foarte mult)

Analiza Usability – Promovarea SEO este despre a atrage persoane pe site-ul afacerii si a-i mentine cat mai mult timp se site. Google poate vedea daca vizitatorii site-ului au intrat pe alte pagini si cat timp au petrecut pe site. Cu timp petrec mai mult pe site, atunci indicatorii de User Experience sunt mai ridicati, iar utilizatorilor le place ce gasesc pe website. Orice problema de Usability poate influenta pozitia in SERP, si deci profiturile pe care le obtineti.

Prin procesul de promovare SEO ne implicam si in optimizarea acestuia la nivel de design, caci o experienta placuta de navigare pe dispozitivele tip desktop cat si pe cele mobile sunt reprezinta indicatori de calitate pentru Google.

Auditul SEO il vom efectua impreuna, si vom efectua o analiza SWOT pentru fiecare element in parte. Companiile cu care am colaborat se afla deja in primele cautari, atat la nivel local cat si national.

Raport detaliat – Vei fi instiintat printr-un raport de toate imbunatitirile aduse, lunar. Veti invata astfel ocazia sa intelegeti in ce consta o strategie de promovare SEO moderna.

Ai un site care are o rata de profit scazuta ? Nu intelegi de ce clientii tai pleaca de pe site dupa cateva secunde ? A ai un bounce rate foarte mare (clientii parasesc site-ul) si o rata de conversie foarte de mica? In cautarile Google nu apari pe prima pagina folosind principalele cuvinte cheie care descriu afacerea ? Atunci, probabil ca este timpul sa apelezi la servicii de promovare SEO profesionale !

Promovare SEO on-site

Pasi si actiuni concrete realizate de echipa noastra pentru Promovarea On-Page:

Optimizarea Meta-Titluri – Tagul “Title” este esential in cadrul optimizarii On Page. Este practic primul lucru pe care il vad motoarele de cautare atunci cand indexeaza continutul unei pagini web. Un Titlu concis, scurt si la obiect este ideal pentru vizitatorii organici. Este important sa aduagam in titlu si cateva cuvinte cheie relevante paginii respective, pentru a ne pozitiona mai bine in Google. Un titlu descriptiv ii va ajuta pe clienti sa gaseasca rapid afacerea dumnevoastra, produsul ori serviciul pe care il promovati. La o simpla cautare pe Gogole, pot fi afisate zeci de mii de rezultate. Depinde de agentia de promovare seo cu care lucrati, sa va aduca in primele cautari. Un titlu care nu este relevant cu continutul paginii, ori care redirectioneaza catre alta pagina total irelevanta, poate atrage penalizari din partea Google. In procesul nostru de promovare online incercam sa urmam indeaproape sfaturile Google . Vom folosi diferite unele pentru optimizarea site-ului, precum Ahrefs, Semrush, ori Majestic, pentru rezultate garantate.

Optimizarea Meta-DescrieriiMeta description reprezinta o scurta descriere a paginii respective. Este recomandat ca aceasta sa aiba intre 50 si 160 de caractere. Semnele de intrebare nu sunt recomandate in aceasta descirere, intrucat Google nu le va afisa. Acest lucru poate face desrierea ilogica. In descriere este important sa ne focusam pe produsul ori serviciul promovat, incluzand de asemenea si cateva cuvinte cheie. Campaniile PPC depind de asemenea de acest scurt rezumat, intrucat analizeaza relevanta cuvintelor cheie pe care se doreste promovarea, cu acel scurt text.

Taguri HTML – In procesul de realizare website, un pas foarte esential este structura site-ului astfel incat sa poata fi „citit” si indext de catre Google Bot. Pentru ca robotii de cautare sa poate rasfoi si intelege site-ul, acesta trebuie sa aiba o structura specifica. Limbajul HTML are anumite taguri, care vor fi utilizate pentru a facilita accesul pe site al robotilor de indexare. De exemplu, heading-urile H1, H2, H3, H4, H5, H6, Bold [strong], Italic [em] fac parte din strategia de promovare seo pentru structurarea paginii web. H1 este textul cel mai important, deoarece reprezinta titul paginii respective. Un plan de organizare corect al tag-urilor HTML poate face diferenta intre un site care apare in primele cautari, si unul care va fi ignorat.

