Web Design Focsani

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

Servicii web design Focsani

Website design

Servicii Web Design Focsani Profesionale

Agentia Web Design Focsani va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

 

web design focsani

Web design & Web Development Focsani

firma servicii web design focsani

Solutii Webdesign Focsani Complete

Web Design-ul responsive este un proces de dezvoltare front-end destinat modelarii designului site-ului web si experientei utilizatorului pe dispozitivul utilizatorului, indiferent daca este desktop, tableta sau mobil.

Agentia Web Design Focsani va poate realiza un site implementand web desing-ul responsive sau va poate ajuta vechiul site sa se adapteze la orice dispozitiv folosit de vizitatorii site-ului dvs.

Agentie Web Design Focsani

Experienta in Webdesign Focsani & SEO

Este important sa aveti un site ? Suntem in era digitala. Acest lucru ne forteaza sa ne afisam in mediul online.

Este important sa avem un site de prezentare, deoarece foarte putini oameni se vor deplasa la locatia intreprinderii noastre pentru niste informatii. Acestia prefera sa faca cautari online din confortul properiei case.

Agentia Web Design Focsani va poate realiza un site profesional cu un web design responsive la un pret avantajos.

web design constanta

Creare site Focsani

Motive pentru a apela la servicii de web design Focsani
 1. UN SITE ESTE UN RASPUNS PENTRU DIFERITE INTREBARI IMPORTANTE

A avea un site web este important pentru afacerea dvs. mica, deoarece site-ul dvs. web poate raspunde la intrebari. De cele mai multe ori, clientii ar prefera sa arate online care apeleaza la o companie pentru a afla informatii de baza. A nu avea un site web ar insemna sa pierdeti toti potentialii clienti care nu doresc sa contacteze si sa va intrebe despre serviciile dvs.

In plus, site-ul dvs. web poate comunica lucruri de baza si fundamentale despre afacerea dvs. pe care publicul ar dori sa le aiba la indemana. Capacitatea unui site web de a raspunde la intrebarile consumatorilor doar intr-unul dintre multele motive pentru care site-ul dvs. web este important pentru afacerea dvs. Fara acesta, clientii s-ar pierde.

Agentia Web Design Focsani poate avea grija ca site-ul dumeavoastra sa le ofere vizitatorilor toate informatiile de care acestia au nevoie.

Site-ul dvs. web ar trebui sa afiseze clientilor numele, adresa si numarul de telefon. Majoritatea oamenilor nu ar sti cum sa va contacteze sau unde sa va gaseasca fara confortul unei pagini sau doua online. Daca nu aveti un site unde posibilii clienti sa va gaseasca, acestia se vor orienta inspre concurenta.

 

 1. UN SITE COMUNICA VALORILE MARCII DUMNEAVOASTRA

Un site web poate comunica cu usurinta valorile marcii dvs. persoanelor care se impiedica de el. Aceasta include elemente de stil, piata tinta si alte lucruri importante care pot ajuta vizitatorii sa decida daca aleg sau nu afacerea dvs.

In plus, branding-ul de afaceri semnaleaza vizitatorilor ca sunteti stabilit si de succes. Aceasta comunicare simpla a staturii dvs. este suficienta pentru a va ajuta sa obtineti clienti noi.

Agentia Web Design Focsani tine cont de valorile marcii dumeavoastra cand ca realiza un site.

 1. CAPTATI ATENTIA VIZITATORILOR

Un site web ar trebui sa capteze in mod ideal clientii potentiali ai vizitatorilor web. Acesta este motivul pentru care sa aveti un site web este atat de important pentru afacerea dvs. mica.

Apelurile la actiune distincte si strategice ar trebui sa fie plasate pe paginile de destinatie ale site-ului dvs. Structurarea corecta a site-ului dvs. si plasarea CTA-urilor in locurile potrivite este diferenta dintre un site web care face bani si unul care nu.

 1. CRESTE INCREDEREA IN FATA POTENTIALILOR CLIENTI

Majoritatea oamenilor din era online de astazi nu ar avea incredere intr-o afacere (indiferent de ce fel de afacere este) daca nu are un site web. Indiferent de afacerea dvs. si indiferent de veniturile dvs., site-ul dvs. web este extrem de important si pur si simplu nu exista nicio scuza pentru a nu avea unul.

Fara un site web, nu numai ca nu aveti ocazia sa va prezentati in fata potentialilor consumatori. In plus, majoritatea oamenilor nu cred ca afacerea dvs. este legitima sau de succes daca nu aveti un site web.

