Când vine vorba de a face bani online, lucrurile pot fi destul de înșelătoare, însă este, în mod clar o modalitate de a vă crea un venit mult mai rapid și mai ușor.

Cea mai bună și cea mai des folosită modalitate de a face bani online este prin crearea unui website.

Totul este foarte simplu, vă alegeți nișa din care faceți parte, iar apoi prin generarea de trafic vă puteți comercializa produsele/serviciile către publicul dvs. țintă.

Însă, există o mulțime de alte modalități prin care puteți câștiga bani online.

Cele mai bune 15 modalități prin care puteți căștiga bani online în mod concret:

Creați-vă un blog

Blogurile pot fi considerate un mediu în care oamenii își pot împărtăși experiențele și gândurile.

Însă, acestea sunt, de asemenea și cel mai popular mod de a produce un venit în mediul online, datorită costurilor inițiale foarte mici.

Este important să nu vă gândiți doar la momentul actual, ci să încercați să creați conținut cât mai relevant și corect pe termen lung. Bineînțeles, nu veți face bani din prima încercare, însă cu cât vă imbunătățiți mai mult conținutul, cu atât veți câștiga mai bine.

Dacă doriți să vă creați un blog, cu scopul de a genera venituri, aceste sfaturi sunt pentru dvs.:

 1. Trebuie să vă definiți foarte bine subiectele despre care doriți să vorbiți (sănătate, sport, relații personale etc.)
 2. Încercați să aveți întotdeauna un conținut de calitate și surse cât mai concrete.
 3. Aveți nevoie de câteva cunoștinte despre SEO și ce implică clasamentul în motoarele de căutare.
 4. Căutați bloguri asemănătoare cu ale dvs. și încercați să vă creați conexiuni cu aceștia.

Modurile prin care puteți face bani cu un blog sunt:

 • Reclame – Câștigați bani de fiecare dată când cineva vă vizitează site-ul web prin anunțuri. Pentru început, puteți folosi Google AdSense.
 • Link-uri afiliate – primiți un comision oricând cineva cumpără un produs printr-un link de pe blogul dvs.
 • Conținut sponsorizat – Companiile vă vor plăti pentru a da un feedback despre un produs, pentru a distribui un articol pe site-ul dvs. web sau pentru a promova produsul/serviciul lor.

Website-urile afiliate

Un site de marketing afiliat se bazează pe recomandarea sau lansarea recenziilor anumitor produse. Apoi, atunci când un cititor cumpără acel produs prin link-ul dvs., veți primi un anumit comision.

Deși s-ar putea să nu pară un mare generator de venituri, există site-uri de milioane de dolari bazate doar pe veniturile afiliate.

Un exemplu în acest sens, este Wirecutter, care a fost atât de profitabil încât New York Times a cumpărat site-ul pentru 30 de milioane de dolari.

Pentru a vă începe propriul site de marketing afiliat, alăturați-vă unui program de afiliere care se potrivește cu nișa site-ului dvs. Astfel, întregul proces va fi mult mai simplu și ușor.

Sondajele online plătite

Sondaje online reprezintă o modalitate excelentă de a câștiga bani în timp ce așteptați să se încarce filmul sau când așteptați un prieten. Companiile doresc adesea să știe ce părere au clienții despre produsele / serviciile lor, astfel încât sunt dispuși să plătească site-urile de sondaj pentru feedback-ul clienților. În calitate de utilizator al unuia dintre aceste site-uri de sondaj, câștigați o parte din bani pentru feedback-ul dvs. sincer.

Un exemplu de astfel de site foarte popular și legitim este Swagbucks. Pur și simplu completați câteva date demografice despre dvs. și veți fi imediat eligibil pentru a fi plătit pentru participarea la sondaje, prin oportunități de a primi bani înapoi din achizițiile online, vouchere și multe altele.

Creați-vă un site web de comerț online

Site-urile de comerț online au crescut foarte mult în popularitate în ultimii ani. Odată cu apariția unor platforme simple de folosit precum WordPress și WooCommerce, crearea unui site de comerț online a devenit mult mai ușoară.

Deschiderea unui magazin online este soluția perfectă pentru cei care își doresc să vândă produse fizice și tangibile.

