Servicii Copywriting

Oferim servicii servicii de copywriting, redactare articole, advertoriale,continut unic optimizat SEO, descrieri produse si text pentru campaniile social media

Contact

Servicii Copywriting Romania

Ce sunt serviciile de copywriting?

Acest tip de servicii reprezinta o stretegie de redactare a articolelor, se foloseste in general pentru a ajuta la procesul de optimizare SEO, favorizand site-ul in fata robotiilor Google. Spre deosebire de textele traditionale care au scopul de informare, copywriting-ul influenteaza cititorul sa faca anumite actiuni. Serviciile de copywriting se pot implementa in orice domeniu.

servicii copywriting
servicii web design constanta

copywriting

Solutii Copywriting

Agentia Mensis, va ofera servicii de copywriting si servicii de redactare articole orientate spre standardele SEO. Serviciile de content writing sunt o metoda prin care sa implementati texte atragatoare si convingatoare pentru robotii Google si pentru cei care va viziteaza site-ul, scopul final fiind convingerea clientului de a lua decizia de cumparare.

Avantaje copywriting

Ce beneficii aduc serviciile de copywriting?

 • Lucreaza 24/7 pentru afacerea dumeavoastra.
 • Creste gradul de constientizare a marcii.
 • Concentreaza informatii asupra beneficiilor si functiilor produselor pe care le vindeti. Clientii vor avea mai multa incedere sa achizitioneze de la compania dumeavoastra.
 • Creste rata de conversie.
 • Determina vizitatorii sa se intoarca pe site-ul dumeavoastra.
 • Promoveaza afacerea, produsele sau serviciile intr-un mod eficient.
 • Se creeaza trafic organic pe site.
web design constanta

De ce sa apelezi la servicii de copywriting

Motive pentru a apela la servicii de copywriting
 1. Sunteti mult prea atras de compania, produsul sau serviciul dumeavoastra

Puteti fi un expert in domeniul in care activati, dar este posibil sa nu fiti un expert in marketing si in SEO. Daca va scrieti propriul text, ve veti concentra asupra modului in care afacerea dumeavoastra este mai buna decat cea a competitorilor sau va veti concentra asupra functiilor produsului pe care il vindeti, fara sa stiti daca raspundeti nevoilor clientilor.

Ansambul de servicii copywriting are rolul de a comunica beneficiile produselor sau serviciilor dumeavoastra intr-un mod mult mai eficient pentru potentialii clienti si sa le demonstreze acestora ca ii poate ajuta rezolvand probleme pe care le au. Redactarea textelor se face dupa o documentatie prealabila.

 1. Timpul pe care il aveti la dispozitie este mult prea valoros

Cand gestionati o afacere, timpul dumeavoastra gestioaza toate sarciniile zilnic pe care le aveti. Pentru a va concentra asupra prioritatilor companiei in marketing ar inseamna sa stati fara program, sa lucrati de acasa si sa invatati zilnic. Scrierea unui articol de copywriting necesita timp, decumentare si multa atentie. Daca optati sa va scrieti propriul articol este posibil sa dureze 3-4 zile si ca rezultatul sa nu fie unul profesional.

Dumneavoastra sunteti in masura sa decideti daca va reduceti pierdere si cumparati servicii de copywriting profesionale. De ce sa nu economisiti efort si timp? Agentia de marketing si web design Constanta Mensis, va poate pune la dispozitie un redactor profesionist care va capteaza beneficiile afacerii dumeavoastra intr-un mod rapid si eficient pentru a obtine recompensele mai multor vanzari. Nu in ultimul rand, veti putea sa va petreceti timpul pretios pentru dezvoltarea firmei dumeavoastra.

 1. Veti prezenta mereu continut web proaspat

Robotilor Google nu le place niciun fel de continut duplicat, daca alegeti un pachet de servicii copywriting  veti aduce continut nou, construindu-va fiecare pagina web intr-un generator de vanzari. Procesul de creare site de prezentare se poate dovedi un lucru complex. Continul nou, util si scris cu atentie este esential in era digitala.

 1. Eficacitatea maxima a unei mici investitii solide

Orice business din mediul online isi doreste sa aduca trafic organic pe site-ul sau.

Puteti investi 5% din cat v-ar costa anunturile platite, intr-un pachet de servicii de copywriting.

 1. Va vom analiza afacerea din perpectiva clientului

Ce este mai constructiv decat o parere obiectiva? Dumeavoastra fara sa constinetizati, sunteti subiectiv cand vin vorba de afacerea pe care o gestionati, echipa noastra de specialisti o sa va priveasca din pespectiva clientului pentru a realiza o strategie bazata pe o analiza amanuntita.

