Web Design Iasi

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

ContactPortofoliu

servicii web design Iasi

Site de prezentare

Un site de prezentare te va reperezenta pe internet 24/7. Va face parte din identitatea virtuala a afacerii tale. Fara aceasta, risti sa pierzi o multime de clienti.

Promovare Online

Nu este suficient sa ai un site web pentru a te face cunoscut pe internet. Promovarea online ( Facebook, campanii platite, optimizare seo ) te ajuta sa-ti cresti vizibilitatea. Noi iti oferim servicii de creare site web Iasi, si servicii profesionale de promovare online.

Identitate vizuala

Un web design modern face parte din identitatea afacerii tale. Site-urile web mult prea complexe, devin dificil de navigat, si de aceea sunt abandonate de catre multi clieti. Nu doresti sa-ti respingi clientii pentru ca nu ai stiut ce inseamna sa folosesti un web design simplu, si eficient.

Servicii Copywriting

Google cauta mai intai continut de relevanta in site-uri, iar apoi decide daca merita sa le aduca in primele cautari. Daca un site este gol, fara text ori poze, Google nu “vede” de ce sa-ti aduca site-ul in cautari.

Agentia Mensis se va ocupa de redactarea continutului pentru site-ul tau, astfel incat sa fie placut atat de robotii Google ( folosind cuvinte cheie ), cat si de clienti.

Capmanii PPC

Prin campaniile platite PPC poti ajunge rapid in primele cautari. In functie de competita existenta, google stabileste un pret pentru a cumpara pozitiile pentru anumite cuvinte cheie. Vei castiga astfel trafic si clienti rapid, pe care il poti deconta pe firma.

Panou de administrare

Cu un magazin online poti vinde mai mult si mari rapid ca oricand. Toate procesele de facturare, verificare inventar, integrare AWB si multe altele, sunt digitalizate. Clientii tai pot cumara rapid si oricand din produsele si serviciile oferite. Acestul lucru va fi insa posibil daca alegi sa te si promvezi in mediul online, cu cu o agentie specializata, precum Mensis.

Mentenanta & administrare

O data creat site-ul web, acesta trebuie intretinut. Multi clienti au impresia ca acesta “doar va exista de la sine” pe internet, fara alte interventii. Site-ul are nevoie de actualizari vitale de sitem si de securitate. Fara acestea este doar o chestiune de timp pana cand un hacker iti va distruge toata munca.

Incarcare rapida

Treptat, cel mai mare motor de cautare, Google, vrea sa elimine site-urile lente din cautarile sale. Un site rapid va fi vizibil favorizat, castigand si mai multi clienti.

Web design & Web Development Iasi

Website design

Servicii Web Design Iasi Profesionale

In procesul de realizare site web, experienta utilizatorului este un proces important. Noi realizam site-uri care se inarca rapid, sunt moderne si usor de accesat. Poti apela la serviciile noastre de web design cu incredere !

web design iasi
firma servicii web design iasi

Website Development

Solutii ecommerce

Firma de web design Iasi, cu sediul in Constanta, va ofera solutii complete pentru crearea magazinului online dorit. Noi ne vom ocupa de implementarea platilor online, programe de facturare, management stoc, integrare AWB si altele.

Creare site Iasi

Creare Website

Agentia Mensis te va ajuta sa-ti creezi site-ul web dorit. Avem o multime de clienti multumiti de servciile ofertie de firma nostra de web design.

Daca afacerea ta nu exista in mediul online, ori te alaturi prea tarziu acestui trend, va deveni mult mai greu sa recuperezi clentii pierduti.

Mensis Agency Iasi ofera servicii complete si diverse de web design: domeniu.ro si gazduire, design unic, atragator si administrabil de client, optimizare SEO on-page si off page, design responsive, numar nelimitat de pagini si continut, Google My Business, Google search console, optimizare continut, pagina facebook business,  creare magaizn online si multe altele.

Clientii tai trebuie sa navige cu usurinta pe site, UX ( User experience ) si UI ( user interface ) fiind doua aspecte estentiale in web design.

Atunci cand viitorii tai clienti vor ajunge pe site-ul creat, vor intelege ca au nevoie de produsele si serviciile tale !

Optimizare seo

Agentia de web design Iasi Mensis va pune la dispozitie cele mai noi tehnologii pentru crearea de site-uri si magazine online. Asiguram si optimizarea SEO pentru site-uri din judetul Iasi si nu numai.

O firma de web design Iasi si optimizare site full-service: ne ocupam de web design, astfel in cat site-ul sa fie optimizat on page. Inca de la creare site-ului avem in vedere optimizarea si functionarea rapida a acetuia. Astfel dumneavoastra nu veti avea nevoie sa aplelati la o multime de alte agentii pentru diferite servicii.

