Web Design Buzau

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii web design Buzau

Creare Site de Prezentare

Afacerea dumnevostra va fi permanent prezenta pe internet, intr-un mod profesional. Clientii vor afla astfel mai multe detalii, si de ce sa cumpere de la tine.

Promovare Online

Promovarea afacerii tale va deveni o necesitate atunci cand competita devine mai mare si mai educata in aceasta privinta. Afacerile care nu se promoveaza, dispar treptat din constiinta clientilor. Pana si cele mai mari companii din Buzau apeleaza la promovare ca metoda de a-si intari indentitatea, si de a-si creste vanzarile.

Identitate vizuala

Agentia noastra de web design Buzau, se va ocupa de imaginea afacerii tale. Vom alege cu atentie un logo potrivit, si elemente distincte de graphic design. Clinetii tai nu vor face astfel confuzie intre afacerea ta si competitie, si vor alege intotdeauna firma care are o infatisare mai moderna.

Servicii Copywriting

Site-ul creat va trebui incarcat cu continut de calitate atat pentru utilizatori, cat si pentru Google. Motoarele de cautare apreciaza site-urile web care au continut de calitate si original.

Firma de web design Buzau Mensis, se poate ocupa de crearea de continut de calitate ( servicii copywriting ) pentru a putea ajunge in primele cautari Google.

Capmanii PPC

Campaniile platite va pot aduce rapid clienti si profit. Vezi aparea astfel in primele rezultate in Google, unde vizibilitatea este cea mai mare. Campaniile platite se pot realiza si pe alte platforme precum Facebook, Youtube, Instagram, pentru a va creste vizibilitatea si intari profiturile.

Panou de administrare

Orice site web creat, va beneficia de un panou de adminstrare. Veti putea astfel sa adaugati postari, produse si servicii noi. Nu veti avea posibilitatea sa creati pagini noi complexe, deoarece acest lucru necesita mai multe cunostinte.

Asiguram servicii de web design in Buzau, pentru ca tu sa poti atrage cat mai multi clienti.

Mentenanta & administrare

Apeland la serviciile noastre de realizare site Buzau, va garantam interventii rapide in caz ca site-ul dumneavostra nu functioneaza corect. Aceasta garantie se aplica in primul an de la crearea site-ului.

De multe ori, website-ul are nevoie de intretineri periodice, actulizari si setari de securitate. Abonamentele noastre de adminsitrare si mentenanta va pot oferi siguranta si comfort din acest punct de vedere.

Incarcare Rapida

Google favorizeaza in motorul sau de cautare site-urile care se incarca rapid. Statistic, clientii parasesc site-urile care se incarca in mai mult de 3 secunde.

Web design & Web Development Buzau

Website design

Web Design Buzau Profesional

Firma de web design Buzau, Mensis, realizeaza site-uri moderne, care se incarca rapid si sunt optimizate on-page. Noi ve putem ocupa de la achizitia domeniului, gazduire, design grafic si copywriting, pana la promovarea site-ului in mediul online.

web design buzau
firma servicii web design buzau

Website Development

Solutii Ecommerce

Agentia Mensis ofera servicii complete de web design Buzau, acestea incluzand si creare de magazine virtuale. Cele mai multe vanzari au in mediul online, iar noi suntem pregatiti sa-ti venim in ajutor cu solutii ecomerce complete.

Creare site Buzau

Creare Website

Agentia de web design Buzau (cu sediul in Constanta), Mensis Studio are experienta in crearea de site-uri profesionale pentru companii mici si mari.

Vom parcurge in detaliu, impreuna toti pasii pentru crearea site-ului, de la idee, la concept la promovare in mediul online. Crearea unui site web ieftin poate face diferenta intre profit si pierdere. Noi am ales pentru clientii nostri sa realizam site-uri care aduc castiguri constante.

Indiferent de cat de mare este afacerea dumneavoastra, preturile pentru realizarea unui site web in Contanta sunt flexibile, in funcite ne nevoile si cerintele fiecarei afaceri. Va invitam sa ne cereti o oferta personalizata, care sa aduca cat mai multe beneficii afacerii pe care o prestati.

Promovare SEO

Notiunea de SEO (Search Engine Optimization) , adica optimizarea pentru motoarele de cautare se refera la indexarea unui site astfe incat acesta sa apara in primele cautari. La inceputul internetului, erau doar cateva site-uri web, care aveau parte de toata vizibilitatea. Pe parcurs, nevoia de a te face cunoscut in mediul online a devenit tot mai prezenta, aparand diferite tactici legale si ilegale de a castiga trafic, vizibilitate si clienti. Optimizarea SEO se poate imparti in doua categorii:

