Web Design Tulcea

Oferim servicii profesionale de web design, marketing online, campanii de promovare, realizare site web, optimizare seo si graphic design.

Contact

servicii web design Tulcea

Optimizare SEO Tulcea

Optimizarea SEO reprezinta un proces de perfectionare a site-urilor sau paginilor web in ordinea listata de motorul de cautare. SEO reprezinta o subcategorie ca marketing-ului online, practicata odata cu aparitia Internetului.

Promovare Online

Specialistii nostri Web Design Tulcea  din cardul departamentului de marketing online va pot realiza si implementa o strategie de promovare online profesionala dupa obiectivele dumeavoastra sau va putem sugera ceea ce este mai bun pentru afacerea dumevoastra si pentru domeniul in care activati. Echipa noastra este la curent cu toate trend-urile din mediul online si are o experinta vasta in ceea ce primeste promovarea online. Pentru ca ne aflam in era digitala, iar stategiile de promovarea trebuie sa se extinda dincolo de tiparire, radio si televiziune, prezenta in online este esentiala. Marketing-ul online vine cu diferite beneficii, precum: vizibilitate mai buna, mai multi clienti, prezenta usor de imbunatatit, autoritate sporita, mai multa calitate in ceea de priveste traficul pe site-ul web sau retele de socializare, vizitatoti in persoana, relatii de lunga durata si statistici exacte.

Branding & Logo

Branding-ul reprezinta o perspectiva a clientiilor asupra suma valorilor pe care le are o companie, iar logo-ul este un element grafic care reprezinta marca si care inspira consumatorilor diferite valori.

Branding

In mediul online, branding-ul reprezinta o practica de marketing prin care o companie isi creeaza  un nume, simbol sau un design care este usor de identificat ca apartinand companiei. Acest lucru ajuta la identificarea unui produs si la deosebirea acetuia de produsele sau serviciile concurentei. Dincolo de doar un logo memorabil, un branding pus bine la punct creste valoarea unei afacerii, ofera anagajatilor directie si motivatie, in timp ce contribuie la suma perceptiei oamenilor asupra reputatiei pe care compania o are.

Logo

In era digitala, un logo profesional, sugestiv si atragator isi poate spune cuvantul in fata concurentei si bineinteles si in fata consumatorilor. Logo-ul fiind primul lucru pe care il observa oamenii la afacerea dumeavoastra este important, deoarece insipra profesionalism, arata personalitatea brand-ului, marcheaza produsul sau serviciul, scoate brand-ul in evidenta, informeaza clientii, ajuta marketing-ul si construieste coerenta.

Deoarece branding-ul si logo-ul trebuie sa functioneze impreuna, agentia noastra Web Design Tulcea va poate ajuta sa iesiti in evidenta in mediul online si sa aduceti buline albe notorietatii afacerii dumeavoastra.

Servicii Copywriting

Serviciile de copywriting au rolul de a transforma ganduri in cuvinte si principala functie de a ajuta procesul SEO. 

Va putem ajuta sa obtineti rapid continut excelet scris de un profesionist care intelege cu adevarat  valorile companiei dumeavoastra. Procesul nostru atent de a realiza continutul de care are nevoie afacerea dumeavoastra va poate aduce vizite organice site-ului pe care il detineti si poate castiga increderea vizitatorilor acestuia. Agentia noastra de web design Tulcea va poate oferii servicii de copywriting profesionale care sa lucreze 24/7 pentru dumeavoastra.

Marketing Online

Marketing-ul online este un termen folosit pentru toate activitatile de marketing si promovare online realizate prin intermediul canalelor media online. Rolul acestui tip de promovare este sa va ajute sa gasiti, sa observati si sa actionati. Veti transforma astfel multe oportunitati in vanzari si profituri.

Aproximativ 97% dintre consumatorii din Statele Unite merg online, iar in Romania 70% fac acest lucru pentru a gasi produse si servicii locale. Deoarece in mediul online apar costant noi oferte pentru consumatori, daca doriti sa va conectati cu ei si sa cresteti oportunitatile si vanzarile, trebuie sa ii intalniti acum, in locul unde isi petrec majoritatea timpului, in mediul online.