De ce ai dori sa ajungi in topul motoareleor de cautare? Iata cateva argumente pe scurt:

  • motoarele de cautare sunt modul prin care majoritatea oamenilor cauta un furnizor de servicii si produse ( nu vor cauta pe facebook produse ori servicii, insa aceasta platforma iti poate creste vizibilitatea )
  • mai mult de 80% dintre cautatori de date nu trec niciodata de sfarsitul paginii a treia din rezultatele motoarelor de cautare
  • numarul website-urilor creste zi de zi, deci sansele ca sa ramai in topul motoarelor de cautare fara optimizare scade constant
  • firmele care au pus accent pe optimizarea seo  si pe promovare online a website-urilor nu numai ca au devenit mai cunsocuti dar si cifra de afaceri a crescut semnificativ in urma clientilor pe care i-au castigat de pe internet
Administrare website

Administrarea site-ului, întreținerea și mentenanța web au ca scop verificarea, modificare si actualizarea informațiilor dispnibile pe website. Se verifica de asemenea buna functionare, si modul in care acesta se prezinta din perpectiva unui client, daca este operabil. Se va verifica platforma CMS, care va fi atualizata si securizata. Se vor realizata update-urile la ultimele versiuni PHP, ale plugin-urilor si alte componente esentiale. O parte din actiuni, pot fi realizate și de către specialistii IT din interiorul companiei dumneavoastra.

Activitățile de administrare și întreținere sunt foarte importante și influențează rezultatele de trafic (vizite, angajament vizitatori, profit). Daca site-ul web este al unei afaceri, atunci buna lui functionare poate fi strans corelata cu profiturile pe care le relizezi. Un website cu conținut nou adăugat permanent va genera interes din partea vizitatorilor. Acei noi vizitatori generai, se pot converti in clienti, care va vor spori vanzarile. Noi va putem ajuta cu serviciul de adminstrare site Iasi, pentru a fi in siguranta prezent pe internet.

design responsive

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (in functie de rezolutia ecranului – desktop, laptop, tableta, mobil), astfel incat sa fie redat intr-un mod placut si rapid. Este responsive in momentul in care sunt evitate modulele care depasesc latimea ecranului ( de ex. poze mult prea mari, text care iese din ecran etc ) iar tabelele si alte elemente sunt redimensionate corespunzator.

Site-urile responsive sunt apreciate atat de motoarele de cautare ( Google ) cat si de clienti. Site-ul realizat poate fi definit ca fiind responsive in momentul in care designul paginilor se adapteaza in functie de rezoluita fiecarui ecran ( desktop, laptop, tableta, mobil ). Toate elementele ( module, poze, chenare, text, clipuri video ) isi adapteaza dimensiunile pentru a fi redate optim atat pe telefon, cat si pe laptop. Google va penaliza site-urile web care nu dispun de aceasta capacitate, intrucat ofera o experienta foarte proasta utilizatorilor.

Ce presupune crearea unui design responsive?

Gridurile fluide – Gridurile isi calculeaza in mod automat proportiile ( latime, adancime ) astfel incat sa fie redat optim pe orice rezolutie de ecran. Dimensiunile nu se mai masoara in unitati fixe ( pixeli ), ci in unitati relative ori procente.

Imaginile flexibile – Daca textul poate fi usor adaptat si mulat in functie de latimea ecranului, pentru poze procesul este mai complex. Pe vremuri se realizau si incarcau poze cu dimensiuni diferite, pentru a satisface nevoia afisarii unor dimensiuni corespunzatoare. In ziua de azi, pe platformele CMS moderne, ori pe site-urile realizate custom, acest proces este realizat automat.

Interogarile media (media queries) – Codul de stilizare CSS este in mare parte responsabil de adaptivitatea site-ului creat. Acest cod reda un web design placut in functie de fiecare dispozitiv.

Avantajele unui design responsive

  1. Accesibilitate – Nu mai trebuie create versiuni separate ale site-ului pentru mobil, tableta si alte dimensiuni. Se taie astfel mult din costuri si din durata de executie.
  2. Simple sharing – va exista un sigur url pentru tot site-ul. Inainte, exista aceaste variante alte site-urilor m.mybussiness.ro ( m- mobile )
  3. Experienta placuta de navigare – Sunt evitate multe bug-uri si erori neprevazute. De multe ori, la crearea mai multor versiuni ale site-ului, existau butoane care erau defapt mult prea mici, scroll-ul trebuia facut in lateral, ori pur si simplu acea versiune de site realizat, nu putea fi navigata deloc pe acel dispozitiv mobil.

Agentie Web Design Iasi

Experienta in webdesign Iasi si optimizare SEO

Realizarea unui site web pentru afacerea ta ar trebui sa fie un proces rapid si eficient. Acest lucru poate fi insa diferit, in functie de firma de web design la care apelezi.

Noi iti oferim servicii complete de web design Iasi, la preturi competitve. Un site ieftin va trebui refacut dupa o perioada relativ scurta de timp. Site-ul creat de agentia Mensis se va incarca rapid, va folosi ultimele tehnologii, si va fi securizat impotriva atacurilor cibernetice. Afacerea ta va fi astfel permanent online, si in siguranta pe internet.

 

 

web design constanta

Intrebari si Raspunsuri (FAQ) – Web Design Iasi

De ce am nevoie de servicii web design Iasi ?

Serviciile de web design fac parte din campania de marketing online pentru promovarea afacerii tale. Orice firma din ziua de azi este prezenta pe Internet cel putin printr-un site de prezentare.

De ce sa apelez la serviciile agentiei Mensis ?

Experienta noastra in web design si marketing online iti vor aduce mai multi clienti, si profituri mai mari.

Va ajunge site-ul in primele rezultate pe motoarele de cautare ?

Da, daca site-ul va fi optimizat on page inca de la creare si apelati si la optimizarea SEO lunara.

Se va incarca rapid site-ul ?

Da, toate site-urile realizate de agentia Mensis se incarca rapid si au un design modern.

Doresti sa realizezi un site web ?

Servicii web design Iasi
Cere oferta