Web Design Bacau

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii web design Bacau

Site de prezentare

Un site de prezentare te ajuta sa-ti prezinti afacerea succint, rapid si la obiect. Clientii vor afla rapid ce te diferentiaza de competitie, si de ce trebuie sa apeleze la oferta firmei tale.

Promovare Online

Prin intermediul promovarii online, vei castiga vizibilitate, clienti, si implicit mai mult profit. Promovarea site-ului se poate realiza pe mai multe canale. Serviciile noastre de web design Bacau includ si pachete pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare.

Identitate vizuala

Stiai ca foarte multi clienti asociaza un design invehit al site-ului cu produsele si serviciile pe care le oferi. In era moderna, primeaza websti-urile care au un design simplu si modern. Agentia Mensis, care ofera servicii de web design in Bacau te va ajuta sa atragi clienti prin designul site-ului tau.

Servicii Copywriting

“Content is king” . Acesta este expresia care defineste un site aflata in primele catuari, fata de unul care se chinuie sa ajunga macar pe prima pagina. Google primeaza continutul unic si de calitate. Daca site-ul tau este slab in continut ( poze si text ), acesta nu va avea relevanta in “ochii” Google. Va fi perceput ca fiind doar un simplu site spam.

Capmanii PPC

Prin campaniile platite PPC poti ajunge rapid in primele cautari. In functie de competita existenta, google stabileste un pret pentru a cumpara pozitiile pentru anumite cuvinte cheie. Vei castiga astfel trafic si clienti rapid, pe care il poti deconta pe firma. Insa, un web design Bacau profesional, si cu optimizarea site-ului facuta, rar vei avea nevoie de campanii platite.

Creare Magazin Online

Cu un magazin online poti vinde mai mult si mari rapid ca oricand. Toate procesele de facturare, verificare inventar, integrare AWB si multe altele, sunt digitalizate. Clientii tai pot cumara rapid si oricand din produsele si serviciile oferite. Acestul lucru va fi insa posibil daca alegi sa te si promvezi in mediul online, cu cu o agentie specializata, precum Mensis.

Mentenanta & administrare

O data creat site-ul web, acesta trebuie intretinut. Multi clienti au impresia ca acesta “doar va exista de la sine” pe internet, fara alte interventii. Site-ul are nevoie de actualizari vitale de sitem si de securitate. Fara acestea este doar o chestiune de timp pana cand un hacker iti va distruge toata munca.

Incarcare rapida

Pentru a aparea in cautarile Google exista niste standarde. Un site lent va fi grav penalizat. Site-urile rapide sunt apreciate de catre motoarele de cautare si de catre clienti. Daca un site este prea lent, clientii vor deveni frustrati si vor merge la competitie.

Web design & Web Development Bacau

Website design

Web Design profesional

Un site web cu un design modern va atrage mai multi clienti decat un site invechit, si neingrijit. Noi te ajutam sa alegi un design placut al site-ului, care se incarca rapid, si este optimizat seo on-page. Un site web modern si actualizat va fi net superior din multe puncte de vedere, decat un site invechit.

web design bacau
firma servicii web design bacau

Website Development

Solutii ecommerce

Pentru a putea vinde pe internet, ai nevoie de un magazin online. Firma nostra de web design Bacau realizeaza magazine online pregatite sa faca vanda. Toate marile companii se orienteaza spre vanzarile pe internet. Vanzarile online sunt in continua crestere, la fel sunt si profiturile tale ?

realizare site Bacau

Creare Website

Agentia Mensis te va ajuta sa-ti creezi site-ul web dorit. Avem o multime de clienti multumiti de servciile oferite de firma nostra de web design Bacau.

Daca afacerea ta nu exista in mediul online, ori te alaturi prea tarziu acestui trend, va deveni mult mai greu sa recuperezi clentii pierduti.

Mensis Agency ofera servicii complete si diverse de web design Bacau: domeniu.ro si gazduire, design unic, atragator si administrabil de client, optimizare SEO on-page si off page, design responsive, numar nelimitat de pagini si continut, Google My Business, Google search console, optimizare continut, pagina facebook business,  creare magaizn online si multe altele.

Clientii tai trebuie sa navige cu usurinta pe site, UX ( User experience ) si UI ( user interface ) fiind doua aspecte estentiale in web design.

Atunci cand viitorii tai clienti vor ajunge pe site-ul creat, vor intelege ca au nevoie de produsele si serviciile tale !

Optimizare seo

In momentul in care clientul cauta pe Google un anumit serviciu, produs ori firma, acel motor de cautare ii ofera imediat cele mai relevante site-uri pentru subiectul respectiv. Excludem anunturile platite, care vor aparea in sectiunea sponzorizata fara a avea tot timpul relevanta cu subiectul cautat.

Site-urile care se pozitioneaza in primele cautari in SERP (Search Engine Results Page – pagina cu rezultate ale motorului de cautare) ajung acolo datorita optimizarii SEO. Primele 3 pozitii vor acapara pana la 90% din clienti. Acele site-uri se vor bucura de o vizibilitate buna, trafic organic, si profit crescut. Firma noastra de web design Bacau se va ocupa de optimizarea on-page inca de la crearea site-lui.