Există două metode diferite de a gestiona un magazin online de succes:

 1. Crearea și vânzarea unui produs fizic de nișă către un grup dedicat de cumpărători
 2. Achiziționarea de produse populare mai ieftine fabricate în țări străine, reambalarea lor și vânzarea lor la un markup.

Prima abordare poate avea mare succes, dar necesită o pasiune pentru produs și mult mai multă cercetare, dezvoltare de produse și testare.

Dacă prima abordare pare puțin riscantă pentru prima dvs. afacere online, atunci ați putea lua în considerare a doua opțiune de revânzare a produselor populare de peste mări. Această metodă implică aprovizionarea unui produs popular de pe o platformă precum AliExpress, reambalarea produsului și vânzarea acestuia prin propriul magazin.

Dincolo de vânzarea produselor potrivite, va trebui să vă gândiți și la modul în care veți livra produsele. Puteți gestiona personal transportul și îndeplinirea comenzilor sau puteți utiliza o metodă dropshipping, unde producătorul o gestionează pentru dvs.

Dropshipping

Dacă tot am vorbit mai sus despre dropshipping, este important să știm și ce înseamnă, mai exact. Acesta reprezintă un model de afaceri în care vindeți un produs către un client, dar furnizorul stochează, ambalează și livrează produsul către clienții dvs. în numele firmei.

Potrivit Google Trends, popularitatea dropshipping-ului crește rapid, evidențiind faptul că acesta ar putea fi considerat ca o modalitate foarte bună de a câștiga bani online. Există o mulțime de dovezi că dropshipping-ul este un mod real de a câștiga bani online, având atâtea povești de succes, precum cea a unui antreprenor care a câștigat 6.667 de dolari în opt săptămâni sau cea a unui proprietar de magazin, care a realizat un venit de șase cifre prin vânzarea unui singur produs.

https://www.oberlo.com/media/1615802234-the-dropshipping-model.png?w=1824&fit=max

Care este mai bun mod de a câștiga bani prin dropshipping online? Majoritatea antreprenorilor s-au concentrat pe câteva strategii de marketing online: rularea de reclame pe Facebook, apelarea la influenceri care vă pot promova produsele și trimiterea de mesaje directe (DM) către potențialii clienți pe social media.

Puteți fi plătiți pentru a scrie articole

Există destul de multe site-uri web care plătesc pentru redactarea de articole, deoarece oamenii au întotdeauna nevoie de mai mult conținut. Cea mai bună parte este că nu trebuie să fii un scriitor profesionist. În mod obișnuit, site-urile web dispun de anumite criterii pentru ceea ce caută (numărul de cuvinte, gramatica corectă și subiectele de care au nevoie) și dacă articolul dvs. nu este perfect, vă vor informa cum să modificați. Așadar, câștigi bani și în același timp, capeți experiență și devii un scriitor mai bun!

Dacă aveți nevoie de sfaturi în redactarea de conținut, acest ghid de reguli copywriting vă poate ajuta.

Puteți încerca să căutați pe Internet astfel de firme care caută un redactor de conținut sau să contactați chiar voi anumite firme care ar avea nevoie de așa ceva. Astfel, puteți vedea despre ce este vorba, mai exact și cât vi se poate oferi pentru aceste servicii.

Creați-vă un cont de YouTube

În era tehnologiei și a rețelelor social, cel mai simplu mod de a face bani online este prin crearea și partajarea clipurilor pe YouTube. Cel mai bine plătit YouTuber este Ryan, în vârstă de 7 ani, care oferă recenzii unor diferite jucării pe canalul său de YouTube, ceea ce i-a adus 22 de milioane de dolari în 2018. Un alt exemplu este Jeffree Star care, pe lângă faptul că a câștigat peste 18 milioane de dolari pe YouTube, această expunere l-a ajutat și în crearea unei mărci de produse cosmetice care încasează anual aproximativ 100 de milioane de dolari.

Canalul dvs. YouTube ar trebui să se concentreze pe o singură nișă, astfel încât să vă puteți construi un public puternic și loial. De exemplu, puteți publica tutoriale de machiaj, puteți crea rețete de gătit, puteți oferi recenzii produselor, puteți oferi sfaturi, puteți crea videoclipuri amuzante sau orice altceva doriți pentru a atrage publicul dorit.

