Web Design Galati

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii web design galati

Viteza Rapida de Incarcare

Noi va realizam un site web modern, cu timpi de incarcare rapizi. Site-ul se va incarca in medie in 2 secunde, pentru a avea clienti multumiti. Un site lent, va respinge din start clientii.

Promovare Online

Agentia de web design Galati Mensis va ofera solutii moderne de promovare si marketing. Folosim unele speciale pentru a masura traficul online generat de site, in diferite intervale ale zilei, si cat timp au petrecut acestia pe site-ul tau. Acesti parametri sunt importanti, pentru a intelege ce aspecte trebuie imbunatatite la site-ul tau.

Design modern

Realizam un web design profesional, pentru ca imaginea ta conteaza. Un design invechit al site-ului, le va transmite clientilor tai ca nu iti pasa de afacerea ta. Noi vom crea un site cu un design simplu si modern, care nu va deruta clientii.

Servicii Copywriting

Continutul site-lui spune propria lui poveste. Un site gol, va parea neintretinut si sec. Pozele si textul sunt cele care invita clientul sa descopere mai multe despre afacerea ta. Noi te putem ajuta sa redactezi si sa adaugi poze relevante pe site-ul creat.

Marketing Online

O firma de web design se ocupa in general si de promovarea online a afacerii tale. Degeaba noi realizam un site web daca nu va intra nimeni pe acesta. Promovarea se poate realiza pe mai multe canale: social media, reclame platite, optimizare seo.

Creare Magazin Online

Magazinele online se afla in plin avant. Vanzarile online cresc exponential in comparatie cu vanzarile fizice. Acest lucru se intampla datorita confortului sporit pe care ni-l aduce era digitala. Noi iti cream un magazin online pregatit sa vanda !

Mentenanta & administrare

Site-ul tau va trebui ingrijit, daca iti doresti sa apara in continuare in cautari. Noi iti putem crea site-ul web, si ne putem ocupa de asemena de intretinerea acestuia. Il vom actualiza si administra pentru a functiona in parametri optimi.

Website Development

Agentia Mensis iti va reliza un site web care va concura cu competitia ta din judetul Galati. Vom folosi concepte si tehnologii moderne de web design, pentru a asigura o viteza de incarcare rapida, si o experienta de navigare placuta.

Web design & Web Development Galati

Website design

Web Design Galati profesional

Daca site-ul tau are un web design atragator, atunci clientii vor petrece mai mult timp pe site. Google va vedea acest lucur, si va percepe site-ul tau ca fiind de calitate. Acest lucru se va traduce in continuare, prin vanzari crescute. Tu alegi daca iti doresti un web design modern !

web design galati
firma servicii web design galati

,Website Development

Servicii Creare Site Galati

Pentru a iesi in evidenta in mediul online, serviciile noastre de web design Galati, va vor ajuta sa invingeti concurenta. Agentia Mensis va ofera solutii complete: achizitionare domeniu, gazduire web, administrare site web, creare grafica / logo, optimizare SEO, administrare conturi social media, email marketing si multe altele.

realizare site Galati

optimizare seo & promovare online

Cum va gasesc clientii online?

Utilizatorii de internet folosesc in marea majoritate Google, Bing ori Yahoo. Daca site-ul tau nu se afla in primele cautari pe aceste platforme, ai pierdut o mare parte din clienti. Noi ne propunem sa-ti adugem site-ul cat mai sus in cautarile Google, deoarece acesta detine peste 60% din cautarile efectuate la nivel global pe un motor de cautare. Treptat, procentul va putea creste datorita serviciilor net superioare oferite de Google din aceasta perspectiva.

Daca site-ul afacerii tale nu se afla in prima pagina de cautare folosind cuvintele cheie care descriu businsess-ul tau, atunci este foarte posibil ca viitorii clienti sa nu va gaseasca deloc.  Rata vanzarilor in mediul online este in directa legatura cu pozitia pe care o ocupati in cautarile Google. Primul rezultat din cautarile Google primeste in medie 35% din vizitatori, iar a 2-a 15%. Noi va oferim solutii de optimizare site ( on page si off page ) si promovare online pentru a aparea in primele rezulate SERP. Prin campaniile platie AdWords va puteti creste rapid vizibilitatea in mediul online, dar aceasta nu este o solutie pe termen lung.

Specialistii nostri in web design si SEO vor conlucra pentru ca site-ul tau sa creasca rapid in cautari. Google prioritizeaza site-urile actualizate, securizate si rapide. Site-ul tau cum va fi ?

Optimizarea seo este un proces de lunga durata, dar cu rezultate puternice. Mensis Agency va ofera in Galati servicii de web development si promovare in mediul online. Cu noi, firma ta va fi mai cunoscuta pe internet, pe retelele de socializare, si vanzarile tale vor creste.

Creare Website

In procesul de creare site web, incercam sa ne depasim pe noi insine. Fiecare client este diferit , ofera produse si servicii diferite. De aceea designul site-ului va fi adaptat nevoilor si cerintelor clientilor nostri, dar si clientilor finali.