Unde se pot implementa serviciile de copywriting ?
 1. Magazin online

In era digiala, competita este aspra, din acest motiv este esential sa acordati atentie ce mesaje transimte site-ul dumeavoastra catre consumatori si mai ales cum este vazut de motoarele de cautare. Serviciile de copywriting va integreaza cuvintele cheie pentru a optimiza continutul site-ului business-ului dumeavoastra. Ne dorim sa va ajutam sa le dati motive vizitatorilor magazinului dumeavoastra sa ramana pe site, sa citeasca continutului si mai ales sa ia decizia de cumparare.

 

 

 1. Blog

Un blog va conecteaza cu consumatorul si intareste relatia cu acesta, facandu-l pe acesta sa gandeasca  subiectiv in legatura cu dumeavoastra. Indiferent de categoria de oameni carora doriti sa va adresati. Agentia noastra va poate realiza articole atractive care sa faca cititorii sa le povesteaca prietenilor despre informatiile citite sau poate ajuta sa ca creati un blog de la zero.

 1. Articol SEO

In faza de optimizare SEO, adaugarea de continut nou pe site poate inseamna un articol bine structurat scris de un copywriter profesionist. Articolele SEO au principalul rol de a genera continut nou pe site, a implementa cuvintele cheie intr-o pagina si de a aduce trafic oragnic pe site. Articolele SEO sunt iubite de robotii Google, aducand un scor bun site-ului, ca ulterior sa fie trimis in fata altor site-uri in pagina cu rezultatele cautarii. Acesta este unul din pasii pe care ii urmam in procesul de optimizare site.

Daca va doriti sa va pozitionati pe prima pagina in rezultatele cautarii, serviciile de copywriting reprezinta un pion esential. Agentia noastra de marketing va poate oferi servicii de copywriting efectuate pe o potentialilor clienti, speicalistii nostri vor face o analiza amuntita pentru a gasi cele mai cautate subiecte din domeniul dumeavoastra.

 1. Descrieri pentru produse si servicii

Daca va doriti sa vindeti produse cu ajutorul Internetului, utilizatorii trebuie sa va gaseasca cu ajutorul motoarelor de cautare. Batalia e foarte mare in mediul online, pentru a va afla in fata consumatorilor aveti nevoie de descrieri facute cu atentie si optimizate SEO. Inca din faza de creare site trebuie stiut ce cuvinte cheie va tinti fiecare pagina, pentru rezultate cat mai bune in motoarele de cautare.

Specialistii nostri de copywriting sunt gata sa va faca un pachet profesional de servicii pentru a reusi sa generati mai multe vanzari.

 1. Newsletters

O metoda de a informa clientii cu privire la cele mai bine vandute produse sau de a le prezenta ofertele actuale sunt newslettere, acestea reprezinta un buletin informativ pe care clientii dumeavoastra il pot primi constant pe e-mail. Daca newslettere sunt facute profesional, pot aduce anumite beneficii, precum:

 • Construirea vizibilitatii
 • O mai buna recunoastere a marcii
 • Transmiterea de continut personalizat
 • Sporirea vanzarilor
 • Relatii mai puternice cu clientii
 • Creste traficul catre site-ul dumeavoastra
 • Optimizeaza timp si buget
 • Puteti analiza ce functioneaza
 • Stabileste autoritate
 • Construieste emotie
 1. Comunicate de presa

Un articol de copywriting pe site-ul unei agentii de stiri este intotdeauna bine-venit, acesta va poate aduce vizite pe site, potentiali clienti si vizibilitatea afacerii dumeavoastra. Agentia Mensis are parteneri specializati in publicarea de advertoriale pe site-uri de prestigiu.

 1. Landing page-uri

Un landing page este o pagina de destinate care are rolul de a il face pe vizitator sa faca o anumita actiune. Serviciile de copywriting implementate pe un landing page pot ajuta utilizatorii de Internet sa ajunga mai usor la pagina dumeavoastra si sa le captati informatiile vizitatorilor in schimbul unei oferte.

 1. Afise, brosuri, flyere, bannere

Deoarece o promovare constanta inseamna potentiali clienti, va putem realiza material promotionale atragatoare afecerii dumeavoastra.

 1. Social Media

Retele de socializare s-au dezvoltat enorm in ultimii ani, iar 90% din oameni isi petrec o buna parte din timpul liber pe acestea. Social Media reprezinta o mare oportunitate pentru mediul de afaceri si locul unde va puteti dezvolta relatii de lunga durata cu consumatorii.

Agentia noastra de marketing va poate pune la dispozitie servicii de copywriting pentru Facebook, Instagram, Linkedln, YouTube, Pinterest, Twitter si TikTok.