  • Optimizare interna (on-page optimization) – aceste masuri de promovare se rezuma strict la nivelul site-ului. Acestea vor fi identificate si optimizate cu atentie de catre echipa noastra de web design si seo Buzau. Printre aspectele pe care le vom urmari, enumeram: scrierea de continut de calitate, titluri si descrieri descriptive pentru fiecare pagina, eliminarea diferitelor erori, imbunatatirea vitezei de incarcare, dimninuarea dimensiunii imaginilor, optimizarea legaturilor interne etc.
  • Optimizare externa (off-page optimization) – urmareste promovarea site-ului pe internet. Google tine cont de relevanta unui site web, iar atunci cand acest site este mentionat des in mediul online, ii va creste autoritatea. Aceste mentiuni se refera la: indicatori de calitate, performanta, interactiuni sociale ( like-uri pe facebook, share, comentarii ), credibilitata surselor care fac mentiuni la site ( spre exemplu o mentiune de pe un site precum BBC are o valoare mai mare decat una de pe un blog anonim ), volumul global si local de cautari pentru cuvintele cheie tintite si multe altele.
Administrare website

Administrarea site-ului este de fapt una din cele mai importante aspecte. Acest process nu se rezuma doar la actuliazarea paginilor si adaugarea de noi produse, ci si la aspectele mai tehnice si de server, de care cineva va trebui sa se ocupe.

Procesul de administrare a site-ului web presupune printre altele:

  • Gestionarea conturilor de utilizatori. Atunci cand un site web presupune accesul mai multor utilizatori, acestia trebuie verificati consant din motive de securitate. Spre exemplu acestia pot crea continut de tip spam, ori incarca fisiere infectate pe server care mai apoi vor duce la compromiterea site-ului. Puteti insa apela oricand la serviciile noastre de devirusare site web.
  • Gestionarea continutului. Trebuie sa ne asiguram ca site-ul este de actualitate si de inters pentru toti clientii. Puteti apela la servcii de copywriting si adaugare de produse noi, pentru a fi in pas cu cerintele pietei.
  • Mentinerea securitatii. Agentia noastra de web design Buzau, se va ocupa inca de la creara site-ului de alegerea celor mai sigure si stabile optiuni si programe, atat din punct de vedere tehnic, estetic, cat si al securitatii. Alegem cu grija firma de hosting, dar instalam pe site un firewall, pentru siguranta sporita.
  • Actulizari tehnice. Crearea unui site pentru afacerea ta din Buzau este unul dintre primii pasi pentru a fi vizibil pe internet. Site-ul va trebui actulizat, altfel devine vulnerabil in fata atacurilor hackerilor.
Incarcare rapida

Optimizare vitezei unui site este un aspect crucial, daca se urmareste clasarea site-ului pe primele pozitii in Google. Experienta noastra in servicii de web design in Buzau, ne-a aratat ca site-urile care se incarca mai rapid, sunt apreciate atat de motoarele de cautare, cat si de catre clienti.

Mai jos vom enumera cativa dintre factorii care va pot influenta viteza de incarcare, si cum se poate imbunatati.

  • Hostingul. Website-ul creat este gazduit pe un server. Unele servere au componente invechite, care ofera performante slabe. Multe firme mici de web design nu se vor pricepe in a optimiza setarile de pe server, pentru a se potrivi cerintelor site-urlui creat.
  • Optimizare imaginilor. Un site incarcat cu multe imagini va fi redat mai lent. Imaginile pot fi insa optimizate pentru redarea lor in browserul web, ceea ce le poate reduce din dimensiuni.
  • Activarea cache-ului si comprimare. Acest proces necesita cunostinte mai avansate, deoarece se vor reduce liniile de cod care nu sunt necesare, iar apoi vor fi comprimate. Astfel, in loc de 100 de cereri de informatii, pentru afisarea site-urlui, vor fi facute doar cateva care vor contine tot contintul paginii web vizitate. Agentia noastra de web design Buzau isi propune sa realizeze site-uri rapide, fara linii de cod care sa ingreuneze ori afecteze site-ul si clientii.

Agentie Web Design Buzau

Servicii Creare Site Buzau

Agentia de web design Buzau, Mensis, are experienta in creare de site-uri si marketing online. Tinta noastra este sa realizam site-uri web care sa aduca cat mai multi clienti.

Mensis Studio intelege nevoile clientilor de a fi in permantenta prezenti pe internet, si in primele cautari. De aceea, optimizarea seo se afla printre specializarile noastre, cu cele mai multe rezultate. Optimizarea site-ului o facem inca de la crearea acestuia, urmand ca apoi sa se faca in exterior ( off-page ).

web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Web Design Buzau

De ce sa apelez la servicii de web design Buzau ?

Serviciile noastre se adreseaza tuturor afacerilor care isi doresc sa atraga mai multi clienti si sa faca mai mult profit.

De ce sa aleg agentia de web design Mensis ?

Pentru ca noi va oferim servicii profesionale de creare site web, si va putem aduce in primele rezultate ale motoarelor de cautare.

Poate site-ul meu sa ajunga in primele cautari in Buzau ?

Da, atata timp cat veti apela si la servicii de optimizare SEO.

Va fi site-ul meu vizibil si in afara orasului Buzau ?

Site-ul tau va fi vizibil, si va putea fi accesat din orice loc de pe glob.

Doresti sa realizezi un site web ?

Servicii web design Buzau
Cere oferta