Secretul pentru a câștiga bani constant de pe YouTube este să creezi conținut pe care oamenii îl doresc, fie că este educativ sau doar ceva amuzant. Puteți utiliza un titlu potrivit pentru a atrage oamenii să vă vizioneze clipul sau puteți utiliza cuvinte cheie optimizate pentru căutarea pe YouTube. Odată ce ați atins obiectivul de 1.000 de abonați, vă puteți optimiza în mod oficial canalul cu ajutorul anunțurilor YouTube, iar astfel veniturile dvs. vor crește.

Deveniți un influencer

Dacă nu doriți să vă deschideți un canal de YouTube sau doar să creați videoclipuri, atunci o altă modalitate eficientă ar fi cea de creator de conținut (influencer). Construirea unui brand personal vă poate ajuta să câștigați o sumă numeroasă de bani online. De altfel, în 2019, Cristiano Ronaldo a câștigat 975.000 de dolari pentru fiecare postare sponsorizată pe Instagram, făcându-l cel mai bine plătit influencer? Deși poate părea că actorii, cântăreții și sportivii (oamenii celebri, în general) sunt cei mai mari influenceri, chiar și influencerii la scară mai mică sau mai necunoscuți pot câștiga foarte mulți bani în prezent.

Pentru a deveni un influencer, trebuie să-ți construiești un număr destul de mare de urmăritori. Cele mai ușoare platforme pentru a face acest lucru sunt YouTube și Instagram. Unii dintre cei mai mari creatori de conținut non-celebri au avut parte de cea mai bună expunere pe aceste platforme.

Pentru a câștiga bani ca influenceri, puteți să percepeți postări sponsorizate, să vă creați propriul magazin online și să vindeți produse, să adăugați linkuri afiliate în biografia dvs. (pentru a primi un beneficiu eventual), să vă vindeți fotografiile, să vindeți reclame pe propriul podcast (dacă este cazul), să fiți plătit ca fiind ambasador al unei anumite mărci, să fiți plătit pentru a apărea la anumite evenimente și multe altele.

Creați o aplicație

Dacă nu sunteți dezvoltator sau nu aveți niciun fel de abilități de creare în acest domeniu, probabil că nu înțelegeți cum această idee de a face bani ar putea fi pentru dvs. Din fericire, există o modalitate de a crea o aplicație care nu implică abilități de programare.

În prezent, de cele mai multe ori, specialiștii în marketing utilizează platforme independente pentru a găsi dezvoltatori la prețuri accesibile, care să le creeze aplicații.

Când vine vorba de a câștiga bani cu aplicația dvs., cel mai convenabil mod ar fi să-l adăugați pe Google Play și App Store. Deși nu poate părea o idee bună, să ai o aplicație gratuită te poate ajuta să faci mai mult decât o aplicație care necesită o achiziție la instalare. Cu o aplicație gratuită, puteți adăuga anunțuri sau funcții premium pentru a vă ajuta să câștigați mai mulți bani. Deoarece aplicația gratuită va atrage un volum mai mare de persoane, vă va fi mai ușor să aduceți un venit mult mai mare.

Realizați lucrări de traducere

Dacă trebuie să câștigați bani cât mai repede, traducerea este o nișă destul de puțin populată. Va trebui să fiți fluent în cel puțin două limbi pentru a face acest lucru cu succes. Așadar, dacă cunoașteți două sau mai multe limbi străine sau sunteți specializat într-o limbă populară din școală, aceasta poate fi o idee excelentă pentru a câștiga bani.

Va trebui să demonstrați abilitățile dvs. de a traduce. Dacă aveți o diplomă care atestă competențele dvs. lingvistice într-o anumită limbă sau aveți experiență în traducerea textului, asigurați-vă că sunt prezente mostre cu acestea în portofoliul dvs. Majoritatea companiilor vor necesita un test de traducere. Rețineți că trebuie să fiți fluent în limbile pentru care aplicați pentru a fi traducător. Așadar, nu puteți utiliza instrumente de traducere.

Oferiți meditații pentru anumite cursuri

Meditațiile au o mulțime de beneficii: puteți câștiga o mulțime de bani online (și nu numai) și puteți alege propriile ore în care doriți să lucrați.

În timp ce științele și matematica au adesea o cerere mare pentru ore de meditații, limba română este, de asemenea, populară în rândul celor ce au nevoie de mai multă îndrumare. Dacă sunteți expert pe un anumit subiect, îndrumarea poate fi metoda potrivită pentru a câștiga bani rapid.