 • Facebook este cea mai populara retea de socializare, ce are 1,69 miliarde de utilizatori. Aceasta retea de socializare gazduieste atat de multe informatii despre utilizatori, incat cu o campanie de marketing bine pusa la punct puteti aduce sute, mii sau zecii de mii de clienti potentiali. Facebook aduce firmelor anumite avantaje, precum: realizarea unei strategii de marketing cu costuri reduse, partajarea de informatii despre afacerea dumeavoastra, discutii cu clientii existenti si potentiali, oferirea de asistenta clientilor, cresterea gradului de constientizare asupra marcii, orientarea traficului catre site-ul dumeavoastra, publicitate vizata. Serviciile de copywriting implementate pe Facebook aduc anumite beneficii, precum: captarea atentiei, construirea dorintei, starnirea interesului si constuirea dorintei. Agentia noastra de marketing poate folosi cuvinte puternice care capteaza atentia, poate crea un pachet promotional pentru a starni interesul initial pentru produsul dumeavoastra, poate realationa profund cu consumatorul si ii poate mentine interesul prin crearea unei dorinte puternice.
 • Instagram este aplicatia care are cea mai mare rata de public deschis din lume pentru a incerca ceva nou, ocupa un rol important in telefonul consumatorilor, fiind aplicatia pe care se uita in autobuz, metrou, tramvai sau cand stationeaza la semafor, cei care au cont pe aceasta aplicatie o mai folosesc pentru a derula continut in pauza de la locul de munca, pentru a edita poze si bineteles pentru a impartasi cu prietenii diferite momente. Acesta permite afacerilor sa vanda mai mult decat produse, sa vand indeplinirea unor dorinte sau rezolvarea unei probleme. Ca orice aplicatie, vine cu diferite benficii pentru mediul de afaceri, precum: functii pentru marketing-ul vizual, putere de cumparare mare, optiune avansate de directionare ale publicitatii, transabilitate, statistici si butoane suplimentare pentru profilurile de afaceri, ocazia de a ajunge la clienti neexploatati, caldirea calitatii marcii, relatii bune brand-urmaritor, intelegerea bazei dumeavoastra de clienti si apelul vizual (oamenii sunt mult mai atrasi de o imagine, decat un simplu text). Daca nu aveti un cont de Instagram pentru business-ul dumeavoastra va putem da cateva motive ca sa va creati unul: cat mai multe persoane folosesc Instagram, unele afaceri lucreaza zilnic pentru a se afirma, orice marime de intreprindere poate prospera, puteti face bani usor din Instagram, puteti sa va asociati mult mai usor cu influencerii, concursurile pe aceasta platforma ajung mai repede la un numar mai mare de inscrisi si de persoane care le vad si un cont mare de Instagram va poate ajuta sa va mobilizati afacerea pe timp de criza. Agentia de marketing Mensis va poate crea o maa extins pentru afacerea dumeavoastra cu ajutor Instagramului si serviciilor de copywriting.
 • Linkedln este reteaua de socializare orientata catre lumea afacerilor. Firmele folosesc aceasta aplicatie pentru a castiga mai multa expunere, demonstra cunostintele si abilitatile angajatilor, cercetare, urmarirea altor companii sau recturarea de noi angajati. Serviciile de copywriting implementate in articolele de pe Linkedln va pot aduce cu pasi mari in fata concurentei si va pot ajuta norotietatea firmei dumeavoastra.
 • YouTube reprezinta aplicatia bazata pe incarcarea si urmarirea de continut audio-video, acesta este cel mai bun canal pe care il puteti folosi pentru marketing video, deoarece cercetatorii sustin ca anunturile care nu sunt ignorate sunt cele video. Folosind Youtube pentru afacerea dumeavoastra va puteti bucura de impulsuri in SEO, va puteti dezvolta traficul si constientizarea brandului, va puteti extinde pe social media, va puteti imbunatati rentabilitatea si diversifica strategia de marketing. Serviciile de copywriting implementate pe YouTube va pot ajuta sa va conectati cu potentiali clienti intr-un mod unic si memorabil.
 • Pinterest este o aplicatia care a ajuns in 2018 la 250 milioane de utilizatori activi, acesta aplicatie se bazeaza pe partajearea de imagini sau videoclupuri cu ceilalti utilizatori, puteti incarca, salva, sorta si gestiona ceea ce doriti, iar apoi ceilalti utlizatori sa va salveze postarile sub forma unor panouri. Daca va doriti sa vindeti produse in toata lumea, Pinterest poate reprezenta una din solutii.
 • Twitter este o platforma de social media unde utilizatorii trimit si citesc mesaje scurte numite “tweets”. Aceasta ofera intreprinderilor o metoda rentabila de interactiune cu consumatorii. Firmele folosesc Twitter pentru a avea acces mai usor la audiente din intreaga lume, in acelasi timp avanta oportunitea de a interactiona cu clientii, in loc sa promoveze continuu produsele si serviciile pe care le ofera.
 • TikTok este prezent in 150 de tari platforma care s-a dezvoltat cel mai rapid, avand la momentul peste actual 800 de milioane de utilizatori activi. Aceasta aplicatie le permite utilizatorilor sai sa partajeze videoclipuri pe orice subiect si care sa aiba maxim 60 de secunde. Aceasta este o platforma exploatata foarte putin spre deloc pe piata din Romania. Publicul de pe TikTok are intre 10 si 45. Utilizatorii TikTok adora aplicatia, aceasta face parte din rutina lor zilnica, ei petrec in medie 52 de minute pe zi. Pe langa postarea de continut, marcile pot cauta creatori ai caror audiente se potrivesc cel mai bine pietei tinta a companiei lor. Este greu de cuantificant acest lucru, dar aplicatia TikTok are un algordim incredibil. Jeniffer Lopez a postat recent acelasi videoclip pe Twitter si TikTok, pe Twitter are 45 de milioane de urmaritori si a obtinut 2 milioane de vizualizari, iar pe TikTok la doar 5 milioane de urmaritori si a obtinut 71 de milioane de vizualizari. Aplicatia fenom a avut 104 milioane descarcari luna trecuta, avand o crestere de 46% fata de perioada din anul trecut. Daca nu aveti un cont pe TikTok, acum e momentul sa va faceti unul pana nu isi schimba aplicatia algoridmul. Agentia noastra de marketing Mensis va poate ajuta sa ajungeti sa aveti un cont popular.  
De ce copywriting-ul este una dintre cele mai folosite strategii seo ?

