Web Design Constanta

Beneficiaza acum de un site de prezentare sau un magazin online profesional !
Lucreaza cu noi

Realizare Web Design in Constanta

Orice tip de industrie poate beneficia de resursele mediului online pentru a-si dezolta afacerea. Un website de prezentare reprezinta cheia dumneavoastra catre o afacere de succes, mai ales ca mediul online acapareaza toate domeniile de activitate din care se poate obtine profit. Serviciul nostru – Web Design Constanta va poate ajuta sa iesiti din anonimat. Acest lucru se poate observa prin companiile mici si mari din Constanta care si-au creat un nume de brand puternic, prin construirea unei identitati in mediul online.

Creare site web personalizat

 

Echipa Mensis Studio acorda atentie deosebita fiecarui proiect in parte, proiectand site-uri ce reflecta valorile afacerii dumneavoastra din mediul offline in mediul online. Pentru ca mesajul din spatele brand-ului sa fie inteles de catre toti clientii efectivi si potentiali, Mensis Studio va ajuta sa penetrati piata locala si nationala prin cresterea cifrei de afaceri pe care o detineti in momentul de fata, prin serviciile de creare site si magazin online in Constanta. Prin intermediul serviciilor noastre de design si web design in Constanta, va ajutam sa va tineti clientii aproape, implicati si informati despre ulimele produse si servicii pe care afacerea dumneavoastra le aduce pe piata din Constanta, ori piata nationala.

Consultanta: Echipa noastra de specialisti se dedica fiecarui proiect in parte, astfel incat site-urile web la care vom lucra impreuna se vor baza pe comunicare si atentie la detalii din partea echipei, pentru a putea oferi cele mai bune standarde. Ne dorim sa fim cei mai bun in vederea crearii de site uri web si web design Constanta, oferindu-va cele mai rapide si sustenabile solutii care sa va sporeasca traficul si implicit rata de conversie.

Mentenanta: Site-uri web au nevoie in permanenta de update-uri de securitate, actualizari PHP si actualizari de sitem. Noi ne putem ocupa de toate acestea, asigurandu-ne ca afacerea dumneavoastra din Constanta ruleaza in mediul online 24/7. Echipa de specialisti va sta la dispozitie oricand pentru a rezolva si preintimpina eventualele probleme tehnice ale site-ului web.

Garantie: Site-urile dezvoltate de catre Mensis Studio sunt asigurate pana la un an de zile pentru problemele tehnice deoarce avem grija de clientii nostri. Echipa se va ocupa cat mai rapid posibil pentru rezolvarea oricaror probleme, pentru ca utilizatorii si clientii sa acceseze website-ul.

Website cu panou de administrare

 

Blog-uri, site-uri personale ori de prezentare, magazine online – toate implica crearea unui design atractiv si responsive, care sa se incarce rapid si estetic atat pe desktop cat si pe tableta ori mobil. Acestea trebuie sa transmita utilizatorilor cat mai corect mesajul despre companie, campanie ori eveniment. Clientii folosesc internetul ca mijloc de culegere a informatiilor relevante pentru necesitatile lor. Astfel, aproximativ 5 din 8 utilizatori parasesc un site web daca acesta se incarca mult prea lent, in mai mult de cateva secunde. Agentia noastra de web design vine in intiminarea acestei nevoi, incarcarea rapida a paginilor web fiind pentru noi una dintre prioritati, mai ales daca urmarit o rata cat mai mare de conversie.  Un site web cu design responsive permite adaptarea continutului la orice tip de device pe care utilizatorii il folosesc ( desktop, tableta ori telefon mobil ).

Incarcare optima a website-ului: Pentru ca un utilizator sa fie incantat ca se afla pe website-ul dumneavostra, echipa noastra de specialisti optimizeaza timpul de incarcare a fiecarei pagini in parte, identificand si rezolvand orice timp prea mare de incarcare. Aceste lucru implica activarea functiei cache, optimizarea codului Java si HTML, care pot impiedica incarcarea in conditii optime a continutului site-ului.

Template: Un web design care atrage clientii trebuie sa fie unul simplu, dar eficient. Un design mult prea complex va deruta utilizatorul grabit si deja distras de multimea de informatii din jurul lui. Echipa noastra va poate indruma in alegera unei interfete UI ( user interface ) optime.

Consliere pachet foto: Mensis Studio va poate ajuta in identificarea pachetelor de fotografii care sa redea cat mai precis esenta afacerii pe care o detineti. Oferim  pachete de fotografii profesionale editate si optimizate cu cele mai noi tehnologii, la cele mai inalte standarde si la preturi accesibile.

Ce servicii va ofera agentia noastra ?

Site de prezentare

Site-ul afacerii dumneavoastra reflecta imaginea, valorile si interesele companiei. Este esential ca aceste calitati sa se reflecte in site-ul pe care il detineti.

h

Blog personal

Site-ul afacerii dumneavoastra reflecta imaginea, valorile si interesele companiei. Este esential ca aceste calitati sa se reflecte in site-ul pe care il detineti.

Magazin online

Doriti o platforma performanta de cumparaturi online ? Noi va putem oferii solutii de facturare online, integrare AWB si multe altele.

Z

Platforma de servicii

Pentru a avea vanzari cat mai ridicate in mediul online, agentia noastra de webdeisgn va ofera servicii diverse si esentiale dezvoltarii afacerii.

Solicitati oferta personalizata

Afacerea dumneavoastra conteaza !

7 + 2 =