Optimizarea cuvintelor cheie – Continutul de unic si de calitate este de mult timp un factor indiscutabil de ranking. Cele mai mari site-uri au blog-uri pe care publica constant stiri si informatii din domeniu. Articolele publicate trebuie sa fie relevante cu afacerea pe care o detineti, pentru ca Google sa inteleaga astfel mai bine domeniile in care activati „supra optimizat” , ori care foloseste prea multe cuvinte cheie poate fi penalizat prin algoritmul Panda. Este important sa gasim un echilibru intre cuvintele cheie utilizate. De aceea putem apela la sinonime, folosi link-uri catre alte surse din domeniu, ori poze si clip-uri relevante

Optimizarea linkurilor – La “inceputul timpurilor”, site-ul care avea cele mai multe link-uri ajungea cel mai sus in cautari. Era perceput drept un factor de calitate. Insa acele link-uri erau castigate cu ajutorul unor programe automate, algoritmii Google au devenit treptat mai inteligenti, iar link-urile din soft-uri automate intra in aria de black SEO. Link-urile manuale, castigate de pe site-uri de autoritate, de la afacerile locale, ori afaceri care activeaza in acelasi domeniu ca al dumneavoastra paseaza cea mai multa autoritate site-ului. Strategia de link-uri este probabil cea mai puternica unealta de promovare SEO.

Optimizarea imaginilor – Un site cu poze este mai placut vizitatorilor. Desi cu ajutorul inteligentei artificiale Google poate intelege ce se afla intr-o poza, este recomandat sa il ajutam, punand un titlu, si o scurta descirere pozei. Acest lucru se poate dovedi util daca site-ul este accesat de catre persoane care folosesc unelte de redare vocala a continutui site-ului (in general folosite de catre persoanele care nu vad foarte bine).

Viteza de incarcare – Aproape 80% din clienti va vor vizita de pe dispozitive mobile. Site-ul se poate incarca rapid pe desktop, dar ati testat daca se incarca corespunzator si pe alte ecrane ? Este posibil sa nu se incarce deloc (lucru foarte grav si penalizat fara sa va dati seama), ori sa aiba elemente care depasesc dimeniunea ecranului, si incetinesc redarea paginilor. Site-urile care se incarc in aproximativ 2 secunde sunt o norma in ziua de astazi.

Numai o agentie de marketing cu experienta va poate ajuta in procesul de optimizare si promovare online. Noi vom incerca sa explicam pe intelesul clientului pasii care sunt necesari, timpii de realizare si rezultatele urmarite.

raport de activitate

 Veti avea acces la rapoarte detaliate despre performantele atinse, cu toate rezultatele obtinute la nivel de vizibilitate, trafic si evolutia site-ului in cautarile Google. Veti primi de asemenea un raport lunar in ceea ce priveste comportamentul utilizatorilor, orele de varf, paginile cele mai vizitate, tarile din care vin cei mai mutli clienti, detalii extrase cu ajutorul Google Analytics. Prin aceste rapoarte vom invata ce functioneaza in promovarea seo, ce strategii trebuie eliminate, si ce anume trebuie imbunatatit.

Agentia seo Mensis, va veni cu solutii avansate de promovare, in functie de nevoile fiecarei afeceri in parte. Procesul de promovare seo este unul destul de complex si greu de inteles pentru persoanele nefamiliarizate cu internetul. Noi insa ne dorim ca fiecare client sa inteleaga de ce am apelat la anumite solutii si cum va influenta pozitiv business-ul.  Raportul primit la fiecare luna de campanie va dovedi eficienta proceslui de promovare SEO.

Promovare SEO off-site

Promovare seo off-page are loc dupa ce in prealabil a fost realizata optimizarea la nivelul site-ului. Prin promovarea off-site intelegem crearea unui brand awarness, prin care ne promovam in exterioriul site-ului personal. Strategiile de promovare off-page sunt complexe si dificile, datorita update-urilor frecvente pe care le primeste motorul de cautare Google, in incercarea de a afisa cautarile cele mai relevante.