Aceasta strategie are o ponderea foarte mare in optimizarea unui site, deoarece creste autoritatea si relevanta acestuia, in final imbunatatind clasamentul sau in rezultatele cautarii Google pentru cuvintele cheie selectate. Astfel, va puteti afla in topul rezultatelor cautarii printr-o metoda organica, iar banii pe care ati fi putut sa ii platiti pentru sponsorizarea paginii web, sa ii investiti in cercetare de piata sau in calitatea produselor si serviciilor pe care le oferiti. Serviciile de redactare articole SEO au rolul de a crea continut util, convigator si valoros care vizeaza anumite cuvinte cheie. Puteti apela la servicii de copywriting SEO indiferent de domeniul in care activati.

 

Cum lucreaza agentia de marketing Mensis pentru a va oferi servicii de copywriting profesionale?

Ne dorim ca rezultatul final sa fie unul profesional, sa sa va aduca vanzari si sa depaseaca obiectivele pe care le aveti. Pentru aceste lucruri, specialistul nostru in copyriting implementeaza urmatoarele etape:

 1. Examinarea cererii dumeavoastra

Incepand cu analizarea cerintelor pe care le aveti, copywriter-ul desemnat pentru proiectul dumeavoastra va realiza o realiza o anumita strategie.

 1. Stabilirea unui termen limita

Luam in calcul volumul de materiale de care aveti nevoie si stabilim cel mai bun deadline pentru dumeavoastra.

 1. Studierea concurentei

Este foarte mare “batalia” pentru primele locuri in era digitala, iar analizarea concurentei este un lucru esential.

 1. Trimiterea schitei catre specialistul nostru in marketing si comunicare

Ne dorim ca rezultatul final sa fie unul eficient pentru afacerea dumeavoastra si care sa isi puna amprenta in domeniul in care activati, de aceea folosim si analizam doua opinii.

 1. Ajustarea design-ului textului

Pentru ca frumosul atrage si este una dintre caracteristicile profesionalismului, vom stabili un design eligibil pentru afacerea dumeavoastra, site-ul pe care il detineti, valorile brand-ului si domeniului in care activati.

 1. Pregatirea materialelor

Copywriter-ul nostru va analiza iar materialele facute.

 1. Va cerem feedback-ul

Dupa ce ne spuneti ce parere aveti, realizam utimele modificari.

 1. Transmiterea rezultatului final

Dupa ce realizam ultimele modificari, va vom trimite forma finala a proiectului.

Puteti analiza personal un scurt ghid de copywriting pentru mai multe informatii despre ce sa urmariti in redactarea unor texte si articole profesionale.

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Redactare text articole

De ce am nevoie de servicii de copywriting ?
Unde pot folosi copwyriting-ul ?

Copywriting-ul il intalnim cel mai adesea in: articole, descrierea produselor, social media, blog-uri, platforme de stiri, newslettere campanii de informare etc.

Puteti redacta articole optimizate SEO ?

Redactam cu atentie toate textele noastre, astfel incat sa fie optimizate atat pentru motoarele de cautare (SEO), cat si pentru clienti.

Cum redactati textele ?

Fiecare text folosit in promovarea unui produs ori serviciu este elaborat pe baza unei documentari aprofundate, pentru a dobandi cunostinte si autoritate textuala. Relizam texte care vand !

 

Apeleaza acum la servicii de copywriting !

Servicii copywriting si content writing
Cere oferta