Web Design Craiova

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii web design Craiova

Optimizare SEO

Agentia noastra specializata pe Web Design Craiova va ofera servicii profesionale pentru o prezenta autentica in mediul online. Optimizarea SEO este o componenta cheie de imbunatatire  a vizibilitatii site-urilor sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de căutare.

Promovare Online

Agentia de Web Design Craiova Mensis va pune la dispozitie solutii profesionale pentru o promovare ca la carte. Suntem la curent cu tot ce este nou in mediul online pentru a va oferi cele mai performante  mijloace de crestere a vizibilitatii afacerii dumneavoastra, utilizam unelte specializate de control al campaniilor, analiza si raportare. Un website fara SEO nu va fi pozitionat pe primele pagini ale motoarelor de cautare, deci nu va fi accesat de utilizatori si nu va avea sanse in fata competitiei.

Acesta actiune are rolul de a atrage noi clienti si de a deveni un generator de vizite pe site in functie de cuvintele cheie cautate. Firma noastra de Web Design Craiova se ocupa atat de optimizare on-page cat si de cea off-page pentru rezultate superioare.

Agentia de Web Design Craiova Mensis cauta sa va transforme intr-o adevarata competitie.

Branding & Logo

Logo-ul reprezinta cartea de vizita a firmei, mai ales in mediul online. Daca iti doresti un brand expresiv, atragator si care sa fie usor de identificat, ai nevoie de un logo profesional care sa fie reprezentativ pentru afacerea ta. In mediul online, deseori logo-ul contează mai mult ca numele brand-ului în sine. In orice campanie de promovare, acesta va sustine brand-ul si isi va crea o legatura cu posibilul  consumator. Unul din motivele pentru care aveti nevoie de un logo memorabil este faptul ca unii clientii nu isi mai amintesc numele firmei si pot apela in orice moment  la serviciile competiei.

Firma noastra de Web Design Craiova considera ca un logo profesional cu un design atragator reprezinta identitatea vizuala a brandului in mediul online.

Servicii Copywriting

In era digitala, textele sunt cele care ofera o experienta web placuta si care lucreaza 24/7 pentru a creste notorietatea firmei dumnevoastra in fata clientului, a ii castiga increderea acestuia pentru simplu fapt ca primeste detalii si ramane lamurit si bineinteles pentru a ajuta site-ul sa fie favorizat de Google.  Continutul de calitate scade considerabil “bounce rate” -ul site-ului.

Firma de Web Design Craiova transforma textul in cel mai bun agent de vanzare.

Marketing Online

Fiind unul din cele mai folosite tipuri de marketing la momentul actul, marketingul online a avut o puternica ascensiune in ultimii ani. Acesta reprezinta procesul de promovare al unei afaceri si a produselor sau serviciilor sale pe internet, de la crearea de strategii pentru promovare, email marketing, creare de continut la SEO si PPC. Acest tip de marketing vine cu diferite benficii, cel mai important fiind masurarea eficientei fiecarui canal de comunicare in parte, un alt aspect foarte important este faptul ca poti vedea  cum interactionaza utilizatorii pe site-ul tau si nu in ultimul rand este cel mai eficent din punct de vedere al costului. Firma Web Design Craiova acorda o atentie deosebita ficarui proiect  pentru a genera rezultate maxime.

Creare Magazin Online

Odata cu ascensiunea internetului majoritatea oamenilor aleg sa cumpere online din confortul propiei case. Pe langa un site bine structurat, usor de utilizat si cu o viteza de incarcare rapida  este nevoie de un web design reprezentativ pentru  afacere  si care sa ii ofere o experienta placuta utilizatorului. Un studiu arata ca 60% dintre consumatori intra pe site pentru a se conecta cu brandul, iar pentru 40% dintre utilizatori web design-ul site-ului este decisive atunci cand doresc sa faca o achizitie. Serviciile Web Design Craiova sunt facute pentru a va oferi expeienta de la A la Z, prin creare si mentenanta site, promovarea acestuia si solutii e-commerce orientate spre a face performanta si vanzare.

Mentenanta & administrare

Un site web este precum  o floare, trebuie lasata la Soare si udata cat de des cu putinta pentru a creste mare si frumoasa, adica un site web trebuie constant intretinut, altfel nu va mai fi printre primele rezultate de cautare de la Google si nu va mai genera vanzari.

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna lacatul inchis care iti apare in stanga sus langa link? Acest lacat are rolul de a-l anunta pe utilizator ca este pe un site securizat si actualizat cu normele impuse de Google, altfel site-ul poate cadea prada hack-erilor.  

Firma Web Design Craiova se poate ocupa de ingrijirea site-ului dumneavoastra si de buna functionare a acestuia.