Agentia Web Design Focsani poate avea grija ca site-ul dumeavoastra sa exprime profesionalsim.

 1. VA POATE CRESTE EXPUNEREA

Site-ul dvs. web ar trebui sa creasca expunerea online a afacerii dvs., ceea ce este crucial pentru continuarea cresterii. De exemplu, daca un client efectueaza o cautare pe Google, in mod ideal ati dori ca acest potential client sa se impiedice de afacerea dvs.

 1. PUTETI TRIMITE VIZITATORI AI SITE-ULUI CATRE COLABORATORI

Pe langa simpla aterizare pe o anumita pagina, site-ul dvs. web ar trebui sa directioneze vizitatorii catre diferite canale. Aceasta va creste in cele din urma relevanta si valoarea site-ului dvs. web.

 1. VA PUTETI ARATA EXISTENTA PE PLAN LOCAL

Site-ul dvs. web este pur si simplu o dovada a existentei dvs. ca afacere. Fara combinatia puternica dintre un site web si SEO local, afacerea dvs. nu ar aparea online (sau pe hartile Google!).

Puteti citi mai multe despre cum sa obtineti o afacere pe Google Maps sau puteti doar sa ne credeti pe cuvant si sa angajati o companie care poate face asta pentru dvs.! Stim ca nu veti fi dezamagiti!

Agentia Web Design Focsani va poate plasa afacerea in Google Maps, avand mai multe sanse sa ajungeti mai usor la publicul de pe plan local.

 1. AVETI PARTE DE PUBLICITATE DE 24 ORE

Site-ul dvs. este un panou publicitar 24 de ore pentru afacerea dvs. Acum, presupun ca afacerea dvs. nu este deschisa 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cum va puteti promova afacerea atunci cand nu sunteti deschis sau disponibil pentru a prelua un apel? Site-ul dvs., desigur!

 1. VA PUTETI DESCRIE PROFESIONAL SERVICIILE

Site-ul dvs. web ar trebui sa descrie in mod clar serviciile pe care afacerea dvs. le ofera. Daca puteti face acest lucru bine pe site-ul dvs., veti primi apeluri telefonice si clienti potentiali mai relevanti.

Este important ca identitatea si serviciile dvs. de marca sa fie comunicate online din mai multe motive. Si acesta este un alt motiv important pentru care afacerea dvs. are nevoie de un site web.

 1. CREDIBILITATEA MARCII

Site-ul dvs. va va oferi credibilitate instantanee a marcii, ceea ce va duce la mai multe vanzari si clienti. Acesta este un motiv foarte important pentru care aveti nevoie de un site web.

De ce sa alegeti sa creati un magazin onilne in Focsani
 1. Cheltuieli generale reduse

In general vorbind, magazinele online costa mult mai putin pentru instalare si functionare decat locatiile de caramida si mortar. Desigur, exista inca costuri: gazduirea site-urilor web, domeniile web, marketing digital si taxe pentru platforma. Este posibil sa fie necesar sa externalizati lucruri precum dezvoltarea site-urilor web, crearea marcii, strategia de marketing, fotografia si redactarea.

Daca produsul dvs. este complet nou pe piata sau aceasta este prima dvs. incursiune in comertul cu amanuntul, a incepe online este o modalitate excelenta de a face unele tranzactii de testare intr-un mediu relativ scazut de presiune.

Agentia Web Design Focsani va recomanda ca banii pe care i-ati fi putut da pe chirii, sa ii investiti in marketing.

 1. Nu este limitat geografic

Un magazin fizic care nu vinde online este foarte limitat din punct de vedere geografic. Chiar daca au un produs foarte dezirabil si un buget mare de marketing, vor atrage totusi doar oameni intr-o anumita raza fizica. Cu toate acestea, companiile care tranzactioneaza online pot beneficia de vanzarea intr-o zona geografica cat de larga le place – ajungand la nivel national sau chiar la nivel global!

 1. Deschis pentru afaceri 24/7

Majoritatea magazinelor online implica procesarea total automata a comenzilor si a platilor, permitand clientilor sa cumpere atunci cand le convine. Cumparaturile online sunt cele mai bune comoditati atat pentru comerciantii cu amanuntul, cat si pentru clienti. Clientii pot rasfoi si cumpara ori de cate ori doresc, iar proprietarul companiei nu trebuie neaparat sa renunte la totul pentru a procesa imediat achizitiile (asa cum ar avea de-a face cu un client prezent fizic).