Limbile străine sunt un alt subiect foarte căutat de persoane ce au nevoie de mai multe cunoștințe.

Deținerea unei diplome sau a oricărui tip de experiență într-o limbă este esențială pentru acest tip de loc de muncă, așa că prezentați-vă diploma, media (înaltă) la un curs sau o altă dovadă că sunteți calificat să oferiți îndrumări sau meditații pe subiectul respectiv.

Dacă aveți o diplomă de predare, este posibil să aveți mai multe șanse să ocupați un post de tutorat. Este necesar să fiți foarte bun pe subiectul/materia respectivă și să știți să îndrumați o persoană cât mai corect.

Oferiți-vă cunoștințele de SEO

A ști cum să clasezi site-urile web este o abilitate foarte profitabilă. Atâta timp cât oamenii continuă să utilizeze motoarele de căutare, atunci va fi mereu nevoie de oameni care să cunoască tot ce implică Search Engine Optimization.

Dacă încă nu știți despre ce este vorba și doriți să începeți să învățați despre SEO, puteți citi câteva dintre articolele următoare:

13 moduri de a-ți îmbunătăți performanța SEO pe site

Ghid Optimizare SEO WordPress

Ce sunt cuvintele cheie? Tipuri de cuvinte cheie

Odată ce ați înțeles ce este nevoie pentru a clasifica un site web, este timpul să vă puneți la încercare abilitățile. Vă ajută dacă doriți să creați un site web, unde vă puteți testa noile cunoștințe SEO, dar nu este o necesitate.

De fapt, puteți începe să obțineți clienți imediat. Puteți începe prin transmiterea serviciile dvs. către companiile locale care doresc să se claseze în motoarele de căutare.

Gestionați conturi de socializare

Cei mai mulți dintre noi suntem activi pe social media în aceste zile. Dar, știați că puteți câștiga sume mari de bani gestionând conturile de social media?

Dacă sunteți deja un utilizator pasionat de social media, atunci sunteți deja cu un pas înainte. Vă va fi mult mai ușor să vă transmiteți expertiza și să îi convingeți pe alții să vă lase să le gestionați conturile contra cost.

Dacă nu sunteți, nu vă faceți griji. Există o mulțime de resurse educaționale, pe care le puteți consulta online.

Tot ce trebuie să faceți apoi, este să adăugați un anunț pe orice site de joburi, pentru a vă oferi serviciile de gestionare. O altă modalitate de expunere ar fi să abordați personal persoane publice care ar putea avea nevoie de un astfel de serviciu.

Dacă doriți să vă sporiți șansele de a aduce clienți, puteți folosi ceea ce ați învățat pentru a vă crea o marcă și a vă dezvolta compania de gestionare a rețelelor sociale.

Creați un Podcast

Dacă te atrage să vorbești și să împărtășești opinii sau îți place să organizezi interviuri, atunci podcast-ul poate fi un mijloc excelent de explorat. Piața podcasturilor crește și se dezvoltă foarte mult acum, ceea ce este un lucru bun.

Ascultătorii adoră portabilitatea podcast-urilor și, cu majoritatea dintre noi mereu în mișcare și lipsa timpului liber, acestea devin una dintre modalitățile preferate de a consuma conținut.

Însă, pentru a avea succes cu podcast-ul în prezent, trebuie să creați ceva de înaltă calitate. Aceasta include nu numai calitatea sunetului dvs., ci și calitatea conținutului dvs. Pentru început, trebuie să investiți într-un sistem audio și un microfon foarte bun, fiindcă pe asta se bazează tot.

Dacă intenționați să faceți podcast-uri de tip interviu, atunci ar trebui să începeți să contactați invitații. S-ar putea să trebuiască să faceți câteva interviuri simulate mai întâi cu prietenii sau familia, astfel încât să vă dați seama cum funcționează lucrurie înainte de primul dvs. interviu real.

Pentru a vă face o idee mai bună despre ce este podcast-ul, petreceți ceva timp parcurgând podcast-urile de top de pe iTunes sau Spotify, mai nou și de pe YouTube.

Învățând de la cei mai buni, veți ști ce să includeți și ce să evitați în timp ce vă produceți propriile episoade de acest tip.