Marketingul online cuprinde atat de multe domenii diferite, de la accesibilitate, web design, marketing de continut.. pana la instrumente SEO, marketing pay-per-click (PPC), marketing prin e-mail si management social media. Nu exista un instrument unic care sa faca toate acestea, dar exista instrumente remarcabile care ar trebui considerate ca facand parte din construirea unei platforme de marketing online. In mod surprinzator, unele dintre acestea sunt gratuite sau au incercari gratuite pentru a le testa, desi majoritatea necesita un abonament sau alte taxe care pot fi forfetare – sau variabile, ca in cazul PPC – deci trebuie sa va echilibrati bugetul de care dispuneti in consecinta.

Agentia de web design Tulcea considera ca odata cu accesibilitatea tot mai mare la internet si cu tot mai multi oameni care consuma informatii in miscare, marketingul online se dovedeste cu siguranta a fi mult mai benefic si mai avantajos in comparatie cu marketingul offline, traditional. Acest lucru a facut incredibil de usor pentru companii sa se bazeze pe si sa creeze influenta imaginii lor de marca datorita social media si a altor platforme online.

Specialistii sustin ca spre deosebire de campaniile traditionale de marketing, internetul nu necesita investitii majore de capital pentru a valorifica marketingul prin e-mail, marketingul prin social media, optimizarea motoarelor de cautare, plata pe click sau anunturile de tip banner online. Pe de alta parte, investitia in tiparirea si publicarea de reclame este o alternativa mult mai scumpa. Mai mult, internetul ofera optiuni mult mai usoare in ceea ce priveste modificarea unei campanii care sa corespunda nevoilor companiei. Pentru a readapta canalele offline, apoi reimprimarea si redistribuirea in conformitate cu o noua campanie se va dovedi a fi mult mai costisitoare in comparatie.

La sfarsitul zilei, nu conteaza cat de eficient este angajamentul dvs. de consumator daca consumatorul nu are incredere in marca in primul rand. Internetul poate fi avantajat in acest fel, bazandu-se pe credibilitatea marcii si transformand imaginea publica.

Agentia de web design Tulcea va poate realiza o strategie de marketing online complexa axata pe nevoile publicului tinta care sa va aduca in final vanzari si sa va indeplineasca obiectivele.

Creare magazin online

Din cauza numeroaselor avantaje si beneficii, tot mai multi oameni spun ca prefera cumparaturile online decat cumparaturile conventionale in aceste zile. Procesul decizional al cumparatorului s-a schimbat dramatic in ultimii ani. Cumparatorii fac cercetari extinse online inainte de a vorbi vreodata cu o persoana despre vanzare. Cumparatorii fac, de asemenea, mai multe cumparaturi directe online si prin intermediul smartphone-ului lor, fara sa paseasca vreodata in locatiile traditionale din caramida si mortar. Internetul face ca afacerile sa fie mult mai usoare si mai rapide. S-a ajuns la schimbari majore a modului in care oamenii isi desfasoara activitatea cu o tendinta mondiala in crestere rapida catre cumparaturi online sau comert electronic.

Multi oameni din intreaga lume prefera sa cumpere online si sa cumpere produse de la mai multe marci si companii pe care nu le pot gasi sau nu sunt disponibile pentru a fi cumparate in tarile lor de origine. In zilele noastre, si cu ajutorul noii tehnologii si a suportului internetului, oameni din intreaga lume au inceput sa cumpere articole online, pur si simplu stand in casele lor. Achizitionarea de articole si produse prin intermediul web-ului este o sarcina foarte usoara de facut. Acum joaca un rol foarte important in viata tuturor, in special persoanele in varsta, precum si persoanele cu un program de viata foarte incarcat. Ofera un serviciu foarte confortabil pentru clientii sai, prin posibilitatea de a salva articolul in cosul de cumparaturi personale si de a-l cumpara ulterior.

Firma Mensis, de web design Tulcea va poate concepe un magazin online profesional, usor de utilizat pentru vizitatori si cu un design unic.

