Web Design Pitesti

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

Contact

servicii web design Pitesti

Site de prezentare

Un site de prezentare te ajuta sa-ti prezinti afacerea succint, rapid si la obiect. Clientii vor afla rapid ce te diferentiaza de competitie, si de ce trebuie sa apeleze la oferta firmei tale.

Promovare Online

Prin intermediul promovarii online, vei castiga vizibilitate, clienti, si implicit mai mult profit. Promovarea site-ului se poate realiza pe mai multe canale. Serviciile noastre de web design Pitesti includ si pachete pentru optimizarea site-ului in motoarele de cautare.

Identitate vizuala

Stiai ca foarte multi clienti asociaza un design invehit al site-ului cu produsele si serviciile pe care le oferi. In era moderna, primeaza websti-urile care au un design simplu si modern. Agentia Mensis, care ofera servicii de web design in Pitesti te va ajuta sa atragi clienti prin designul site-ului tau.

Servicii Copywriting

“Content is king” . Acesta este expresia care defineste un site aflata in primele catuari, fata de unul care se chinuie sa ajunga macar pe prima pagina. Google primeaza continutul unic si de calitate. Daca site-ul tau este slab in continut ( poze si text ), acesta nu va avea relevanta in “ochii” Google. Va fi perceput ca fiind doar un simplu site spam.

Capmanii PPC

Prin campaniile platite PPC poti ajunge rapid in primele cautari. In functie de competita existenta, google stabileste un pret pentru a cumpara pozitiile pentru anumite cuvinte cheie. Vei castiga astfel trafic si clienti rapid, pe care il poti deconta pe firma. Insa, un web design Pitesti profesional, si cu optimizarea site-ului facuta, rar vei avea nevoie de campanii platite.

Creare Magazin Online

Cu un magazin online poti vinde mai mult si mari rapid ca oricand. Toate procesele de facturare, verificare inventar, integrare AWB si multe altele, sunt digitalizate. Clientii tai pot cumara rapid si oricand din produsele si serviciile oferite. Acestul lucru va fi insa posibil daca alegi sa te si promvezi in mediul online, cu cu o agentie specializata, precum Mensis.

Mentenanta & administrare

O data creat site-ul web, acesta trebuie intretinut. Multi clienti au impresia ca acesta “doar va exista de la sine” pe internet, fara alte interventii. Site-ul are nevoie de actualizari vitale de sitem si de securitate. Fara acestea este doar o chestiune de timp pana cand un hacker iti va distruge toata munca.

Incarcare rapida

Pentru a aparea in cautarile Google exista niste standarde. Un site lent va fi grav penalizat. Site-urile rapide sunt apreciate de catre motoarele de cautare si de catre clienti. Daca un site este prea lent, clientii vor deveni frustrati si vor merge la competitie.

Web design & Web Development Pitesti

Website design

Web Design profesional

Un site web cu un design modern va atrage mai multi clienti decat un site invechit, si neingrijit. Noi te ajutam sa alegi un design placut al site-ului, care se incarca rapid, si este optimizat seo on-page. Un site web modern si actualizat va fi net superior din multe puncte de vedere, decat un site invechit.

web design constanta

Apeleaza acum la servicii de webdesign Pitesti!

Creare site Pitesti
Contact