Cu podcast-ul, suma de bani pe care o puteți genera depinde de mărimea și implicarea publicului dvs. Cu cât audiența este mai mare și aveți mai multe descărcări de podcasturi, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga un venit cât mai bun.

Iată câteva opțiuni pe care le puteți explora, pentru un plus de câștig:

 • Vindeți propriile produse și servicii legate de subiectele despre care vorbiți
 • Creați un site de membru pentru podcastul dvs.
 • Vindeți sponsorizări, pe care le puteți citi cu voce tare înainte de începerea interviului
 • Deschideți podcastul pentru donații.

Vindeți-vă arta și desenele

Dacă aveți unele abilități de grafică și proiectare, atunci puteți câștiga bani prin vânzarea desenelor dvs.

Există o mulțime de metode prin care vi le puteți vinde online.

Le puteți publica pe diferite site-uri de vânzări

Le puteți vinde unor companii care se ocupă cu printarea imaginilor și desenelor pe diferite obiecte precum tricouri, căni, huse de telefon etc.

Vă puteți crea chiar dvs. un astfel de site de tip magazin online, prin care oamenii pot comanda un anumit produs cu designul creat de dvs. Nici nu trebuie să vă ocupați dvs. de printarea acestora, doar le trimiteți la o astfel de firmă de printat produse.

Dacă aveți modele pe care oamenii le adoră, atunci acesta poate fi un mod destul de bun de a câștiga bani.

Alte modalități prin care puteți câștiga bani în plus

Conduceți pentru un program de Ride-Sharing

În prezent, există mai multe programe care vă permite să câștigați bani pentru conducerea pasagerilor la diferite destinații. Trebuie doar să țineți cont de costurile pentru combustibil și eventualele reparații sau costuri de întreținere.

De asemenea, aveți nevoie de o mașină foarte bună, mai ales din punct de vedere tehnic și va trebui să fiți de acord ca firma să facă cercetări privind istoricul dvs. ca șofer. Uber și Bolt au devenit forțele majore când au început să permită oricui să devină „un taxi” în timpul liber și să câștige bani suplimentari conducând persoane la diferite destinații. Aceste servicii sunt acum indispensabile în fiecare oraș și sunt o opțiune ideală dacă aveți nevoie de bani în plus. Există însă, mai multe aplicații de acest tip, în funcție de orașul în care locuiți. În plus, chiar dacă nu aveți o mașină personală sau nu doriți să folosiți mașina proprie, aceștia vă pot oferi una! Însă, va trebui să le plătiți o sumă de închiriere lunară.

Uber a fost primul și numele său este sinonim ca verb pentru a călători. Conducerea este ușoară și în timpul perioadelor de „creștere” (jocuri sportive, concerte, la închiderea barurilor etc.) șoferii pot câștiga mulți bani! Cu toate acestea, majoritatea șoferilor Uber câștigă aproximativ 40 lei/oră de conducere, în funcție de curse și de lungimea lor.

Bolt este principalul rival al Uber în România, finnd amândouă foarte similare ca mod de funcționare.

Puneți la vânzare lucrurile vechi

Aveți un telefon vechi, un laptop care nu vă mai trebuie sau haine care nu vă mai vin de ceva timp?

Acum este momentul pentru curățenia de primăvară și pentru comercializarea lucrurilor de care nu mai ai nevoie! Există multe site-uri web naționale și internaționale care au reușit să facă procesul de a-ți vinde lucrurile vechi foarte simplu. Probabil că aveți haine pe care nu le-ați purtat în ultimul an sau pe care nu ați reușit niciodată să le mai purtați și nici mai aveți intenția să le purtați vreodată. În loc să le lăsați să ocupe spațiu în dulapul dvs., de ce să nu faceți bani din ele? Poți vinde absolut orice nu mai folosești, în mod clar va exista cineva care va avea nevoie de acel ceva.

Desigur, o vânzare în persoană funcționează mult mai bine, însă vânzarea online este doar o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a câștiga bani rapid.

Fiind un lucru destul de simplu, nu există foarte multe minusuri, în plus este o modalitate excelentă de a vă curăța dulapul și de a vă ușura de lucrurile nefolositoare.

Salvarea și revânzarea altor obiecte este o altă variantă în acest sens și pot fi foarte profitabile. Găsiți obiecte îngrijite pe cont propriu și revindeți-le online către un public mai mare. Voi decideți majorarea și astfel creați o mică afacere, fără prea mult efort.

