Moz Checker : De ce ai nevoie ?

 

Mozrank Checker este un specializat instrument care vă ajută să vă să urmăriți SERP Topul de diferite web pagini și dvs. site – ul ca un întreg . Tu poate cu ușurință analiza de cheie parametrii de dvs. site – ului, cum ar fi de domeniu Autoritatea și Page Autoritatea . Mai mult , îl poți compara cu al tău concurenți și construi SEO strategie pentru a obține mai mare Topul potrivit pentru raportului.

Utilizarea de Moz SEO Checker este destul de ușor . Lipiți o adresă URL pe care doriți să o analizați într-un câmp special de mai sus . Peste câteva secunde , vă va primi cele necesare parametrii : DA și PA.

Ce este Moz Rank?

 

MozRank înseamnă dvs. link – ul de popularitate scor care este măsurată prin numărul de calitatea de link – uri . Mai întâi de toate , mozrank este metrică că ceea ce a fost creat meu Moz site – ul pentru a calcula căutare motor de optimizare rata a unei anumite pagini web sau un site web. Moz calculează acest scor pe o logaritmică scară între 1 și 10. Astfel , este mult mai ușor de a îmbunătăți dintr – o MozRank de la 3 până la cu 4 decât acesta este de a îmbunătăți de la 8 la 9. O „ medie “ MozRank a ceea ce majoritatea oamenilor cred că o normală pagina pe Internet este în jurul valorii de 3. Un web pagini MozRank poate fi îmbunătățită prin obtinerea o mulțime de link – uri de la semi-populare pagini sau un câteva link – uri de la foarte populare pagini .

 

Cum să folosești acest scor în SEO și marketing?

De regulă , scorul Moz este folosit de webmasteri și specialiști în SEO . Acesta ajută să înțeleagă dacă dvs. Backlink profil este de o calitate suficient pentru a concura pentru top Topul în căutare motor de rezultate .

  • Combinați-l cu Alexa Rank Checker , Ahrefs Rank Checker și Traffic Checker pentru a cerceta site – urile concurenților dvs. și SEO și strategiile lor de marketing .
  • Evaluați performanța dvs. link building strategie și compara Backlink profilul al tau site cu backlink profiluri ale competitorilor ” site – uri web .