Website Development

Unul din cel mai important pas pentru a fi o prezenta in mediul online este crearea unui site web. Serviciile Web Design Craiova sunt actualizate constant pentru a le oferi clientiilor sai ultimele concept si tehnologii noi, garantand profesionalism, rezultate si calitate.

Web design & Web Development Craiova

Website design

Servicii Web Design Craiova Profesionale

Pe langa serviciile de calitate, expunerea in mediul online face diferenta, o afacere in acest mediu trebuie  sa ofere o atentie deosebita web design-ului pentru a rezulta un impact pozitiv al consumatroului cu site-ul. Daca site-ul web nu este atractiv, vizitatorii se vor muta pe pagina concurentei. Avand in vedere numarul mare de website-uri existente in mediul online (chiar acum cand citesti acest text 10 persoane isi creaza un site si alte 5 isi ajusteaza web design-ul ), consumatorii au de unde alege, iar concurenta este riguroasa, asa ca nu este loc pentru un web site amator sau de un site care nu este optimizat SEO.

web design craiova
firma servicii web design craiova

Website Development

Servicii web design Craiova complete

Va stam la dispozitie cu servicii complete de web design, promovare online si optimizare site la preturi avantajoase. Suntem pregatiti  sa facem Marketing, Management, Development si Branding. Colaboram cu afaceri si organizatii din toate domeniile. Firma de web design Craiova Mensis va poate crea site-ul ideal afacerii dumnevoastra si va poate oferi servicii de promovarea online profesionale bazate pe avatarul clientului si nisa de piata din care faceti parte.

realizare site Craiova

Creare Website

Traim in era digitala, unde oamenii aleg sa se informeze din mediul online, in ziua de astazi daca nu aveti un website nu existati, nu sugerati profesionalism, seriozitate si incredere. Crearea unui site cu un web design profesional poate fi cheia catre consumator si o metoda de fidelizare a acestuia, deoarece designul site-ului este asociat cu un angajat prietenos si bine instruit. In crearea site-ului tinem cont de sugestiile Google pentru a va aduce site-ul pe primele pozitii, facem analiza competitorilor si stabilim impactul culorilor.  Prin intermediul website-ului puteti intractiona cu viitorii clienti in functie de obiectivele pe care le aveti, le puteti prezenta catalogul de produse/servicii, echipa de angajati, testimoniale ale colaboratorilor sau portofoliul firmei. Firma noastra de web design Craiova va ofera servicii personalizate la preturi avantajoase, va putem ajuta sa deveniti o prezenta memorabila pe social media printr-o strategie bine pusa la punct de content marketing pentru Facebook, Instagram, YouTube, Linkedln, Pinterest si TikTok, sa ajungeti mai usor la consumatori prin optimizarea SEO a site-ului, email marketing sau promovare online prin campanii Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads si Google Ads.

Mensis Agency Craiova va pune la dispozitie servicii complete de web design, ce includ toate activitatile necesare pentru optimizarea site-ului web. Printre acestea putem insirui: domeniu.ro si gazduire, design atragator, unic si placut clientului, optimizare SEO on-page, design responsive, numar nelimitat de pagini si continut, Google My BusinessGoogle search console, optimizare continut, semnatura email si  pagina facebook business. Realizarea unui site poate dura intre in 3-12 zile, agentia noastra oferind suport pe o perioada nelimitata.

Firma noastra de Web Design Craiova realiza site-uri cu un design sugestiv, recognoscibil si intuitiv. Incepem prin conceperea site-ului in functie de cerintele dumneavoastra, crearea interfatei grafice in functie de impactul pe care il au culorile cu ochiul uman, ce sugereaza fiecare culoare si logo-ul afacerii dumneavoastra, apoi incepem procesul de finalizare al site-ului prin tehnici de programare SEO pentru a genera conversii pe site si a ajuta site-ul sa fie gasit printre primele afisari atunci cand se face cautarea, iar in final introducem datele propriu-zise care alcatuiesc continutul – imagini, texte, fisiere si diferite elemente de care afacerea dumnevoastra are nevoie. In realizarea produsului final acordam o deosebita atentie proceselor de User Experience (UX) / User Interface (UI) pentru a crea site-uri de prezentare, magazine online sau landing page-uri care determina actiunea publicului tinta pentru indeplinirea obiectivelor.