Mentenanta & administrare

Afacerea de care va ocupati este in continua evolutie si trebuie sa faceti modificari pe site-ul dvs. web tot timpul – continut, imagini, stiri si comunicate de presa, deschideri noi de locuri de munca, modificari la promotii si oferte si produse si servicii noi. Ca o companie mica, este posibil sa nu aveti resurse pentru a face dreptate deplina a ceea ce cere site-ul dumeavoastra web, iar de multe ori nu este justificat sa angajati o resursa completa sau chiar part-time pentru a fi webmaster-ul dumeavoastra.

Mentenanta site-ului Web este actul de a verifica regulat site-ul dvs. pentru probleme si greseli si pentru a-l mentine actualizat si relevant. Acest lucru ar trebui sa se faca in mod consecvent, pentru a mentine site-ul dvs. sanatos, pentru a incuraja cresterea continua a traficului si pentru a va consolida clasamentul SEO si Google. Pastrarea unui site web bine intretinut si atractiv este importanta pentru companiile mari si mici.

Mentinerea unui site web actual, sanatos si activ este importanta din mai multe motive, precum:

 • SEO

Intregul punct de a incepe o afacere este de a avea clienti, clienti sau o audienta. Pentru a conduce traficul catre site-ul dvs. web, va trebui sa il actualizati periodic.

Google vrea sa clasifice site-urile web care au cele mai relevante si actualizate informatii pe pagina lor de rezultate ale motorului de cautare. Acestea pot chiar sa-si indexeze site-ul dvs. in intregime daca nu a fost actualizat suficient de recent si daca suspecteaza ca a fost infectat de malware. Trebuie sa va mentineti actualizat site-ul in mod regulat cu continut curent, stiri, cuvinte cheie si articole pentru a va clasifica bine in rezultatele cautarii.

 • Atragerea / implicarea clientilor

Daca site-ul dumeavoastra web primeste tractiune si trafic, este important sa pastrati acei clienti potentiali. Daca nu reusesc sa gaseasca ceea ce cauta, informatii curente si continut relevant, exista sanse mari sa pierzi interesul rapid. Pentru ca site-ul web sa fie instrumentul util pe care il doriti, va trebui sa va asigurati ca nu are probleme de dactilografiere si probleme de gramatica, are toate informatiile pe care un client le-ar putea dori si pare atragator si consecvent.

 • Securitatea

Acesta este cel mai important motiv pentru a mentine mentenanta site-ului web, in special daca site-ul web pastreaza orice forma de informatii pentru clienti. Daca utilizati o platforma de construire de site-uri precum WordPress sau Wix, trebuie sa va asigurati ca instalati actualizari software regulate si corectii de securitate. Poate fi usor si atractiv pentru hackeri sa gaseasca si sa vizeze site-uri web care stau in stare latenta prea mult timp.

 • Imaginea corporatiei

Exista o asteptare a clientilor pentru un site web profesionist de la companii profesionale. Daca site-ul dvs. web nu respecta promisiunea profesionalismului, clientii dvs. vor merge deseori in alta parte.

Administrarea site-ului web este procesul de mentinere a unui site web. Acest proces este realizat de administratorul site-ului. Administratorii site-ului web sunt responsabili de executarea site-ului dupa finalizare. Sarcinile pentru mentinerea unui site web functional pot include oricare dintre urmatoarele:

 1. Instalare, configurare si intretinere in scopuri de gazduire si domenii
 2. Conservarea integritatii datelor de pe server
 3. Gestionarea conturilor / parolelor de administrator si utilizator
 4. Supravegherea securitatii serverului si a firewall-urilor

Agentia de web design Tulcea, parte a agentiei de marketing Mensis va poate realiza un pachet de servicii complete pentru mentenanta si administrare site-ului dumeavoastra.

Website Development

Web Development-ul reprezinta o serie de activitati implicate in dezvoltarea unui site Web pentru Internet (World Wide Web) sau a unei intraneturi (o retea privata). Agentia noastra de web design Tulcea foloseste tehnologii noi, personalizate pentru fiecare client ca in final sa va poata oferi servicii de calitate.