Ați putea face bani online prin vânzarea pe mai multe platforme diferite. Dacă doriți să vindeți articole personal, puteți folosi grupuri de cumpărare și vânzare de pe Facebook din comunitatea dvs. pentru a găsi persoane online și a vinde articolele personal. Mai nou, există și Facebook Market, destinație special creată pentru vânzări de orice fel.

Efectuați livrări pentru firmele de takeaway disponibile

Profitați de tendința de livrare în creștere și înscrieți-vă pentru un serviciu precum FoodPanda, Glovo, Takeaway.com sau orice alt serviciu de delivery disponibil. Veți fi plătit pe livrare, în majoritatea cazurilor, și chiar puteți câștiga substanțial. O mașină personală nu este întotdeauna necesară există firme vă permite să folosiți o bicicletă sau un scuter pentru a efectua livrări. Alte companii vă pot oferi propria mașină pentru efectuarea comenzilor, însă pentru o anumită sumă de închiriere lunară.

Căutați joburi de babysitting

Toată lumea, de la studenți până la pensionari, poate câștiga bani având grijă de copiii altor persoane. Recomandările din „persoană în persoană” de la prieteni și familie sunt încă o modalitate excelentă de a începe și prin care veți avea deja acea încredere de care orice părinte are nevoie, dar vă puteți crea oricând și un profil gratuit pe orice site de angajări pentru a vă extinde acoperirea. Rețineți că, orice abilități specializate, certificări într-un anumit domeniu, experiențe culturale, precum și experiența cu copii cu nevoi speciale, vă pot face mai potrivit și mai ușor de ales pentru acest tip de job. Vă trebuie, în special multă răbdare și dorința de a avea grijă de copii de orice vârstă. Asta implică multe sarcini, deci trebuie să vă întrebați dacă puteți, cu adevărat, să faceți față acestora.

Căutați sarcini independente online

Câștigați bani online prin căutarea și luarea diferitelor tipuri de sarcini independente online sau offline. Există multe anunțuri pe diferite site-uri, care vă oferă oportunități de a face o varietate de locuri de muncă independente, cum ar fi scrierea, programarea, proiectarea, marketingul, introducerea datelor și a fi asistent virtual. Vorbești fluent într-o a doua limbă? Există un tip de loc de muncă potrivit pentru asta.

Indiferent de tipul de freelancing pe care îl faceți, țineți evidența ratei curente pentru tipul de muncă pe care îl furnizați, astfel încât să știți dacă vi se oferă prea mult sau prea puțin și cât este nevoie să cereți.

Dacă aveți o anumită abilitate sau serviciu pe care o puteți oferi, dar ezitați să mergeți cu normă întreagă, luați în considerare independența cu mini-sarcini. Există multe persoane foarte ocupate care sunt gata oricând să plătească pentru servicii și au nevoie de ajutor unic.

Stabiliți ce puteți oferi, literalmente orice. Unii oameni pot scrie articole de 2500 de cuvinte, alții mută mobilier, amenajează mobilierul in casă, unii pot ține o oră o pancartă lângă o stradă aglomerată. Enumerați ce puteți oferi și stabiliți un preț. Adesea acest lucru vă solicită să stabiliți un preț scăzut, dar pe măsură ce primiți mai multe comenzi, vă puteți crește și adapta prețurile în consecință pentru a câștiga mai mulți bani.

Deveniți Twitch Streamer

Stream-ul Twitch este din ce în ce mai popular. Deși a început ca o platformă de jocuri, evoluează rapid pentru a include alte tipuri de conținut. Pentru a câștiga bani rapid pe Twitch, va trebui să vă dezvoltați numărul de urmăritori de pe live. Dacă sunteți consecvent, transmiterea pe Twitch vă poate ajuta să creați rapid un public considerabil.

Va trebui să găsiți un joc sau un canal popular care nu este prea competitiv, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință conținutul. Pentru a câștiga bani online prin streaming, va trebui să aveți un stil consistent pentru canalul dvs.: fie că este amuzant, educațional sau distractiv, trebuie să vă dați seama pe ce vă axați. Angajarea în funcția de chat de pe Twitch este un alt mod de a vă dezvolta comunitatea și următorii. Cel mai bine este să comunicați în chaturile populare pentru a aduce cât mai mulți oameni pe streamul dvs.