Angajatii agentiei noastre de Web Design Craiova isi actualizeaza constant cunostiile pentru a va oferi solutia completa si rapida care va ajuta sa descoperiti avantajele mediului online precum posibilitatea de a comunica mult mai rapid noutatile legate de produsele sau serviciile oferite, receptionarea de feedback in timp real si de pe mai multe platforme (dispozitiva mobile, forumuri, pagini de social media, etc.), scaderea costurilor legate de mentinerea comunicatiei cu clientii (astazi exista chat instant, aplicatii video si audio ce permit comunicarea in timp real, etc.), controlul in timp real asupra modalitatilor de comunicare si a metodelor de promovare, posibilitatea de analizare si studiere a datelor, de colectare si monitorizare, precum si de centralizare mult mai rapida a feedbackului primit de la client, posibilitatea de a oferi continut personalizat clientilor ceea ce ajuta la o mai eficienta distribuire a categoriilor de produse catre client, posibilitatile de  a retrage instant o campanie, in cazul in care aceasta se dovedeste a fi nepotrivita si posibilitatea de a trageta mult mai bine categoriile de clienti, ceea ce echivaleaza cu oportunitatea de a plasa publicitate orientata in mod specific catre o anumita categorie de client.

Pentru client prima impresia este cea mai importanta. Dupa vizitarea site-ului, web design-ul este cel care ajuta clientul sa ia o decizie, iar decizia luata de client poate ajuta robotii Google sa considere ca site-ul este unul atractiv, semficativ si care merita sa fie printre primele rezultate ale cautarii .

Un Web Design bine pus la punct exprima seriozitate, formeaza o conexiune brand-utilizator si ii castiga increderea acestuia. Aspectul si experienta utilizatorului pe site fac diferenta in fata concurentei.

Promovare online

Cum va gasesc clientii online?

Cel mai folosit motor de cautare este Google, urmat de Bing si Yahoo. Majoritatea utilizatorilor acceseaza site-urile care se afla pe prima pagina a motorului de cautare, deoarece este de ajuns sa intre pe site-urile cele mai bine pozitionate pentru a gasi produsul sau serviciul cautat, iar primele rezultate din cautare ii inspira utilizatorului incredere si profesionalism. In general firmele apeleaza la Mensis Agency Craiova pentru servicii de creare site, web design si optimizare SEO pentru a se pozitiona in primele rezultate ale cautarii. Dumnevoastra pe ce loc va aflati in cautarile Google?

Daca site-ul pe care il detineti nu este construit prin strategia cuvintelor cheie pentru optimizare SEO, nu se afla printre primele rezultate ale cautarii si exista probabilitatea ca posibili clienti sa nu va gaseasca deloc. Pozitia pe care o ocupati in cautarile Google este direct proportionala cu rata vanzarilor in mediul online. Un studio recent facut de cercetatori arata ca prima pagina din rezultatele cautarii primeste in medie 35% din vizitatori, iar a 2-a primeste in medie 15%. Agentia noastra de Web Design Craiova va ofera solutii de optimizare site, promovare online si sansa de a fi printre primele rezultate SERP. Prin campaniile AdWords va putem creste vizibilitatea in mediul online rapid si eficient, axandu-ne pe avatarele de client relevante afacerii dumnevoastre pentru a genera in final vanzari.

Speicalistii nostri in SEO sunt pregatiti sa analizeze fiecare aspect legat de promovarea online, pentru a va creste “Google Rank” printr-o metoda organic. Prin implementarea campaniilor AdWords ne luam toate masurile pentru a putea atrage cat mai multi client potentiali.

Pentru inceput este necesara optimizarea on-page ( viteza de incarcare, structurare text pentru robotii de cautare, continut de calitate), iar apoi se poate trece la optimizarea off-page, prin care site-ul este promovat pe Internet. Agentia de Web Design Craiova va ajuta sa cresteti brand awareness-ul si sa va aflati printre primele rezultate ale cautarii.

Un alt studiu facut de cercetatori arata faptul ca site-urile care apar in prima pagina de cautare Google se bucura de cele mai multe ori de 93% din consumatorii online.

Mensis Agency va pune la dispozitie in Craiova servicii complete si profesionale de optimizare SEO pentru a va afla in primele rezultate ale cautarii Google, transformand-va intr-o adevarata competitie.

Agentia Web Design Craiova se ocupa de promovarea online si cu ajutorul campaniilor Google AdWords ce se bazeaza  pe existenta unui website creat deja, cu un  web design atragator.

Administrare website

Detineti un site web sau planuiti crearea unuia si nu stiti cum sa va ocupati de administrarea acestuia? Firma noastra de Web Design Craiova va poate oferi servicii complete si competente pentru a va scapa de stres, de la intretinerea site-ului pana la promovarea online a acestuia si a afacerii.

Ce inseamna administrarea si mentenanta unui site?

Mentenanta site – reprezinta o suma de activitati periodice (actualizare text, actualizare poze/fotografii, creare grafica, imbunatatirea prezentarii unei pagini existente, creare iconite/bannere flash, creare pagini aditionale site-ului, schimbare layout site, schimbare/actualizare imagine background, schimbari layout folosind tabele, schimbare/actualizare Stylesheet, scripturi dinamice minore, modificari de design, actualizari ale sistemului de securitate) realizate de echipa noastra Web Design Craiova. Exista posibilitatea ca robotii Google sa isi schimbe criteriile de selectionare a primelor pozitii, iar site-ul dumneavoastra daca nu este optimizat poate fi penalizat si trimis pe ultimele pagini Google sau sa dispara din rezultatele cautarii. Recomandarea specialistilor nostri este cumpararea unui serviciu de mentenanta lunar.