Agentia Mensis ofera servicii de web design in judetul Galati pentru a va creste vizibilitatea in mediul online. Fara un site web, afacerea dumneavoastra va avea o prezenta foarte slaba pe internet. Toate companiile serioase au un site de prezentare, unde isi detaliza experienta, clientii si serviciile oferite. Daca serviciile si produsele tale sunt cautate, atunci de ce sa nu le expui unui audiente mai mari ?

Majoritatea site-urilor web create de catre agentia noastra, sunt in topul cautarilor Google. Pentru ca un site web sa ajunga sa fie cunoscut, este nevoie sa apelati la o firma de web design cu experienta in domeniu. Freelancerii au ceva experienta in domeniu, dar nu va pot garanta servicii de calitate. Site-urile facute de acestia de cele mai multe ori au o viteza de incarcare slaba, si trebuie refacute in cativa ani din varii motive. Acestia nu pot garanta pentru siguranta si stabilitatea siteului creat. Noi va oferim abonamente pentru administrare si mentenanta site web, pentru a va asigura ca site-ul este stabil si securizat.

Apelati la Agentia Mensis, pentru servicii de web design in Galati !

Administrare website

Administrarea site-ului este un serviciu elementar pentru a asigura buna functionare a site-ului creat. Este ca si cum ati cumpara o masina, si v-ati astepta sa nu aiba deloc nevoie de intretinere, ori menteneanta. Pe baza unor abonamente luncare, noi ne va putem asigura siguranta si securitatea site-ului.

Ce insemna administrarea si mentenanta unui site?

Mentenanta web – presupune o serie de lucrari periodice ( update-uri de sistem, de securitate, plugin-uri, teme, cms, modificari minore de design, back-up-uri) efectuate de firma noastra ce ofera servicii de web design in judetul Galati. update-uri de securite, update-uri de sistem, modificari de structura, modificari de design, imbunatatiri, backup-uri, etc) efectuate de Firma noastra ofera servicii de web design Galati pentru a asigura buna functionare a site-ului.

Administrarea site-ului – aceasta presupune lucrari mai complexe la nivelul site-ului. Printre acestea putem enumera: modificari de design, adaugare de continut / pagini / module / produse, administrarea user-ilor etc. Lucrarile se taxeaza pe ora, in functie de nivelul de munca necesar lunar, va putem face o oferta personalizata. Administrarea site-ului include de cele mai multe ori si serviciul de menteneanta site.

design responsive

Un design responsive va garanteza ca site-ul web creat se va incarca corespunzator pe toate tipurile de dispozitive ( unitate pc, tableta, smartphone ). Acest lucru implica ca imaginile, continutul, chenarele si alte elemente sa se adapteze la diferite tipuri de rezolutii.

Agentia noastra se va asigura ca site-urile web create de noi se adapteaza pe toate ecranele. Google va penaliza acele site-uri care nu ofera o experienta placuta pe platformele mobile. In ultima perioada acest motor de cautare pune tot mai mult accent pe optimizare site-urilor pentru mobil. Acest lucru este usor de inteles, deoarce folosim tot mai des aceste terminale inteligente.

Un desgin responsive va fi placut vizitatorului, ceea ce se traduce printr-o rata de conversie mai mare. Google analizeaza cat timp petrec utilizatorii pe site, iar astfel va deduce ca website-ul tau este de calitate, aducandu-l treptat in primele cautari. Daca rata de conversie este scazuta, iar utilizatorii pleaca de pe site-ul pe alt site al concurentei, Google va invata ca site-ul tau nu este de calitate si merita adus printre primele cautari. De aceea, fie ca vorbim de o platforama ecommerce, ori un website de prezentare, totul trebuie optimizat, incluzand codul HTML, interfata CMS, codul PHP, codul CSS si asa mai departe.

Agentie Web Design Galati

Experienta in webdesign Galati

Experienta noastra in web design Galati si optimizare seo se va face cunoscuta in momentul in care veti lucra cu agentia noastra.

Daca va doriti un site web care se incarca rapid, optimizat seo on-page inca de la crearea acestuia, atunci alegeti serviciile Mensis.

Noi va punem la dispozitie servicii complete si sigure de web design, pentru a nu fi nevoiti sa lucrati cu o multime de agentii diferite. De la alegerea domeniului, pana le procesul de web design, graphic design, gazduire promovare, adminstrare, si cresterea vanzarilor, poti conta pe noi.

web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Web Design Galati

De ce sa apelez la servicii de web design Galati ?

Orice afacere serioasa are nevoie de servicii de marketing online, pentru a-si promova afacerea si a-si creste profiturile. Prin crearea unui site profesional le aratati clientilor ca sunteti dedicati afacerii, si ca va doriti sa va dezvoltati.

Cat costa serviciile de web design in Galati ?

Preturile variaza in functie de proiect. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Site-ul realizat se va incarca rapid ?

Toate site-urile create de agentia noastra de web design se vor incarca rapid. Serverul pe care este gazduit site-ul poate influenta de asemenea performantele de incarcare.

Apeleaza acum la servicii de webdesign Galati

Creare site Galati
Contact