Refacere Site Web

Servicii profesionale de redesign si refacere site web. Site-ul tau va avea designul pe care il merita, si va fi in pas cu competitia

Contact

Refacere website

redo website

Ce implica serviciile de refacere site web ?

Refacerea site-ului tau te va ajuta sa ajungi mai usor pe motoarele de cautare. Acestea favorizeaza site-urile care sunt responsive (adica se incarca pe tote tipurile de dispozitve) si sunt rapide. Traficul tau va creste vizibil dupa redesign-ul site-ului, care va fi optimizat on-page pentru motoarele de cautare.

Clientii tai nu vor mai mai asocia designul invechit al site-ului cu produsele si serviciile pe care le oferi.

refacere site web
redesign fast website

Website Redesign

Redesign Site cu Incarcare Rapida

Site-urile lente sunt penalizate in cautari de catre motoarele de cautare. In era vitezei, nu multi clienti mai au rabdare sa astepte dupa un site lent, si se vor orienta catre competitie.

Statistic, site-urile cu viteze de incarcare rapide au mai multi clienti si mai mult profit.

Servicii Refacere Site

Incarcare rapida

Viteza este un element important pentru un site web. In fapt, este atat de important incat Google a facut din acest aspect un factor de ranking. Site-urile lente sunt defavorizate in favoarea celor cu timpi de incarcare mai rapizi.

De ce exista site-uri lente ?

Un site poate fi lent deoarece foloseste o infrastructura veche, are prea multe module inutile, ori este virusat.

Exista multe site-uri custom care sunt foarte greu de actualizat. De multe ori, costurile pentru acesata operatiune pot ajunge si la jumatatea costului initial de creare site. Serviciile noastre de refacere site, au acest aspect in vedere. Refacerea unui site, va fi facuta alegand o platforma mult mai usor de actualizat, precum WordPress.

Am intalnit si clienti, care au apelat la servicii de refacere site, deoarece site-ul mergea greau, dar acest lucru era din cauza ca aveau multe module inutile instalate. Acestea, desi nu sunt active pe site, injecteaza un cod in fiecare pagina, fiind pregatite oricand sa ruleze. Aceste colectii de coduri, de la toate plugin-urile inutile incetinesc vizibil site-ul.

In al treilea rand, exista si clienti care aleg servicii de refacere site web pentru ca acesta este lent, din cauza virusilor. Avem insa si servicii dedicate pentru devirusarea site-urilor. Daca insa site-ul tau este foarte vechi, devirusarea va fi doar temporara. Site-ul trebuie actualizat, ori refacut.

Un redesign modern poate accelera lucrurile, intrucat este posibil ca multe din elementele si efectele vechi sa foloseasca librarii de coduri invechite si lente.

Design responsive

Apeland la serviciile noastre de refacere site, vezi avea un site care se incarca rapid si placut pe toate dispozitivele dumneavoastra

Probabil ca ati vazut site-uri mai vechi, care afiseaza butoane ori elemente prea mari ori prea mici in comparatie cu restul paginii. Ori site-uri care nu pot fi accesate de pe mobil pentru ca nu au implementat o astfel de interfata. Mai exista si a treaia categorie, care inca foloseste subdomeniul m.example.com pentru a reda interfata mobila a site-ului.

Daca va aflati in categoriile de mai sus, noi va putem ajuta. Refacerea site-ului este cea mai simpla si rapida solutie. Sa reparam toate acele aspecte ar insemna foarte multa munca, care va duce cel mai probabil la foarte multe erori.

Exista si site-uri, prost construite, care afiseaza erori in front-end, adica clientului. Acestea nu ofera o experienta de navigare placuta, mai ales daca aveti si un magazin online. Increderea clientilor va scadea foarte mult.

Atunci cand ne ocupam de redesign, vom rezolva acele erori, fie ca sunt in front-end (vizibile clientului) ori in back-end (vizibile administratorului.

Platforma CMS

Ce este platforma CMS ?

Un CMS (Content Management System) este platforma de administrare a unui website.

Aici va puteti administra continutul, utilizatorii, produsele si adauga articole noi. Pentru partea de design si creare de pagini noi, este recomandat sa apelati la servcii de administrare. Adaugarea de pagini noi, presupune mai mai multe cunostinte tehnice, decat simpla adaugare de produse ori articole.

Atunci cand refacem site-urile, va ajutam totodata sa-l administrati si mai usor. Unele platforme custom au nevoie de programatori avansati pentru a fi intretinute. Nu este cazul si pentru WordPress, unde totul este user friendly.

Design modern

Un site cu un design modern va transmite incredere clientilor.

Site-urile invechite resping clientii, deoarece transmit impresia ca nu va pasa de imaginea afacerii. Totodata, site-urile invechite se pot dovedi a fi mai greu de navigat de catre public, obisnuit cu alta interfata de navigare.

Atunci cand apelati la refacere site, noi oferim tuturor clientilor un redesign modern. Exista si clienti mai “putin pretentiosi” care afirma ca nu le pasa daca designul va fi modern. Problema este, ca noi, ca agentie de web design si marketign, nu folosim niciodata design-uri invechite.