 

 1. Actualizari si oferte flexibile

Un magazin online poate fi actualizat dupa cum doriti, fara nici o cheltuiala. Lucruri precum adaugarea de noi linii de produse, reorganizarea catalogului dvs. sau configurarea unei vanzari flash pot fi implementate imediat. Campaniile pay-per-click sociale si de cautare pot fi, de asemenea, activate si dezactivate in timp real cu relativa usurinta.

Comparati acest lucru cu un magazin fizic in care cel mai probabil ar trebui sa va planificati in avans pentru lansari de produse noi si evenimente de vanzare; aprovizionarea cu materiale tiparite in magazin, spatiul de la magazin pentru a va prezenta produsele noi sau reduse si publicitatea in publicatiile locale. Exista o multime de piese in miscare de gestionat cu un magazin de caramizi si mortare, dar cu un magazin online slab, aveti controlul total.

 1. Acces la Google Analytics

Magazinele online (si intr-adevar majoritatea site-urilor web) va permit sa accesati o multime de informatii de utilizare, cum ar fi:

 

Ce ore ale zilei / saptamanii / lunii site-ul dvs. web este cel mai popular

De unde vin vizitele dvs. (de exemplu, cautare, retele sociale, publicitate platita etc.)

Din punct de vedere geografic, site-ul dvs. este cel mai popular

Ce produse si pagini sunt cele mai populare

Ce ore din zi / saptamana / luna primiti cele mai multe solicitari / comenzi

… si mult mai mult!

 1. Puteti vinde destul de mult orice lucru online!

Indiferent de oferta si publicul dvs., puteti vinde online. Fie ca vindeti produse fizice, carti electronice, cursuri, servicii sau consultanta, este posibil sa existe o modalitate prin care puteti procesa comenzile si platile in mod electronic (chiar daca trebuie sa livrati fizic serviciul vandut).

Si daca vindeti ceva care poate fi livrat automat si digital, cum ar fi o carte electronica sau un curs online, il puteti lasa sa functioneze in fundal cu un aport minim!

 1. Produs de nisa? Nici o problema

Daca produsul dvs. este intr-un fel sau altul neconventional sau de nisa, vanzarea online poate fi cel mai eficient mod de a face afaceri. Atunci cand oamenii cauta ceva neobisnuit sau specific, este mai probabil sa se uite online, mai degraba decat pe strada.

Anumite produse de nisa se pot suprapune frumos cu nevoile anumitor comunitati care sunt deja active online. Interactiunea cu aceste grupuri se poate dovedi foarte utila atunci cand se face corect.

 1. Cheltuieli de marketing eficiente

Marirea pura pe publicitatea digitala poate fi mult mai rentabila decat publicitatea tiparita. Publicitatea cu plata pe clic se bazeaza pe orientarea eficienta a clientilor potentiali dovediti online, mai degraba decat sa se bazeze pe reclame mai putin directionate, cum ar fi fluturarea sau plasarea unui anunt intr-o publicatie tiparita. De asemenea, poate fi mult mai dificil sa extrapolati direct rezultatele directe ale unei campanii tiparite, cum ar fi elaborarea rentabilitatii investitiei. Cu toate acestea, campaniile PPC sunt complet digitale, oferindu-va acces la o multitudine de date de utilizare.

 1. Nu va provoaca clientii dureri de cap

Exploatarea spatiilor orientate catre public poate fi dificila in cele mai bune momente. Nu numai ca trebuie sa puneti cel mai bun picior in fata si sa creati o experienta primitoare, pe marca, pentru vizitatori, dar trebuie sa va pregatiti si pentru potentiali vandali, hoti de magazine si chiar pentru posibile violente.

Agentia Web Design Focsani va poate crea un magazin online profesional care sa le ofere o experienta placuta utilizatorilor.

De ce folosim un design responsive pentru fiecare website
 1. Conduceti mai multi utilizatori de telefoane mobile catre afacerea dvs.

Avand capacitatea site-urilor web responsive de a-si ajusta continutul in functie de dimensiunile si ecranele diferite ale ecranului, acestea va ofera cea mai buna oportunitate de a ajunge la un numar mare de clienti potentiali.

Acest lucru va va ajuta sa va prezentati in randul consumatorilor, conducand mai mult trafic catre site-ul dvs., ducand la o crestere a recunoasterii marcii si a vanzarilor.