Cu toate acestea, veți dori, de asemenea, să interacționați și cu cei care discută pe fluxurile dvs.

Există cinci moduri de a genera bani din canalul dvs. Twitch: vânzarea de produse, sponsorizări de marcă, donații de la fani, abonamente și anunțuri Twitch. În calitate de streamer Twitch, veți dori să vă concentrați pe utilizarea tuturor celor cinci metode de generare de bani pentru a vă asigura cele mai mari câștiguri financiare. Ați putea câștiga mai mult pe Twitch decât pe YouTube, făcându-l una dintre cele mai bune idei de câștig de bani pentru creatorii de videoclipuri.

Vindeți-vă fotografiile

Fie că sunteți fotograf profesionist, fie că pur și simplu vă place să faceți fotografii grozave, vă puteți genera bani în mai multe moduri. Puteți face bani rapid postând serviciile dvs. de fotografie în grupurile locale de Facebook pentru comunitatea dvs.

Dacă doriți mai multă expunere, puteți utiliza diferitele site-uri pentru vânzări de orice fel.

Trebuie doar să fiți foarte bun cu abilitățile dvs. de fotografiere și ca oamenilor să le placă rezultatele dvs. Încercați să vă documentați mereu și să învățați trucurile de fotografie disponibile online.

Folosiți un card de credit care vă plătește (Cashback)

Cardurile de credit Cashback recompensează clienții de fiecare dată când fac o achiziție. Veți primi un procent din cheltuielile înapoi pe cardul dvs. de credit. Punând cheltuielile zilnice pe card, puteți câștiga sute de lei lunar. Cu toate acestea, este important să evitați să cheltuiți mai mult decât vă puteți permite să plătiți înapoi la sfârșitul lunii, deoarece cheltuielile cu dobânzile sunt mai mari decât orice recompense ați putea primi.

Activați rambursarea cardului de debit (Cashback)

Majoritatea marilor bănci și societăți de banking oferă acum scheme de rambursare personalizate care plătesc până la 15% atunci când cheltuiți cu cardul dvs. de debit în magazin și online. Pentru a verifica dacă banca dvs. oferă acest tip de cashback, consultați site-ul acestora sau întrebați la ghișeu de această opțiune.

Oportunitățile de rambursare sunt adaptate obiceiurilor dvs. de cheltuieli, dar va trebui să le activați. Puteți face acest lucru prin intermediul aplicației dvs. bancare online sau mobile banking. După ce ați selectat ofertele dorite, trebuie doar să cheltuiți pe cardul conectat pentru a câștiga bani.

Scrieți și publicați un eBook

Știți deja că, opțiunea de a scrie o carte poate fi destul de profitabilă.

Însă implică multe riscuri. În caz contrar, dacă doriți să scrieți și să publicați cărți electronice, este mult mai ușor decât credeți. Cel mai greu este doar să o scrieți. În zilele noastre, poți pur și simplu să-ți încarci conținutul într-un pdf și aceasta este cartea ta electronică!

Câțiva pași suplimentari și o puteți vinde pe site-urile de vânzări disponibile sau Facebook Market, obținând un mic profit. În plus, deoarece este digital este mult mai la îndemână și se va vinde cu siguranță, creând o sumă frumoasă de venit pasiv pentru dvs.!

Creați un curs online

Aveți o anumită abilitate pe care alți oameni ar plăti să o învețe? Luați în considerare înființarea unui curs online pe care să îl puteți percepe pentru ca ceilalți să învețe. Este mai ușor ca niciodată acum că există site-uri web care se ocupă de întregul proces pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să decideți un subiect pe care îl puteți preda sau poate chiar o persoană pe care o cunoașteți îl poate preda, apoi configurați o agendă, înregistrați cursul și încărcați-l! Publicitatea și promovarea este singurul lucru de care mai aveți nevoie la final.

Veți câștiga bani de fiecare dată când cineva vă cumpără cursul!

Vindeți cărți de text vechi

Este o practică obișnuită în facultate sau liceu să cumperi manuale folosite, deoarece cele noi pot fi destul de costisitoare! Așadar, vânzarea manualelor vechi a devenit din ce în ce mai populară.