Web design & Web Development Tulcea

Website design

Web Design Tulcea Profesional

Un website reprezinta un element obligatoriu pe care trebuie sa il aiba orice companie. Campaniile de promovare online, cele Google AdWords  sau postarile din social media se bazeaza toate pe existenta unui site, un loc unde potentialii clienti sa fie trimisi. Un web design atragator tine vizitatorii pe site, le inspira acestora profesionalism si va ajuta sa fiti cu un pas in fata concurentei.

web design tulcea
firma servicii web design tulcea

Website Development

Servicii Web Design Tulcea Complete

Agentia noastra va poate oferi servicii complete de web design, promovare in mediul online si optimizare SEO. De-a lungul timpul am colaborat cu firme din toate domeniile. Compania noastra de web design va poate ajuta sa va mutati din mediul offline in cel online si va poate construi o comunitate care sa genereze vanzari.

Realizare site Tulcea

Creare Website Tulcea

Majoritatea consumatorilor cauta online informatii care ii vor ajuta sa ia decizii de cumparare mai inteligente. De fapt, potrivit Fundatiei eCommerce, 88% dintre consumatori vor cerceta informatiile despre produse inainte de a face o achizitie online sau din magazin. Aceasta tendinta de comportament de cumparare accentueaza importanta unui site web pentru afacerile de astazi. Va putem realiza un site unic, cu un aspect fizic placut si grandios in fata concurentei.

Daca doriti ca compania dvs. sa aiba succes pe piata moderna, trebuie sa apelati la servicii profesionale de creare site web si web design Tulcea. Site-ul dvs. web este coloana vertebrala a afacerii dumeavoastra, sustinand toate eforturile de marketing online. De asemenea, ne putem ocupa de mententata si administrarea site-ului dumeavoastra, crearea de continut nou si nu in ultimul rand de securitatea acestuia.

Putem vorbi si de strategia dumeavoastra de  marketingul pe retele de socializare. Desi utilizati site-urile de socializare ale unor terte parti pentru a contacta si a interactiona cu consumatorii, trebuie sa aveti un loc unde sa trimiteti consumatorii atunci cand vor sa afle mai multe despre afacerea dvs. Indiferent daca este vorba de postari pe blog sau de descrieri ale produsului, aveti nevoie de un loc unde sa afisati aceste informatii, astfel incat potentialii clienti sa le poata gasi. Site-ul dumeavoastra web este locul perfect pentru a adaposti tot continutul excelent pe care afacerea pe care o detineti il creeaza. Apeland la serviciile noastre de web Design in Tulcea, va asigurati un loc stabil in mediul online.

De asemenea, site-ul dvs. web joaca un rol important in marketing-ul prin email. Daca utilizati e-mail marketing pentru a contacta clientii, atunci trebuie sa ii trimiteti undeva pentru a ii converti. Site-ul dvs. web este locul perfect pentru a va ghida abonatii de e-mail cand doriti ca acestia sa afle mai multe despre un produs sau chiar sa faca o achizitie.

Agentia de web design Tulcea sustine ca un site web reprezinta un element important in era digitala si esential daca doriti sa implementati o strategie de marketing online. Firma noastra va poate ajuta in alegerea si gazduirea domeniul.ro, realizarea paginilor de continut, optimizarea continutului, Google My Business, Google search console, implementare semnatura e-mail si Facebook Business. Specialistii nostri in web design va pot realiza un site profesional pentru afacerea dumeavoastra intr-o perioada de 3-12 zile, oferindu-va suport tehnic pe o perioada nelimitata (in functie de pachetul de promovare ales).

Optimizare seo Tulcea

SEO (Search Engine Optimization) este o notiune de marketing care include un set intreg de aspecte, solutii si elemente tehnice menite sa atraga mai mult trafic pe site si sa promoveze un site web sau, cu alte cuvinte, sa-si creasca clasamentul in motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo).

Tinand cont de o situatie pe piata moderna, crearea unei resurse web si promovarea acesteia nu pot fi separate. Numarul in continua crestere al utilizatorilor de internet (potentialul public), aparitia noilor tehnologii (sistem de comunicare, comenzi si plati online), precum si viteza incredibila de cumparare online si timpul limitat pe care clientii il petrec facand alegerea lor au transformat Internetul intr-un instrument de marketing puternic si un loc pentru cumparaturi.