Exista numeroase studii despre care culori atrag mai multi clienti, unde trebuie pozitionate ofertele si reducerile pentru a atrage mai multe vanzari, si altele. Noi incercam sa fim la curent cu aceste informatii, pentru ca atunci cand procedam cu refacere site, sa aveti de castigat.

Optimizat SEO

V-ati intrebat de ce site-ul dumneavoastra nu apare in primele cautari ?

Pe langa toate aspectele mentionate in aceasta categorie, multa lume apeleaza la servicii de refacere site pentru ca afacerea lor sa ajunga mai usor in primele rezultate pe motoarele de cautare.

Serviciile noastre de redesign va garanteaza ca site-ul realizat va fi optimizat on-page. Adica la nivelul site-ului, vor fi facute optimizari pentru ca acesta sa poata fi citit si indexat mai usor de motoarele de cautare (Google, Bing, etc).

Optimizarea SEO este vitala pentru orice afacere care isi doreste sa ajunga pe prima pagina. Dupa ce site-ul a fost realizat, ne-am asigurat ca se incarca rapid, nu are erori, si este vizibil motoarelor de cautare, incepe promovarea acestuia.

Refacerea unui site nu se opreste doar la redesign. Multa lume continua cu intarirea imaginii brandului afacerii. Acuma vobim despre optimizarea off-page, facuta in afara site-uliu.

Promovarea in afara site-ului se face in general pe retelele de socializare, ori primind link-uri din alte surse. Link-urile de calitate sunt considerate cea mai eficienta metoda de a ranka rapid.

Vom avea in vedere, atunci cand procedam pentru redesign, ca site-ul vechi sa redirectioneze pe cel nou. Trebuie evitate cazurile cand dupa refacerea unui site, link-urile vechi de pe motorele de cautare nu mai erau valide. Vom redirectiona toate link-urile vechi si importante, catre cele noi pentru a nu va pierde clientii, ori autoritatea paginilor.

Va invitam ca dupa serviciile de refacere site, sa cotinuati cu optimizarea SEO a acestuia, pentru a va mari profiturile.

Securizat

Securitatea pe internet a devenit foarte importanta. Cu siguranta ati auzit de companii care au primit amenzi mari pentru ca nu au stiut sa protejeze datele clientilor.

Un hacker cu putina poate cu usurinta sa fure sesiunea de date dintre client si server. Spre exemplu, in cadrul unui conexiuni wifi, unde datele pur si simplu ‘zboara prin aer’, oricine le poate intercepta. Daca acele informatii nu sunt criptate, cel putin printr-un certificat SSL, atunci toate acele date sunt compromise.

In procesul de refacere site, ne asiguram ca toate site-urile au activat certificatul SSL si sunt protejate de un firewall.

Alegerea server-ului pe care este gazduit site-ul, este la fel de importanta. Daca serviciile de hosting sunt la o companie mai anonima, nu ne putem astepta la o securitate prea buna.

Site-ul va fi gazduit pe un server performant si actualizat. Site-urile nesigure (fara certificate SSL) sunt penalizate de catre Google in cautari. Multe servicii de hosting ofera acest certificat in mod gratuit. Mai exista unele firme, care percep costuri foarte mari pentru aceste certificate. Costul insa nu se justifica, deoarece securitatea pe care o ofera este aceeasi.

Apelati la servicii de refacere site si redesign, daca site-ul tau este neactualizat si construit pe o platforma custom. Clientii tai prefera sa fie in siguranta !

Servicii redesign website

Ce beneficii aduc serviciile de refacere website ?

 • Rezultate mai bune in motoarele de cautare (Google, Bing, etc)
 • Mai mult trafic organic si de calitate
 • Mai multe vanzari
 • Design modern in raport cu ultimele tendinte
 • Viteza de incarcare rapida
 • Clienti satisfacuti care se reintorc pe site-ul tau
 • Bounce rate redus (rata de respingeri)
 • Optimizare SEO on-page
 • Website securizat prin firewall
 • Nu mai exista erori vizibile clientilor ori in backend
 • Certificat securitate SSL
web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Refacere site web

Va avea site-ul nou creat un design modern ?

Toate site-urile create de agentia noastra de web design vor fi moderne, si mai usor de navigat pentru clienti.

Site-ul se va incarca corespunzator pe toate dispozitivele ?

Site-ul va avea un design responsive, adica va fi afisat in parametri optimi pe toate dispozitivele: telefon, tableta si laptop. Multe site-uri vechi afisau erori clientilor, ori nu puteau fi accesate de pe terminalele mobile.

Se va incarca site-ul rapid ?

Site-ul se va incarca in aproximativ 2 secunde. Incarcarea rapida este unul din principalele motive pentru care se apeleaza la servicii de refacere website.

Voi avea un design personalizat ?

Fiecare afacere este diferita, de aceea designul pe care il vom crea va transmite mesajul pe care il doriti. Va putem ajuta in alegerea unui design personalizat si modern.

Site-ul va fi securizat ?

Vom activa un modul firewall pentru protectia impotriva hackerilor. De asemena vom instala si un certificat SSL pentru a securiza conexiunea dintre client si server.

Apeleaza acum la servicii de refacere website!

Servicii redesign si reconstruire site
Contact