Dacă încă mai ai câteva manuale, pentru că ai uitat să le vinzi înainte să pleci de la facultate sau liceu, ia în considerare varianta de a le vinde unui student sau elev care ar avea nevoie de ele.

Închiriați-vă locuința pentru anumite perioade

Atunci când există anumite evenimente în orașul dvs. sau în timpul vacanțelor și sărbătorilor, vor exista multe cereri pentru închirieri. Dacă aveți o cameră în plus sau chiar o locuință pe care nu o folosiți foarte des, le puteți oferi pentru o sumă considerabilă, fie lunară (pe termen lung), fie pentru o perioadă scurtă. De asemenea, vă recomandăm să vă închiriați casa în timpul unei excursii de camping în weekend sau în timp ce vă vizitați părinții. Este o practică obișnuită în prezent și puteți pune practic ce sumă considerați.

Investiți în criptomonedă

Criptomoneda trebuia să fie o monedă digitală care înlocuiește banii fizici, dar este acum considerată mai mult ca jocurile de noroc, deoarece se știe că prețul crește și scade dramatic. Dacă vi se întâmplă să cumpărați orice criptomonedă la un punct scăzut și prețul crește, puteți face foarte mulți bani, în funcție de investiția depusă! Cumpărarea și vânzarea criptomonedelor poate avea recompense mari, dar prezintă și riscuri inerente, întrucât valoarea monedelor digitale se bazează pe speculații și se schimbă la orice secundă. Consultați și cercetați care este soluția potrivită la momentul respectiv, dar și pe termen lung, iar cu puțin noroc, puteți face sume considerabile de bani.

Luați-vă un job part-time

Una dintre cele mai cunoscute modalități de a câștiga bani pe care trebuie să o enumerăm este o simplă muncă cu jumătate de normă. Veți primi un program fix și un salariu imediat, de obicei la 2 săptămâni după ce ați început. Iată câteva dintre cele mai frecvente oportunități cu jumătate de normă pe care oamenii le iau pentru flexibilitate, entuziasm și plată rapidă, pe care le puteți găsi pe Facebook și toate site-urile de anuțuri.

 1. Ambasador de brand
 2. Promoter
 3. Muncă sezonieră
 4. Sarcini mici, precum: curățenie, tundere gazon, realizarea cumpărăturilor, etc.

Vindeți online ceea ce faceți/produceți

Dacă aveți o latură creativă și vă face plăcere să faceți lucruri precum săpunuri, cărți, bijuterii sau alte meșteșuguri, site-uri speciale de vânzări vă pot ajuta să le vindeți în întreaga țară. Există, de asemenea site-uri de acest tip care vă oferă posibilitatea de a comercializa la nivel internațional și are o categorie pentru aproape orice de casă. Desigur, costurile implicate vor fi puțin mai mari, însă veți reuși să vă extindeți. Va puteți crea și un site web de tip magazin online, pentru a facilita întregul proces de vânzare.

Întrebări frecvente

 • Ce este dropshipping?

Dropshipping-ul este o metodă de afaceri cu amănuntul în care un magazin nu păstrează în stoc produsele pe care le vinde. În schimb, atunci când un magazin vinde un produs folosind modelul dropshipping, acesta achiziționează articolul de la o terță parte și îl trimite direct către client.

 • Ce este SEO?

Optimizarea motoarelor de căutare sau Search Engine Optimization (SEO) reprezintă procesul prin care îți poți îmbunătăți conținutul de pe site, pentru a avea o vizibilitate și prezență cât mai mare și cât mai bine clasată în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare.

 • Care sunt avantajele și dezavantajele joburilor online?

Există o mulțime de avantaje dacă doriți să lucrați de acasă, precum flexibilitate, confortul propriei case, timp petrecut mai mult cu familia, costuri reduse și multe altele. Însă, există și dezavantaje destul de mari acestui tip de job: lipsa concentrării, datorită distracțiilor care pot apărea, lipsa conexiunii cu restul colegilor, astfel apare și “izolarea” față de restul companiei.

 • Care este cel mai bun job online?

Nu există niciun job online care să fie perfect pentru toată lumea. Contează foarte mult ce vă doriți să faceți și ce abilități posedați. Însă, dacă nu știți ce anume vă doriți să faceți, puteți consulta site-urile de angajări disponibile online, participați la un interviu și aflați ce anume vi se potrivește pe parcurs.