Agentia de Web Design Tulcea, Mensis, va poate aplica toate tehnicile SEO in mod profesional (cele mai folosite fiind: gasirea cuvantului cheie relevant si cu potential bun de trafic de cautare, copywriting SEO – realizarea de articole SEO, crearea si optimizarea de pagini pentru motoarele de cautare si utilizatori, asigurarea unui site web accesibil atat pentru oameni cat si pentru bots) la un pret avantajos in functie de compplexitatea de care aveti nevoie.

Administrare website

Administrarea web este practica de a mentine un site web care functioneaza eficient si in siguranta. Responsabilitatea pentru site-ul web este administrata de administratorul site-ului sau de webmaster, a carui sarcina este de a efectua numeroasele sarcini zilnice necesare pentru intretinerea unui site web. Administratorii site-ului web planifica si efectueaza imbunatatiri ale site-ului si gestioneaza continutul site-ului. Construiesc pagini web, remediaza erori si executa actualizari de sistem. Administrarea site-ului web implica, de asemenea, administrarea conturilor de utilizator, software web, servere web, securitate web, analiza jurnal, continut si multe altele.

Securitatea este probabil cea mai importanta parte a administrarii web. Daca serverul dvs. web nu este sigur, acesta poate deveni o sursa pe care hackerii sa o foloseasca pentru a va ataca clientii direct, pentru a va reduce site-ul sau pentru a lua masuri chiar mai rau intentionate impotriva afacerii dvs.

design responsive

Web design-ul responsive este abordarea care sugerează că proiectarea și dezvoltarea ar trebui să răspundă la comportamentul și mediul utilizatorului bazat pe dimensiunea ecranului, platforma și orientarea.

Practica constă într-un amestec de grile flexibile și machete, imagini și o utilizare inteligentă a interogărilor media CSS. Pe măsură ce utilizatorul trece de la laptopul său la tableta sau de la tableta la smartphone, site-ul web ar trebui să comute automat pentru a se adapta pentru rezoluție, dimensiunea imaginii și abilități de script.

Acesta vine cu diferite beneficii, precum:

 1. Mai mult trafic mobil

Potrivit unui raport al SimilarWeb, mai mult de jumatate din traficul catre site-urile web de top din SUA proveneau de la dispozitive mobile in 2015. Prin urmare, este din ce in ce mai important pentru companii sa aiba site-uri web care se redau corect pe ecrane mai mici, astfel incat utilizatorii sa nu intalneasca imagini distorsionate. sau experimentati o machete sub-optima a site-ului. In timp ce unele companii aleg inca sa aiba o versiune separata a site-ului lor pentru utilizatorii de telefonie mobila, designul receptiv devine norma, deoarece ofera o versatilitate mai mare la costuri mai mici de dezvoltare.

 1. Dezvoltarea mai rapida a telefonului mobil la costuri mai mici

Crearea unui site web sensibil necesita mult mai putin timp decat crearea unei aplicatii mobile de sine statatoare pe langa un site web standard pentru desktop. Intrucat timpul inseamna bani, designul receptiv costa in mod natural mai putin decat alternativa. Chiar daca investitia initiala a unui site web proiectat cu reactie se termina prin a fi mai scumpa decat crearea a doua site-uri web separate, veti ajunge sa economisiti pe termen lung datorita costurilor de intretinere, costurilor speciale de configurare, etc ale unui site web care foloseste doua versiuni separate.

 1. Necesitati mai mici de intretinere

Mentinerea unui site mobil separat necesita testare si suport suplimentar. In schimb, procesul de proiectare receptiva utilizeaza metodologii de testare standardizate pentru a asigura o dispunere optima pe fiecare ecran. A avea site-uri separate pentru desktop si mobil necesita, de asemenea, doua strategii de continut, doua interfete administrative si potential doua echipe de proiectare. Abordarea „unica dimensiune se potriveste tuturor” design-ului semnificativ inseamna mai putina durere de cap pentru dezvoltatori, proprietarii de afaceri si consumatori. A cheltui mai putin timp pentru intretinere, de asemenea, elibereaza timp pentru a va concentra pe lucruri mai importante, cum ar fi marketingul si crearea de continut.