Optimizarea SEO este foarte importanta daca iti doresti ca site-ul creat sa iti aduca profituri. Daca site-ul tau nu se afla pe prima pagina in cautari, vei avea probabil doar 1-2 clienti pe luna. Acesta este un lucru foarte dezamagitor, deoarece ai invesit destul pentru realizarea site-ului, grafica, angajati si multe altele. O firma de web design cu experienta, trebuie sa stie sa faca si SEO pentru rezultate organice in cautarile Google.

Noi te ajutam sa-ti optimizezi site-ul astfel incat sa apara in primele cautari. Va fi nevoie de o strategie bine pusa la punct, pentru efecte de durata. Campaniile SEO se pot derula pe mai multe luni, insa acestea iti pot aduce rezultate mai solide. Poti apela la serviciul de creare site Bacau, dar promovarea site-ului realizat este critica pentru a te face cunoscut pe internet.

Administrare website

Un site web creat va trebui actualizat si administrat. Aceste aspecte sunt necesare daca va doriti ca site-ul sa nu cada pe mana hacker-irlor. Site-urile pe care nu sunt actualizate cu ultimele tehnologii, si care nu primesc update-uri de securitate pot fi compromise foarte usor. Munca dumnevoastra de ani de zile poate fi distrusa, si recuperata probabil contra unei sume de bani (atacuri tip ransomware).

Ce insemna administrarea si mentenanta unui site?

Mentenanta web – presupune o serie de lucrari periodice (update-uri de securite, update-uri de sistem, modificari de structura, modificari de design, imbunatatiri, backup-uri, etc) efectuate de firma de web design din Bacau, Mensis. Noi te scapam de bataia de cap si de eventualele upate-uri complexe, pentru a asigura buna funcitionare a afacerii tale

Administrarea site-ului – pe langa intretinerea periodica de care beneficiati prin pachetul de servicii web design (in functie de pachetul ales) administarea site-ului mai presupune efectuarea unor modificari periodice de continut, managementul userilor, al produselor, serviciilor, primirea si procesarea comenzilor, etc, astfel incat site-ul sa functioneze corect si sa fie la zi cu informatiile.

La fel ca si la mentenanta web, in functie de complexitatea si volumul de munca vom stabili impreuna un pret convenabil al abonamentului lunar de “administrare site web”. De obicei abonamentele de administrare site vin la pachet cu serviciile de mentenanta web.

design responsive

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (in functie de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, mobil), astfel incat sa fie redat intr-un mod placut si rapid. Este responsive in momentul in care sunt evitate modulele care depasesc latimea ecranului ( de ex. poze mult prea mari, text care iese din ecran etc ) iar tabelele si alte elemente sunt redimensionate corespunzator.

Designul reponsive se bazeaza in principal pe:

  • Griduri fluide, care iau in considerare o paleta larga de rezolutii. Pe masura ce rezolutia se schimba, elementele din pagini se redimensioneaza / rearanjeaza
  • Imagini flexibile, care isi pot modifica inaltimea sau latimea in functie de grid,
  • Media queries

Ce presupune crearea unui design responsive?

Gridurile fluide – Acestea au luat treptat locul celor fixe, datorita numarului mare de dispozitive cu reoluztii diferite. Acesta isi calculeaza automat proportiile, ( latime, inaltime, efecte ) in functie de dispozitiv. Aceste dimensiuni se masoara un unitati relative si in procente, nu in pixeli.

Imaginile flexibile – Pozele isi pot modifica dimensiunile in functie de rezolutia  fiecarui dispozitiv. Uneori este recomandat ca poza sa fie salvata in mai multe dimensiuni, pentru a fi redata corespunzator de pe fiecare ecran. Site-urile care folosesc CMS-uri moderne, pot realiza acest lucru in mod automat. Pe site-urile contruite custom, vor fi necesare mai multe optimizari, pentru afisarea corecta.

Apeland la serviciile de web design Bacau, afacerea ta va fi prezenta practic si in buzunarele clientilor. (printr-un design responsive)

Firma Web Design Bacau

Servicii creare site Bacau

Va doriti sa realizati un site in Bacau pentru afacerea dumnevoastra fara a mai apela la alte firme pentru: graphic design, gazduire site, menteneanta, creare continut, administrare, instalare certificate de securitate, promovare online ( social media, campanii ppc, optimizare seo ) si altele ?

Agentia Mensis va ofera servicii creare site Bacau. Firma Mensis cu sediul in Constanta se va ocupa de toate aceste aspecte, pentru ca tu sa ai un site modern si actualizat.

web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Web Design Bacau

De ce sa apelez la servicii de web design Bacau ?

Daca va doriti sa aveti mai multi clienti si profituri mai crescute, atunci serviciile noastre vi se adreseaza.

De ce sa aleg agentia de web design Bacau - Mensis ?

Noi vom crea un site web cu design modern, responsive si care se incarca rapid. Google favorizeaza aceste aspecte.

Poate site-ul meu sa ajunga in primele cautari in Bacau ?

Cel mai probabil ne-ati gasit in cautarile Google. Daca noi am reusit, atunci vom reusi si pentru dumnevoastra.

Va fi site-ul meu vizibil si in afara orasului Bacau ?

Atata timp cat site-ul este optimizat, fara erori si se incarca rapid, are toate sansele sa fie vizibil din orice punct de acces.

Apeleaza acum la servicii de web design Bacau!

Firma Creare Site Bacau
Contact