Creare Magazin Online

Vinzi mai mult si mai rapid cu ajutorul unei platforme ecommerce !
Lucreaza cu noi !

Platforma ecommerce performanta

 

Cele mai multe vanzari au loc in mediul online. Atunci cand aveti un magazin online, beneficiati de avantajele comertului electronic : platforma de cumparaturi online, mai multi clienti, mai mult profit.

Facturare Online

Oferim posibilitatea crearii unui sistem automat de emitere al facturilor, totul complet administrabil. Fara batai de cap !

Promotii / Reduceri

Poti crea oricand promotii de sezon, cupoane de fidelitate ori reduceri permanente pentru atragerea a cat mai multi clienti.

Newsletter

Campaniile de newsletter va permit sa anuntati lista de clienti / abonati despre noile produse ori reduceri, sporind vanzarile.

Integrare AWB

Puteti emite automat orice tip de AWB pentru companii de curierat precum FAN Curier, Urgent Cargus, DPD si multe altele.

Plati online

Clientii dumneavoastra au la dispozitie mai multe optiuni de plata: la ramburs, prin SMS, plata cu cardul sau prin ordin de plata.

Social Media

Clientii pot da oricand share la produsul favorit de pe magazinul online catre orice platforma de socializare: Facebook, Twitter si altele.

   Pentru a crea un magazin online, prealabil este necesara o analiza si planificare minutioasa. Magaziul onine dorit de dumneavoastra trebuie sa atraga cat mai multi clienti, si sa vanda tot la fel de multe produse ori servicii.

   Un magazin online trebuie sa fie usor administrabil, dar asta depinde mult si de categoria de prodouse ori servicii care sunt vandute, precum si de publicul tinta. Pentru crearea unei oferte de pret cat mai corecte pentru serviciul de “realizare magazin online” , expertii nostri au nevoie de cat mai multe informatii precum: experienta de vanzare anterioara, cunostinte IT, planuri de viitor.

   Cu cat avem mai multe informatii, cu ateat ne putem orienta mai usor pentru alegerea unei platforme de construire a magazinului online care sa vanda ani buni.

   Cunostintele noastre de web dezign, vor oferi magazinului virtual o imagine impunatoare si unica.

   Atunci cand va ganditi la pretul magazinului online, trebuie sa va ganditi si la planurile de viitor. O investitie mica in prezent, s-ar putea sa afecteze dezvoltatea optima a unui magazin online in viitor, daca afacerea dumneavoastra escaladeaza intr-un ritm optim.

   Agentia noastra de web design va folosi idei inovatoare, tehnologie de ultima genereatie, si se va dedica fiecarui magazin online in parte. Satisfactia clientului este pe primul loc in alegerile pe care le facem. Costul unui magazin online nu poate fi acelasi pentru toti clientii, deorece fiecare magazin online este unic, cu cerinte mai complexe ori cu mai multe servicii, fiecare avand un public tinta diferit.

   Noi va asiguram o platforma usor administrabila, cu capacitatea de a schimba si adauga oricand informatii ori produse. Acest lucru va permite afacerii sa evolueze pe masura ce magazinul online capata tot mai multi clienti.

   Toate magazinele online create de agentia noastra de web design pot beneficia de: managementul produselor de pe stoc cu soft de contabilitate, gestionare documente de transport si facturi, relatii cu clientii, optiunea de a share anumitor produse pe paginile de socializare, sectiune multimedia, etc.

   Mensis Studio vine cu o solutie pentru fiecare afacere care doreste sa se extinda in mediul online. Specialistii nostri in web design si optimizare SEO se vor ocupa ca magazinul online creat sa vanda cat mai mult, si sa garanteze totodata o crestere treptata a vanzarilor. Webstie-ul creat de noi va fi special conceput pentru publicul tinta, mai exact, pentru cumparatori.

  Un magazin online, in comparatie cu un site de prezentare, trebuie in permanenta intretinut, imbunatatit, reconfigurat, actualizat cu noile pachete de securitate si stabilitate si optimizat pentru SEO. Totul trebuie integrat armonios, pentru a oferi clientilor o experienta cat mai placuta la shopping.

   Echipa care lucreaza la realizare unui webiste va trebui astfel sa fie alcatuita din mai multi oameni specializati. Pot aparea probleme greu de anticipat, dar Mensis Studio are experienta si specialistii necesari.

   Agentia noastra de web design va va oferi suport tehnic ori de cate ori intampinati o problema in functinoarea site-ului.

   Mediul online este spatiul ideal pentru a propulsa afacerile din orice domeniu. Noi te putem ajuta sa iti creezi o imagine online pentru afacera ta, oferind de asemenea servicii de grafica si servicii copywriting.

   Noi putem crea un magazin online de la zero, cu un pret avantajos, avand calitatea pe primul obiectiv. Iti vom oferi instruire in accesarea instrumentelor necesare administrarii tuturor functiilor magazinului online. Va vom sustie pe parcurs, pentru a putea creste rata de conversie a utilizatorilor, astfel incat numarul de vizitatori si ce cumparatori sa creasca. Te vom ajuta sa iti faci un magzin online asa cum iti doresti !