 1. Economisiti-va costul de dezvoltare

Construirea mai multor baze de cod si gazduirea mai multor adrese URL necesita bucati uriase de bani. Intrucat, adoptarea unei abordari Responsive Web Design economiseste o parte semnificativa din investitia totala a afacerii.

Spre deosebire de site-urile web adaptive sau non-responsive, site-urile responsive au o singura baza de cod cu foi de stil optimizate care se ajusteaza in functie de diferite dispozitive, rezolutii si specificatii, economisind astfel costurile de dezvoltare pentru afacerea dvs.

 

 1. Cresteti rata de conversie a site-ului dvs. web

Site-urile web responsive va permit sa va serviti clientii cu continut care sa fie consecvent pe toate platformele. Fie ca sunt desktopuri, laptopuri, tablete sau telefoane mobile, aspectul si senzatia site-ului raman aceleasi.

Pe masura ce clientul poate vedea acelasi continut, elemente si elemente vizuale, mai degraba decat continutul specific dispozitivului sau browserului, pe orice dispozitiv pe care il acceseaza, nu trebuie sa-si dea seama locatia unui anumit element pe un anumit dispozitiv.

Aceasta consistenta a continutului pe platforme si dispozitive imbunatateste experienta utilizatorului site-ului dvs., ajutand la contactarea si atragerea de noi clienti.

Acest lucru duce la o rata de conversie crescuta si va ofera un avantaj fata de concurentii dvs. ce le ofera a experienta scazuta utilizatorilor.

 1. Cresteti afacerea dvs. in Google

Google este conceput pentru utilizatori – pentru a oferi utilizatorilor o platforma usoara si lipsita de dezordini pentru a naviga pe web; exploreaza si analizeaza comportamentul consumatorului si isi modifica algoritmii de cautare si de clasare SEO in consecinta.

Cu oamenii care petrec mai mult timp pe telefoane mobile si tablete, telefoanele mobile reprezinta mai mult de cincizeci la suta din totalul traficului web generat in intreaga lume.

Vazand aceasta noua derivatie a utilizatorilor spre mobil, Google si-a schimbat algoritmii si prefera usurinta utilizatorului in fata tuturor celorlalti factori.

Recomanda cu tarie design-uri web responsive, care se ajusteaza automat in functie de mediul de vizualizare al utilizatorilor, indiferent daca sunt desktop, laptop, tablete sau telefoane mobile, astfel incat sa ofere utilizatorilor o experienta de utilizator uniforma, care sa fie consecventa pe toate platformele.

Obtinerea unui site web responsive pentru afacerea dvs., nu numai ca va plaseaza afacerea in cartile bune ale Google, ci va ofera si posibilitati ample de a va conecta mai bine cu clientii.

 1. Imbunatatiti vizibilitatea motorului de cautare mobil

Vizibilitatea motorului de cautare a site-ului companiei dvs. depinde de activitatile dvs. SEO si de modul in care site-ul companiei dvs. apare in Google SERPs.

Desi nu exista criterii definite, algoritm sau set de puncte pe care site-ul dvs. este evaluat. Se raporteaza ca Google isi schimba algoritmii de cautare de aproximativ 600 de ori pe an, adica aproape de a se schimba de doua ori pe zi. Exista cativa factori, cum ar fi timpul de raspuns, usurinta dispozitivelor mobile, rata de respingere, acceptarea sociala si duplicitatea care raman intotdeauna in lista de prioritati Google.

Ce beneficii aduce web design-ul responsive?

 • Site-ul devine usor de accesat pentru orice dispozitiv.
 • Ratele de respingere ale site-ului se micoreaza.
 • Site-ul dumeavoastra poate fi accesat oricand si de oriunde.
 • Ratele de conversie cresc.
 • Vizitatorii va considera site-ul ca fiind unul profesional.

 

Va putem realiza un site nou cu un web design responsive?

Agentia Web Design Focsani va poate realiza un site profesional utilizand web design-ul responsive ca site-ul dumeavoastra sa poate fi usor de accesat de pe orice dispozitiv.

La realizarea site-ului, angajatii Web Design Focsani vor tine cont de valorile companiei dumeavoastra, domeniul de activitate, impactul culorilor, competitie si sugestiile Google.

Agentia Web Design Focsani va poate pune la dispozitie servicii de vizibilitate online pentru motoarele de cautare.

Apeleaza acum la servicii de webdesign Focsani!

Creare Site Focsani
Contact