Procesul off-page este unul de constant si de durata. Google cauta mereu surse de actualitate, iar in momentul in care site-ul dumnevoastra nu mai este citat de catre alte surse de incredere, ori nu mai are continut constant si de calitate, pot aparea mici diferente in pozitiile Google. Abordarea generala pentru promovarea off-site este reprezentata de:

Creare de linkuri – In general, algoritmii pe care Google se bazeaza atunci cand listeaza un site in top in defavoarea altuia sunt secreti. Exista totusi experimente facute pentru a identifica care procese de promovare sunt vazute de motoarele de cautare ca avnd rezultate pozitive. Expertii SEO sunt totusi in unanimitate de acord cu crearea de campanii de link-uri externe. Link-urile externe de pe site-uri cu autoritate, site-uri din domeniu, ori site-uri locale, paseaza autoritate si incredere afecerii dumnevoastra. Link-urile din surse suspecte (forumuri, blog-uri anonime) pot atrage pe de alta parte suspiciuni si penalizari. Va oferim campanii de advertoriale, pentru a posta articole relevante in site-urile afecerilor din aceesi nisa in care activati, ori pe website-uri cu autoritate.

Creare de continut – Pentru a avea o campanie offsite de succes, trebuie mai intai sa promovam ceva concret. Este necesar un web design atragator si continut de calitate. Afacerea ta va fi promovata in mediul online, avand astfel posibilitatea sa va faceti cunoscut oricui are acces al internet. Nu poti avea o campanie de promovare de succes, daca practic nu avem ce premova .. Trebuie creat continut de calitate, care se fie relevant nisei in care activati. Acesta va atrage cat mai multi potentiali clienti, si va oferi valoare comnunitatii ori industriei din care faceti parte. Atunci cand aveti continut de calitate, acesta poate de asemena fi distribuit pe retelele de socializare, unde isi va atinge publicul tinta. Agentia Mensis va ofera servicii de copywriting pentru a satisfice curiozitatea clientilor, si standardele impuse de Google.

Social media – Cu ajutorul platformelelor de socializare poti comunica mult mai usoar cu actualii si viitorii clienti. Acestea te vor ajuta sa atingi o audienta cat mai larga si mai diversa, ori una mai targetata nevoilor tale. Comunicatele, noutatiele si ofertele vor ajunge mai rapid la cititori, care vor face decizia de a cumpara in baza acestora. Poti castiga de asemenea si link-uri noi, daca postezi informatii noi si cautate. Continutul de calitate, are un potential mai mare de a fi distribuit, reusind astfel sa va promovati brand-ul in mod constant. O alta strategie este aceea de a generea discutii, care sa implice cat mai mult publicul tinta, crescand exponential vizibilitatea afacerii tale pe retelele de socializare.

Promovarea SEO si Marketingul Online se concentreaza pe construirea unui brand puternic si cunoscut. Aceste servicii sunt se afla in armonie, ajutandu-te sa castigi primele pozitii in Google, si sa ai o piata de desfacere cat mai mare.

agentie promovare seo

Promovare SEO in Google

Google este cel mai mare si mai utilizat motor de cautare. Daca site-ul tau nu aparea in cautarile Google, atunci probabil ca ai nevoie de seviciile noastre de promovare google menite sa te aduca in primele rezultate. Optimizarea site-ului pentru Google va fi un proces complex si de durata, dar care va aduce foarte multi clienti. Marile companii sunt deja in primele rezultate Google, afacerea ta unde este ?

Ne straduim sa educam piata din Romania despre promovarea in mediul online, si despre avantajele pe care aceasta la aduce. Promovarea SEO te va transforma intr-o adevarata competite, din care adversarii vor avea numai de invatat.

web design constanta

Promovare SEO – Intrebari si Raspunsuri (FAQ)

Ce este promovarea SEO ?

Promovarea SEO este probabil cea mai importanta si cea mai puternica metoda de promovare in mediul online.

In cat timp se vad rezultatele promovarii SEO ?

Competitia va fi cea care va dicta cat efort trebuie depus pentru a vedea rezultate positive. In general, dupa 6 luni se obtin cele mai satisfacatoare rezultate.

Ce presupune procesul de promovare SEO ?

Evaluam si analizam fiecare proiect in parte. Analiza si promovarea seo On-Site se rezuma la continut de calitate si cuvinte cheie, iar la nivel Off-Site ne focusam pe link-uri de calitate.

Apeleaza acum la servicii de promovare SEO!

Optimizare site si promovare seo
Contact