 1. Pagini mai rapide

Utilizatorii de telefonie mobila, in special, au perioade scurte de atentie. Studiile arata ca vizitatorii de telefonie mobila tind sa abandoneze paginile web care dureaza mai mult de trei secunde pana la terminarea incarcarii. Daca un site nu este optimizat pentru smartphone-uri si tablete, va dura, de asemenea, mai mult timp pentru a naviga, ceea ce poate frustra clientii pana la un punct de neintoarcere. Asigurarea faptului ca site-ul dvs. responsiv foloseste tehnici moderne de performanta, cum ar fi memorarea in cache si afisarea imaginii responsive va ajuta la imbunatatirea vitezei de incarcare a paginii dvs. Firma noastre de web design Tulcea va asigura tuturor site-urilor create viteze de incarcare rapide.

 1. Rata de respingere mai mica

Un site mobil sensibil si optimizat ofera o experienta de utilizator mult mai buna pentru vizitatori. Prin urmare, este mult mai probabil ca acestia sa ramana pe o perioada mai lunga de timp si sa exploreze diferite zone ale site-ului dvs. In mod alternativ, daca site-ul dvs. nu raspunde, este mult mai greu sa va mentineti vizitatorul angajat si, prin urmare, este mai probabil sa se dea peste cap. Deoarece oferim servicii complete de web design in judetul Tulcea, optimizarea on-page se va face inca de la crearea site-ului.

 1. Rata de conversie mai mare

Reducerea ratei de respingere este doar jumatate din lupta. Crearea unei experiente constante de utilizator pe toate dispozitivele este esentiala pentru convertirea de noi clienti. Atunci cand utilizatorii decid daca se aboneaza sau nu la un serviciu, nu vor sa fie redirectionati catre site-uri web specifice dispozitivului, deoarece procesul dureaza adesea mai mult. A avea un singur site securizat, care arata profesional pe toate platformele, face ca utilizatorii sa nu fie frustrati sau sa apeleze la un concurent.

 1. Raportare analitica mai usoara

Cunoasterea de unde provine traficul si modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul dvs. este necesara pentru a imbunatati in cunostinta de cauza. Gestionarea mai multor versiuni ale unui site web necesita dezvoltatorilor sa urmareasca calatoriile utilizatorilor prin mai multe cai de conversie, canale si redirectii. Avand un singur site cu raspuns, simplifica mult procesul de monitorizare. Google Analytics si instrumente similare se adreseaza acum site-urilor web responsive, prin condensarea urmaririi si a analizelor intr-un singur raport, astfel incat sa puteti vedea cum functioneaza continutul dvs. pe diferite dispozitive.

 1. SEO imbunatatit

Designul web sensibil devine la fel de important pentru optimizarea motorului de cautare, precum si continutul de calitate. Backlinks mai puternice si rate mai bune de respingere se traduc in clasamente mai mari de cautare, dar exista un beneficiu suplimentar SEO pentru site-urile optimizate pentru mobil.

 1. Experienta imbunatatita de navigare online

Primele impresii sunt totul, deci daca cineva viziteaza pentru prima data un site web de pe desktop sau smartphone-ul sau, doriti ca acestea sa aiba o experienta constant pozitiva. Daca vizitatorii trebuie sa faca o multime de zoom, de micsorare si de prindere a ecranelor in timpul primei vizite, este probabil sa renunte si sa incerce un alt site web.

 1. Experienta de navigare offline imbunatatita

Acum, ca multe smartphone-uri si tablete sunt activate HTML5, design-ul web receptiv aduce beneficii utilizatorilor, facilitand continuarea vizualizarii continutului in aplicatiile web HTML5 fara conexiune la internet.

Agentie Web Design Tulcea

Experienta in Webdesign Tulcea

Agentia noastra de web design Tulcea este forma dintr-o echipa experimentata, angajatii nostri fac parte din domeniul marketing-ului, comunicarii si cel IT. De-a lungul timpului am realizat zeci de site-uri, am implementat sute de campanii de promovare online si am adus clienti firmelor, indiferent de domeniul in care acestea activeaza.

Va stam la dispozitie in alegerea logo-ului companiei, a domeniului, a server-ului dedicat si va puteam realiza o strategie de promovare online care sa va aduca multi clienti si care sa creasca scorul notorietatii afacerii dumeavoastra.

web design constanta

Doresti sa realizezi un site web ?

Servicii web design Tulcea
Cere oferta