Administrare site – pe langa mententa site-ului, administrarea acestuia este la fel de importanta pentru robotii Google, cat si pentru clienti. Robotii Google observa un site la care se lucreaza constant, clientii sunt la curent cu produsele noi introduse, ofertele, stocurile , iar dumevoastra va asigurati ca site-ul primeste si proceseaseaza comenzi ca ulterior sa puteti analiza activitatea consumatorului pe site (ce are in lista de dorinte, cat timp a petrecut pe site si in cat timp a lua decizia de cumparare).

Firma noastra de Web Design Craiova va poate oferi un abonament lunar de servicii complete de mentenanta si administrare site la un pret avantajos in functie de complexitatea si volumul lucrarilor.

design responsive

Urmarind sfaturile Google realizam un web design eficient adaptat continutului pentru fiecare tip de dispozitiv, fie el smartphone, tableta sau desktop. Dorim sa ii oferim consumatorului o experienta de navigare placuta, daca site-ul dumnevoastra se incarca greu, nu este optimizat si nu incarca o parte din continut, clientii se vor muta pe un site concurrent, iar robotii Google vor penaliza site-ul.

Echipa de specialisti Web Design Craiova creaza versiuni ale site-ului in functie de rezolutia fiecarui dispozitiv , comprimand imagini si butoane optimizare.

Un design responsive reprezinta un procedeu eficient prin care site-ul este accesibil pentru fiecare tip de dispozitiv, acest detaliu este tradus printr-o rata de conversie mai mare, deoarece consumatorul poate vizita oricand website-ul neavand nevoie de un dispozitiv anume. Robotii Google sunt la curent cu toate actiunile efectuate pe site, masoara cat timp petrec utilizatorii pe site, ce isi adauga in lista de dorinte, cat timp le ia pentru a efectua cumpararea si daca se intorc pe site dupa o anumita perioada. Eficienta site-ului si rata de conversie sunt foarte importante  Fie ca vorbim de un site de prezentare, website de anunturi sau de o platforma ecommerce, optimizarea platformei trebuie facuta constant incluzand codul HTML, interfata CMS, codul PHP, codul CSS si asa mai departe.

Designul web este extrem de important in procesul de branding si marketing. Fa o alegere inteleapta, si nu reface site-ul de mai multe ori precum fac firmele incepatoare.

Va stam la dispozitie de la construire unui logo atractiv, alegerea domeniului, cumpararea acestuia, gazduirea pe un server dedicat, crearea website-ului pana la implementarea campaniilor de promovare online. Va oferim tot suportul tehnic necesar.

Firma Web Design Craiova

Experienta in Webdesign Craiova

De-a lungul timpului ne-am ocupat de imaginea online a zeci de firme, am facute afaceri cunoscute, am ajutat afaceri sa isi gaseasca clienti, am implementat campanii si am transformat un site nou intr-o competitie pentru primele pozitii Google.

Suntem o echipa de experti ce desfasoara trainere constant cu privire la noile politici Google si pentru a va oferi servicii complete si profesionale. Experienta noastra si-a spus cuvantul de fiecare data, clientii fiind multumiti, intorcandu-se cu drag la noi si recomandandu-ne mai departe.

web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Web Design Craiova

Ce implica un proiect de web design ?

Agentia noastra de marketing si web design realizeaza site-uri pregatite sa atraga clientii. Site-ul va fi structurat si organizat, astfel incat vizitatorii acestuia sa navigheze intr-un mod placut. Spre exemplu, doar magazinele online care ofera o experienta placuta utilizatorilor, au si cel mai mare profit.

Cat costa crearea unui site web in Craiova ?

Preturile pot fi diferite de la o agentie la alta. In general nu avem un pret fix, deoarece fiecare proiect are necesitati diferite. Va recomandam insa sa va feriti de ofertele ieftine, intrucat vor genera doar cheltuieli suplimentare pe viitor.

Va fi site-ul optimizat SEO ?

Toate site-urile realizate de agentia nostra de web design vor fi optimizate SEO on-page. Asfel, va fi mai usor indexat de catre motoarele de cautare, si va avea mai multe sanse sa apara in primele rezultate.

Se va incarca rapid site-ul ?

Site-urile realizate de agentia Mensis au o viteza de incarcare rapida, pentru a-ti satisface si cei mai nerabdatori clienti.

Apeleaza acum la servicii de webdesign Craiova!

Creare Site Craiova
Contact